Jebanje pod septembarskim suncem

Pod septembarskim suncem ležimo na toplom pesku, sad već puste plaže. Tišinu paraju valovi laganog maestrala i poneki galeb što u letu s visine vreba ribu. Nema nikoga osim jedrenjaka na pučini koji vozi posljednje turiste na ostrvo.

Toplo nas sunce miluje i greje naša tijela. Sreća! Ovako izgleda sreća. Osećam je, gotovo da je mogu omirisati dok ležiš tu kraj mene. Pridižem se i nadvijam nad tobom. Gledam te kako sa smeškom na licu i zatvorenih očiju upijaš tople zrake sunca i miris mora koji ulazi u tvoje nosnice pomešan s biljem kojeg sunce nemilosrdno pali, a ono uzvraća najlepšim mirisom, pomešanim s mirisom tvoga tijela.

m32054577-c03c

Ponesen svom tom ljepotom spuštam se do tvojih usana i nježno, da te ne probudim, utisnem poljubac na tvoje usne. Otvaraš oči. Pomislih da mi je žao što sam te probudio, no istog trena zagledan u te divne oči pročitam tvoju misao… Želiš me! Tu i sad…

U mom si zagrljaju. Privijam te k sebi, ljubim tvoje lice i tvoje usne. Diram tvoje telo.

Topli maestral s mirisom smilja i lavande miluje naša tela i nosi mi ruku ka tvojim dojkama. Klizim trbuhom prema dole. Koža ti je topla i glatka. Jedva je dotičući, samo vrhovima prstiju, osećam kako ti telo drhti od mojih dodira i od slatkog išćekivanja.

Zavlačim ruku među tvoje noge do ruže… Tvoje rosne ruže… Diram je. Širiš svoja bedra i spremna daješ mi da joj prstima razmaknem latice. Osjetih tvoj treptaj. Ulazim prstima u nju, širiš noge, kao da ćeš reći: ,,Uđi u mene’’… Rado bih, ali divna si i ja želim uživati u prizoru. Ne smem još…

close-up-pussy-teen-pussy-fingering

Uzimaš mi ruku i ljubiš je. Sišeš pohotno moje prste gledajući me u oči. Te tvoje oči…

Drugom ti rukom skidam gaćice. Ljubim ti grudi i sišem bradavice, levu pa desnu. Moja ruka ponovo silazi do ruže… Prelepo.

Spuštam glavu među tvoje raširene noge. Rukama te obuhvatam i ližem ti klitoris, ljubim ružu. Ostavljam u njoj trag svojih usana. Prekrasno…

Duboko guram jezik. Ljubim tvoju utrobu. Telo ti podrhtava… Kao u snu, jezik mi raste. Tone u vlažnu dubinu. Raširene, tvoje noge trepere kao da ćeš svršiti. Rukama odguruješ moju glavu a ja se opirem jer osećam miris dinje. Sanjam li?

tumblr_ncs6iq41du1s5t2ojo9_400

Ona je potpuno vlažna i spremna da primi moju nabreklu muškost i uvuče ga u sebe, da je ispuni i nestane u tebi…

Otvaraš mi se potpuno, a ja je ljubim sve snažnije i ližem celom širinom jezika. Podrhtavaš. Predivno je…

Od sve ove lepote nabrekao je i ti ga obuhvataš rukom. Blago ga pritiskaš, pomičeš ruku gore-dole. Postaje sve tvrđi.

– Ružo… Ja bih da ga ljubiš…

Pomamljena mojim rečima, u hipu me bacaš na leđa i skidaš me. Moj penis izlazi van uspravljen i tvrd. Glavu spuštaš među moje noge. Stavljaš ga u usta i on nestaje u tebi. Jezikom kliziš po glaviću, vadiš ga, ljubiš i ližeš. Diram tvoje lice i kosu. Privlačim ti glavu, a on ulazi u tvoja topla usta. Gutaš ga. Dovodiš me do ludila! Toplina struji mojim tijelom.

tumblr_nvrwv7vw8z1twkv1qo1_500

– Ti, razvratnice moja, Aaaah… Idi na mene – kažem.

Podižeš glavu kao da ćeš stati. Koleno prebacuješ preko mene. Raširenih nogu spustaš se na njega. Obuhvataš ga rukom i navodiš ga u sebe. Ulazim duboko… Ja sam u tebi. Telom mi struji talas za talasom topline i strasti i obuzima me potpuno. Raspamećuje svakim tvojim pokretom. Gledam u tvoje lepe plave oči. Neopisiv osećaj me obuzima.

Rukama te hvatam za guzu i privlačim k sebi. Ti, oslonjena na moja prsa, kružiš bokovima. Klitoris lepiš uz moje telo, trljaš ga… Talasi strasti preplavljuju naša tela sjedinjena u jedno.

Hvatamo ritam, i usklađeni poput dobro uvežbana orkestra idemo ka vrhu… Presto, presto, ružo moja…

tumblr_nj46shkv1g1tdjtzjo2_r1_500

Hvataš me za ruke i ispreplićeš prste s mojima snažno. Gledam kako se tvoje telo savija pod naletom strasti. Pratiš me. Spustaš glavu. Ljubim te, sišem ti jezik, dojke. Isprepleteni telima hvatamo dah i zajedničku frekvenciju.

Izvlačim ga iz tvoje vlažne topline i ponovo uranjam u tebe. Još dublje. Prekrasno. On kao da mi u tebi raste. Osećaš ga sve većeg u sebi. Uspravljaš se. Isprepletenih prstiju oslanjaš se na moje ruke, a oči ti zamućene od strasti. Neverovatan osećaj… Uvertira vrhuncu koji slijedi, a koji bi rado odgodili.

tumblr_nld6s0wmsy1u5r18co1_500

Predosećaš erupciju koja nadolazi. Ubrzano dišemo, lice ti se zarumenilo… Sve što osećaš u svom telu, među svojim nogama, preselilo se u mene i ja ne mogu više izdržati.

– Daj, daj… – čujem reči s tvog ozarenog lica.

Rukama ti guzu snažno privlačim i zabijam ga u tebe. Spoljni svet više ne postoji.

tumblr_nkhllwfxec1u5r18co1_400

Najednom gejzir sokova šikne u tebe. Jašeš na tom gejziru. Ja drhtim i svršavam… Stapam se s tobom. Osećaš njegova pulsirajuća napinjanja popraćena izbacivanjem tople sperme.

Sva lepota mojih osećaja ušla je u tebe, a ti mi ih vraćaš u najlepšem obliku sjedinjenja naših tijela. U tvojim raširenim nogama osećam drhtanje. Grči ti se tijelo… Leptirići su oslobođeni, počinješ svršavati… Pratiš me i svršavaš. Zajedno dolazimo do cilja.

Iz mene izlaze posljednje kapi. Zadnji trzaji potresaju naša tela. Sva si ispunjena. Prelepo!

tumblr_nolr4yfmj21sw8qefo1_400

Hvatam te za grudi, a ti kao da ne osećaš dodir, telo ti se trese. U tebi sam… Neopisiv osjećaj lepršanja leptirića koji putuju od klitorisa trbuhom do mene, a onda se istim putem vraćaju u tebe i kao da izlaze u tvom pogledu na mene, dole pod tobom. Nemoćan sam. Gotovo sam smlavljen, ali on je još u tebi, uspravljen i tvrd. Savijaš se prema meni. Ljubiš me, a ja te rukama privijam k sebi i dojke ti osećam na prsima. Smirujem drhtanje tvog snažnog orgazma.

Spojeni telima, kao nebo i more na horizontu, počinjemo osećati spoljni svijet, toplinu sunca, topli maestral i miris smilja.

Sretni i nasmešeni držeći se za ruke odlazimo prema moru.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o