I njena sestra je htela moj kurac

Imam višegodišnju vezu sa predivnom devojkom Majom. Odlično se slažemo, i „nezvanično” smo se verili. Ja radim u jednoj privatnoj kompaniji, a Maja još studira. Upoznala je moje, a i ja njene roditelje, kao i njenu mlađu sestru Anu, o kojoj će biti više reči u tekstu koji sledi.

Maja i ja živimo zajedno u iznajmljenoj garsonjeri i to je naše ljubavno gnezdo. Svakodnevni seks se podrazumeva. Od kada delimo krevet, spavamo potpuno goli. Odličan je filing kada nam se ispod pokrivača dodirnu gola tela, a da ne spominjem moje snažne jutarnje erekcije koje Maja iskoristi za odličan zornjak. Ma super mi je cupi!

tumblr_nerv9ejwhn1rks5xoo1_500

Konačno je stiglo toplo leto i moj godišnji odmor. Sa obzirom da za letovanje para nismo imali, moje slobodne dane odlučili smo provesti u Majinoj porodičnoj kući kod njenih roditelja, i naravno njene sestrice.

Nismo se ustručavali od naših redovnih aktivnosti u njenoj devojačkoj sobi. Dakle, i dalje smo upražnjavali redovan seks kao i to da spavamo goli.

Već prvog jutra iznenadila nas je njena sestra Ana, tako što nam je uletela u sobu upravo nakon redovnog zornjaka i ljubakanja posle toga. Maja upravo ustala u nameri da ogrne mantil i ode u kupatilo, dok sam ja, još uvek opušteno i potpuno go leškario na krevetu. Ana je naglo zakoračila u sobu, stala pored kreveta i odmeravala me je. Primetio sam njen prodoran pogled na mom penisu.

– Šta ćeš ti ovde?! Marš napolje, glupačo! – viknula je Maja na svoju sestru, i izgurala je napolje.
– Jao, sejo, kako ti je dobar frajer. Baš mu je lep kurac. – čuo sam Anin glas iz hodnika.

3

Nakon tog našeg „susreta”, Ana je počela da mi se zavodnički osmehuje i da tajno flertuje sa mnom. Iskreno, prijalo mi je to, sa muške strane gledišta. Lepa je to devojka, prilično zgodna i mlađa od Maje nepune dve godine. Nisam mogao odoleti zavodničkom flertu jedne takve mlade lepotice, prihvato sam njenu igru.

Nekoliko dana nakon onog našeg „susreta” u sobi, Maja je sa roditeljima trebalo da ode na nekavu veliku vašarsku pijacu. Sa obzirom da se tamo kreće rano u jutro, nije bilo šanse da ja odem sa njima, a i imam odbojnost od takvih mesta. Odlučio sam ostati u krevetu, a Maja mi je rekla da se neće vratiti pre 11 sati.

10934617_954023687971521_1151655996_n

Kresnuo sam se sa Majom uveče i naravno, zaspali smo uobičajeno goli. U ranu zoru sam kroz san primetio da Maja ustaje, oblači se i odlazi. Ja sam ubrzo nakon toga ponovo zaspao. Kako se dan „budio”, tako je i postajalo sve toplije. Bilo mi je vrućina, svukao sam pokrivač sa sebe i tako potpuno go i otkriven nastavio da ležim. Nisam mogao više spavati, ali nije mi se ustajalo. Dremao sam.

Iznenada, čuo sam da je neko otvorio vrata sobe, i da se spušta na krevet pored mene. Ležao sam na stomaku i bio svestan svoje golotinje. Ubeđen sam bio da se vratila Maja.

Osetio sam ruke na mojim ramenima, leđima i zadnjici. Legla je uz mene, tako da su nam se tela spojila. Osetio sam njeno golo telo.

Pretvarao sam se da spavam i kao u snu sam se okrenuo na leđa. Uhvatila me je za penis koji se polako punio vrelom krvi i dizao mi se. Za nekoliko sekundi, u njenoj ruci, mi je dostigao maksimalnu erekciju. Čvrsto mi ga je uhvatila i prošla stegnutom šakom gore-dole nekoliko puta. Uživao sam zatvorenih očiju.

tumblr_odrjh32jtz1vb0t14o1_500

Osetio sam njene usne na svom penisu. Čvrsto mi ga je uhvatila rukom i ugurala u svoja sočna usta. Jezikom je pravila kružne pokrete oko mog nabubrelog glavića. Bilo mi je izuzetno lepo, apsolutno neobično, jer mi ga Maja nikad tako nije dudlala. Otvorio sam oči i zaprepastio sam se. Ugledao sam golu Anu kako mi puši kurac!

– Ana! To si ti! Šta to radiš?! – bio sam iznenađen.

tumblr_o3zmp4fdye1vn7lwgo1_500

Skočio sam sa kreveta i pri tome mi se kurac, tvrd kao kamen, ljuljao levo-desno. Iznenađeno sam je pogledao kako sedi gola na krevetu, sa kojega sam ja upravo ustao.

– Izvini molim te, nisam mogla više da se suzdržavam. Želim da se tucam sa tobom. Jao, kako ti je lep kurac. Jebi me, molim te. Maja neće znati… – govorila je molećivim glasom.

rodxytprn5fmak8f

Pogledao sam je onako zgodnu i golu kako mi se nudi. Raširila je noge i ugledao sam njenu napaljenu pičkicu, obrijanu, bez i jedne dlačice. Baš onako kako volim. Gurnula je prste u svoju brazdu i raširila je. Ugledao sam njenu prelepu ružičastu pičkicu, mali klit joj je ponosno strčao, sav nabrekao, dok joj je rupica „prozevala”.

– Dođi ovamo, poliži mi picu, molim te, izgoreću od želje… – govorila je uzbuđeno.

0128

Nije mi dva puta trebalo reći. Uleteo sam glavom u njeno široko rašireno međunožje, isplazio jezik i kao sa lopatom sam prošao kroz njenu toplu i vlažnu brazdu. Ma nije bila vlažna, nego mokra!

Picini sokovi su se slivali niz njenu picu i oticali između njenih guzova… Koliko god sam mogao, jezikom sam sakupljao sam njen sladak nektar. Uživao sam u tome, neverovatno kako joj je pička slatka i puna sokova. Male usnice su joj nabubrile i raširile se kao latice cveta. Mali klit joj je ponosno strčao i nabubreo kao mali kurčić.

– Fantastična ti je pička. Sočnija i slađa od Majine… predivna! – rekao sam joj.
– Tucaj me… – rekla je tiho.

tumblr_n4tuyswhi21tqgnzpo1_500

Nadvio sam se iznad nje u misionarsku pozu i poljubio sam je. Uhvatila me je za kurac i postavila ga na pravo mesto. Na glaviću sam osetio njenu mesnatu i mokru pičkicu. Podigla je kukove i isturila prepone. Sama je ugurala moj glavić u svoju rupicu.

Pratio sam njene pokrete i polako nastavio prodor u njenu dubinu. Osetio sam blagi otpor njene unutrašnjosti, uzdahnula je. Ušao sam do kraja i polako ga izvukao do glavića i ponovo ušao unutra… ona je samo zatvorenih očiju tiho zaječala. Unutrašnji mišići su joj se naglo opustili tako da sam prodirao u njenu dubinu lako i bez imalo otpora.

tumblr_o7uedexcnr1vsw53go1_400

Okrenuli smo se, ja sam legao na leđa a Ana se namestila iznad mene. Raskoračila me je i uhvatila me je za nabrekli kurac koji se presijavao od njenih sokova. Namestila ga je na svoju rupicu i spustila se dole…

Bila je okrenuta prema meni a telo je povila unazad. Lepo sam mogao videti kako njena pičkica guta moj kurac dok su ga njene usnice obavijale. Vrhovima svojih prstiju je lupkala po svom nabreklom klitorisu dok je svoje vitko telo izvijala u ekstazi nadolazeće strasti…

tumblr_o0zok7jt5s1uy0amko3_500

Namestila mi se u pozu s guza. Kleknula je na krevet raširenih nogu, a ramena spustila dole… na taj način je istrćila svoje lepo dupence i isturila napaljenu pičku.

Prišao sam joj od nazad i gurnuo ga do kraja, zaječala je. Osećao sam na kurcu kako joj se stežu njeni unutrašnji mišići, pička joj je pulsirala. Toliko je vlažila da joj je pička bukvalno bila puna njenih sokova. Kada bi prodirao unutra čulo bi se karakteristično „fljić-šljap” i pri tome bi istisnuo odeđenu količinu njenog nektara koji se slivao kroz njenu brazdu sve do prepona i dalje niz noge.

To mi je bilo jako stimulativno i počeo sam je jače tucati. Snažno, do kraja. To je Anu izluđivalo… propinjala se i maksimalno ga je primala u svoju dubinu. Kada bi došao do kraja, moja muda bi lupkala po njenoj pici. Ruku je zavukla između svojih nogu i nadraživala svoj klit. Bila je blizu kraja…

tumblr_o3qcngdlsj1vn7lwgo1_500

– Ah! Svršiću… još malo… nemoj da staješ, jebi meeee… – vikala je Ana.

Trenutak nakon toga sam osetio snažno stezanje njenih unutrašnjih mišića, koji je pratio njen blagi vrisak. Svršila je sa kurcem u dubini pičke brzo i lako. Na trenutak smo stali…

Ana se okrenula prema meni, osmehnula mi se lepše nego i jedna devojka ikad. Njeno lepo lice je bilo u visini mog kurca. Ionako prenapaljen i sam pred svršavanje, znao sam šta sledi. Već sam zamislo kako mi lepa Ana puši napaljeka. Uz tu pomosao moj kurac poskoči.

Ana ništa nije čekala. Usnama mi je samo obuhvatila nabrekli glavić, a vrhom jezika je pružala dodatnu stimulaciju „dirkajući” ga na rupici. Osećao sam kako mi se bliži orgazam… Ponovo mi je napaljeno poskočio, izleteo iz njenih usana i lupio glavićem po njenom nosu. Zasmejali smo se.

tumblr_nvnvts5qzo1twkv1qo1_400

– Nemirko jedan… – reče Ana.

Ovaj put ga je uhvatila rukom i ponovo samo glavić obuhvatila usnama, a unutra ga je dirkala vrhom jezika. Bio sam vrlo blizu orgazma.

– Ana, svršiću… – rekao sam.
– Mhm, mmm… – promrljala je.
– Ana, dolazi mi… – ponovio sam.

1-9

Ana nije prekidala nego je samo pokazala palcem u pravcu mog kurca prema njenim lepim ustima. Pomislio sam – u jebote, pa ona hoće da joj svršim u usta! – Na tu moju pomisao, odmah sam svršio, u nekoliko trzaja. Ana ga je držala u ustima dok i poslednja kap sperme nije iscurila.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.5 / Ukupno glasova: 2]Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

3. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

4. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

5. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

6. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments