Jeste li videli kako jebe Hulk Hogan?

Legitimno je pitanje, da li ste odgledali ovaj kućni video u kome je slavni američki rvač i šoumen Hulk Hogan, koji je, kako se to danas u medijima kaže, „procureoˮ još 2012. godine?

Verovatno su svi očekivali da ovaj čovek jebe za medalju, ali ne – u prvom planu je to da je jebao ženu svog prijatelja i, zbog toga, verovatno posledica Hulkovog čuvenog gneva – njegova tužba internet portala koji je objavio snimak. Epilog te priče je da je slavni rvač dobio odštetu od čak 115 miliona dolara.

Jeste li videli kako jebe Hulk Hogan?

Naime, u ovom videu, po rečima “Gawker” portala vidi se da se Hulk jako brzo umorio i da je pornić više nego dosadan, mada su elementi obećavajući: preljuba, treća osoba ulazi u jednom momentu, nabildovani jebač…  Čak u jednom momentu gdin Hogan kaže: „Ne mogu više, malopre sam se najeo kao svinjaˮ, pa vi vidite, možda da pogledate ovaj snimak kao neki smešni klip, iako, skroz u profesionalnom maniru, traje oko 30 minuta.

Međutim, tamo gde je Hulk Hogan najviše razočarao je svakako jasno rasistička izjava, takođe tokom istog ovog seksa, komentarišući tadašnjeg dečka svoje ćerke: „Nemam ja duple standarde, mislim, ja sam baš rasista, moj stav je – jebeš crnce. Mislim, ako već mora da se jebe sa nekim crncem, što da to ne bude neki crnčuga visok tri metra, vredan sto miliona dolara, neki košarkašˮ.

Stvarno se ne bismo sada i mi kačili sa Hulkom i njegovim timom advokata, tako da potražite sami ovaj snimak na Internetu. Znamo da ste vični u nalaženju pornića koji vas zanimaju 😉

Jeste li videli kako jebe Hulk Hogan?

Jeste li videli kako jebe Hulk Hogan?

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 1 / Ukupno glasova: 1]Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments