Duška MILF-ica žudela je za pažnjom i naravno kurcem

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ova priča će imati nekoliko nastavaka koje ću postaviti ukoliko vam se dopadne sâm uvod priče. Odmah na početku da vam kažem da priča ne počinje pušenjem i ne završava se nekim tamo razbijanjem i stenjanjem, kao većina priča ovde, što me izluđuje. Ovo je realan i istinit događaj koji će biti detaljno objašnjen. Stoga, napaljeni klinci, zaobiđite me! A vi, ozbiljni i maštoviti, ako želite nastavke, komentarišite… I bez glupavih komentara, molim!

Moje ime apsolutno nije bitno. Ono što je važno jeste to da je priča istinita i da se odigrala prošlog leta, a glavni akter te priče pored mene bila je žena po imenu Duška, koju sam sasvim slučajno upoznao.

Duška je žena koja trenutno ima 44 godine. Ceo život radila je administrativne poslove i živela u srcu grada. Dobro je zarađivala tako da je sebi mogla da priušti apsolutno sve, krenuvši od fitnesa, solarijuma i masaža, pa sve do ličnih trenera koji bi njen izgled doterali do savršenstva.

Ali, ono što Duška nije mogla da ima, to je očigledno bio dobar odnos sa mužem, a naročito seksualni. On je bio 10 godina stariji od nje. Radio je puno stresnije i teže poslove, što je dovelo njegov izgled na taj nivo da je ličio na Pantića iz domaće humorističke serije.

Naravno, ona je bila žena u savršenim godinama i savršenog izgleda i njoj, to što je on mogao da pruži, nije bilo dovoljno. Sad se vi svi pitate šta je ona tražila sa dečkom mojih godina. E pa, sad ću da vam objasnim.

88Teretana u kojoj je Duška vežbala bilo je mesto na kome sam ja vikendima radio kao trener. Kada je prvi put ušla u salu, nije me ostavila ravnodušnim. Nisam mogao, a da ne pomislim kako bi to izgledalo sa ženom kao što je ona, jer to je bila moja maštarija iz detinjstva. Kao, uostalom i većine vas, samo je pitanje ko će je ostvariti i kada.

Vremenom, postao sam njen lični trener, jer žena je htela da svoj izgled dovede na izgled devojke od 20 godina. To, realno, nije bilo moguće, ali jednostavno nije želela da je štedim u vežbama i ja sam se tako i postavljao. Radila je najzahtevnije vežbe i ono što je najbitnije, ostajala je poslednja tako da smo mogli da razmenimo po koju reč i o privatnom životu, pored ovog sportskog.

Jedno veče, pošto je kao i obično ostala poslednja, odlučio sam da je pitam da odemo negde na piće. Onaj fazon da je vozim kući je propao pošto je žena dolazila na trening autom od 30 000 evra, a ja sam bio obični radnik u teretani i sportista koji je sa profesionalnog nivoa prešao na rekreativni.

Kada sam joj rekao da bih želeo da je častim pićem u nekom od gradskih, mirnijih kafića, rekla je da ne može i da mora da ide kući, što je mene rastužilo, ali svakako nisam izgubio nadu.

Sledeći dan, dok sam joj pomagao da izgura nekoliko poslednjih trbušnjaka, kroz šalu sam rekao:
– Nemoj toliko da se forsiraš, pa da me opet odbiješ za piće.

Ona se nasmejala i rekla:
– Dobro. Večeras imam vremena.

Posle treninga otišla je pod tuš i spremila se na brzaka. Strpala me je u svoj auto i odvezli smo se do pub-a, koji je radnim danima bio uvek prazan. Sedeli smo sami i pričali uglavnom o treningu. Ali, onda sam ja veštim potezima počeo da pričam o svom životu i tako i nju naveo da se malo otvori. Rekla mi je čime se bavi, a potom i da je udata, da ima jednog sina malo mlađeg od mene, a onda posle nekog vremena je ona mene pitala da li sam možda oženjen.

Kada sam rekao da nisam, pitala me je da li imam devojku, ja sam rekao NE. Tada sam raskinuo sa devojkom nakon četiri godine zabavljanja i bio sam rastrojen, iako to nisam hteo da priznam. Kada samo joj rekao da sam imao tako dugu vezu, ona je omekšala i priča je krenula o tome, kako, zašto, razlozi i slično. Jedan od razloga koji sam joj izneo bio je seks. Naravno, to uopšte nije bilo tako, ali ja vrlo dobro znam zašto sam joj to rekao. Pitala me je u kome je bio problem, a ja sam kroz smešak odgovorio:
– Pa zar misliš da je bilo do mene?
– Čisto sumnjam – odgovorila je kroz smeh.

Počeli smo o tome i baš nam je bilo drago što smo se otvorili. Pričao sam joj kako sam imao devojku koja je bila jako lepa i zgodna, ali nije bila niti malo maštovita što me izluđivalo, jer sam izuzetno kreativan u seksu; kako je to bio samo delić onoga što je podsticalo naše svađe koje su dovele do raskida.

A onda, pogodite šta se dešava, Duška se otvara meni i priča kako je sa mužem samo zbog sina i kako, što se ostalih stvari tiče, ona uopšte ne računa na njega.

– Ovo je mali grad – rekla je – i ne mogu ovde ništa iskreno. Da sam negde drugde, verujem da bih imala nekoga.

Tu se meni upalila lampica, zapitao sam se kako da joj se ponudim, kako da joj dokažem da sam diskretan i ozbiljan. Verovali ili ne, ona je bila savršena žena koja nije bila svesna svoje lepote. Rekao sam joj:
– Pa, zar je moguće da si odolela svim napadima muškaraca tolike godine?
– Nisam ti ja ni imala neke napade, jer nisam ni neka ribetina, a i matora sam.

To sam odmah demantovao i rekao sam joj kako je ona savršena i kako izgleda bolje od većine devojaka u gradu, što joj je donelo veliki osmeh na lice. A onda je dobila poziv od sina i morala je da krene. Htela je da plati račun, ali ja nisam dozvolio. Kao pravi mangup izvadio sam poslednje pare i platio to što smo popili.

Odvezla me je kuci, a onda iznenada kada sam izlazio iz auta, okrenula se ka meni i poljubila me onako tik pokraj usana. Pozdravili smo se i rekla je:
– Vidimo se sutra veče na treningu.

405b1c491b20c02254276e6d0e3fbac3Ja sam izašao iz kola i ostao na mestu ukopan dok je ona poletela niz ulicu. Nisam mogao da verujem šta mi se dešava i onda sam pomislio kako joj se možda sviđam. Ipak, bio sam jako nesiguran i rekao sam sebi da je to sve na prijateljskoj osnovi, ali razmišljao sam. Ako joj je muž takav kreten, a ako sam ja atletski građen dečko, crne kose i zelenih očiju, što je ubitačno za žene, sa svakim mišićem ocrtanim na telu, možda to i nije bilo baš sa prijateljske strane. Iskreno, zapitao sam se kako dalje, kako se postaviti. Onda, uz sve to, i muž ju je zapustio i bila je baš razočarana, hm… Tu noć nisam zaspao do kasno, razmišljao sam i kovao plan kako dalje.

*****

Sledećeg jutra sam se probudio i imao sam osećaj da sam celu noć bio u rudniku koliko me je sve to opteretilo. Da je to bila neka klasična klinka, spavao bih kao beba ali ne, to je bila Duška. Žena koja je izgledala tako božanstveno i koja je jednostavno zračila nekom erotičnom energijom koja je bila pogubna za mene. Svako jutro, onako uz kafu, otvorim mejl i pogledam da li možda ima nešto novo vezano za posao, članove i slično.

Kad, pogodite šta se dešava! U inboksu nalazim Duškin mejl koji je glasio: „Danas ću malo kasniti na trening, ali se nadam da neće biti problem da ostanem malo duže kako bih završila sve vežbe koje sam planirala“. Ostao sam skamenjen i to sam bukvalno shvatio kao zeleno svetlo da mogu da idem napred, da mogu u napad. Naravno, odgovorio sam joj da nema problema što se toga tiče i da mi je zadovoljstvo raditi sa tako „kvalitetnim“ sportistom kao što je ona.

1740199_1392679797697599_1124613453_nTaj dan oko 12, otišao sam na posao jer od tada radi centar, ceo dan ništa nisam mogao da radim što bi trebalo. Preskočio sam i svoj trening jer sam samo sedeo i razmišljao kako joj prići, šta uraditi, a da se ne uvredi i da ne budem previše napadan i navelentan.

U tom mi je i prošao dan, a zatim u 20:00 ulazi Duška. Na sebi je imala sive helanke koje su njene noge i njenu guzu isticale do savršenstva. Gore je imala neku majičicu bele boje kroz koju se jasno sve videlo ako se bolje zagledaš. Toplo me je pozdravila i video sam joj u očima da želi da me poljubi, ali centar je bio pun tako da je odustala i vratila se nazad. Rekao sam joj da se zagreje kako bismo mogli da radimo. Otišla je na mesto za zagrevanje i počela sa vežbama, dok sam ja jednom članu objašnjavao kako treba da radi.

Sve u meni bilo je okej, dok Duška nije počela sa razgibavanjem kukova i savijanjem tela ka dole. Ma, prosto sam imao osećaj da to radi namerno, jer nikad to tako dugo nije radila. Onda su mi kroz glavu prošle sve vežbe koje bi mogla da radi kako bi što bolje i što jasnije mogao da uočim njeno telo. Zar nisam lopov?

giphyRecimo, jedna od tih vežbi bila je vezana za klupu i mali teg, a radila se tako što bi ona koleno stavila na klupu i bukvalno se namestila u doggy style, a potom desnom rukom podizala mali tegić ka gore. Stajao sam iza nje i nisam verovao u šta gledam, a ona je znala zašto sam to uradio i namerno je leđa povila i isprsila se tako da mi je njena guza bila jasno vidljiva. Ispod tih helanki imala je neke tangice koje kao da i nije nosila, tako da se sve ocrtalo i sve sam jasno video. Hteo sam da joj priđem i da kao nešto objasnim i da iskoristim priliku da je dotaknem, ali rekao sam sebi stani, nećeš još i pustio sam je da radi.

To veče polako su svi odlazili iz centra, i ostali smo nas dvoje sami i naravno na red su stigli trbušnjaci gde joj trebam kao i uvek. Radila je trbušnjake na kosoj klupi, a kada bi trebalo da ispuca nekoliko zadnjih, ja bih joj stavio ruku na leđa i nežno je podizao čisto da joj pomognem jer tada je efekat najbolji. U međuvremenu, dok je odmarala, pitala me je šta mislim o njenom napretku i izgledu, a ja sam je hvalio, kao Srbi golfa, dok je ona nežno cvetala od sreće.

I tako, ona radi poslednju seriju za to veče, onako na strunjači, podižući noge na gore i sve to naravno ispred velikog ogledala, a ja je gledam u ogledalu. Gledam kako joj se sve ocrtava između nogu i brinem se kako postajem loš i pereverzan i šta mi sve pada na pamet. Kada je završila, rekao sam joj:
– E, sad si se doterala za zlatnu medalju! Jedino što ti nedostaje je normalan muž ili kvalitetan ljubavnik.

Ni sam ne znam kako su te reči izašle iz mene, ali bilo kako bilo, njoj su se užasno dopale i rekla je:
– A je l’? Muža normalnog nemam, niti ću imati, a jedino mogu da nađem nekog kvalitetnog mlađeg ljubavnika, koji je pri tome diskretan.

Ostao sam zabezeknut i nisam verovao da sam to sve tako uspešno uradio. Sad mi je samo ostalo da je dovedem do toga da pristane zvanično, jer znao sam da želi. Pitao sam je:
– Šta radiš večeras?
– Muž mi je otišao na seminar, ali obećala sam sinu da ćemo ići na jedno mesto. Tako da nisam slobodna, ali imala bih vremena za jedno brzinsko piće.

Ja sam tu ispao onako, možda malo, kretenast i rekao sam joj:
– Ja sa takvom ženom ne mogu na brzinsko piće, tako da ćemo ići drugi put.

Sve to što sam rekao je tako dobro urodilo plodom, da niste ni svesni. Otišla je kući, a tamo naravno nije zatekla sina jer njega je baš bolela patka da ide negde sa mamom da se šeta. Otišao čovek da traži nešto, isto što i ja.

Ulazim u kuću, a ona me obaveštava sms porukom da je ostala sama i da bi volela da odemo na piće, i da ne mora biti brzinsko. Dogovorili smo se da me pokupi za pola sata, a ja sam u tih pola sata uspeo da se okupam, obrijem i doteram i sve to bukvalno brzinom svetlosti.

Kola su se zaustavila pred kućom i ja sam izašao. Ona je bila tako lepa, držala je onaj volan nekako savršeno, baš je imala pravo držanje i stav za volanom, što mi se jako dopadalo jer ju je baš isticalo. Seo sam, a ona je rekla:
– Pa, gde si ti? Nisam te videla sto godina i baš sam te se poželela.

tumblr_n3f5tbvbbn1razcxco1_500Smešeći se krenula je ka meni. Šta, hoće da me poljubi, ne verujem! U tom momentu njene usne završavaju na ivici mojih, ali onako kratko i samo čujem kako kaže:
– Kako se moj trener samo lepo obrijao.
A ja, pogubljen, samo potvrdjujem. Sabiram se i uzvraćam joj: – A i moja učenica se baš doterala, kao da ide sa ljubavnikom na piće, a ne sa trenerom.

Ona se samo nasmejala i nije ništa rekla.

Pub u koji smo išli bio je blizu, tako da smo do njega progovorili samo par reči, ali svaku sam ispratio dok je izlazila iz njenih usta i dok je prolazila kroz te njene pune usne koje su podsećale na usne Anđeline Džoli.

Seli smo u kraj pub-a u onaj, kako bih ja to nazvao, romanticni mrak. Niko od nas nije spominjao trening nego smo samo pričali o ljubavi, i vezama i uopšteno o takvim odnosima. Pitao sam je da li će se njen muž ili sin možda ljutiti zbog ovih njenih izlazaka, na šta mi je odgovorila:
– Što se muža tiče, može samo da me poljubi u dupe. Prvo, zato što nije ovde, a drugo, zato što me godinama vara i nije me takao. A sin je moj drugar, nas dvoje se uvek snađemo.

Muž je vara, nije je takao. Ona lepa i zgodna u odličnim godinama. Pomislio sam „Čoveče, pa ti si jebeni sretnik“.

Opet sam je pitao zašto ona ne prevari njega, na šta mi je odgovorila:
– Pa, možda i hoću ako nađem nekoga ko to zaslužuje i kada se uverim da je diskretan u potpunosti.

girlflirtbarrex_450x300Iz mene je samo izletelo:
– Pa, šta misliš, da li si našla tog nekog?

Ona me je pogledala, onako nežno, jer nije to njoj bio prvi put da joj se neko uvaljuje. Kada je prostudirala moj pogled kroz one usne izašlo je uz smešak:
– Možda i jesam.

Rekla mi je kako sam je jako oraspoložio od kada radi treninge sa mnom, kako sam je podigao iz depresije u koju je upala, kako sam joj dokazao da vredi i da je lepa, pa čak i kako sam joj na neki način otvorio oči u tom pravcu. Pošto je sve to što sam ja njoj rekao shvatila kao otvoren poziv za nešto konkretno rekla mi je:
– Biću iskrena, i reći ću ti da mi se dopadaš, ali shvati, ja sam udata žena i imam dete i čisto sumnjam da će se to nekada desiti, ali ovaj flert sa tobom tako mi prija da nisi ni svestan.

Ostao sam razočaran. Tako me je ispalila, a tako sam se primio. Pobesneo sam u sebi. Rekao sam joj da za vikend nisam u centru, jer idem na seminar u susedni grad gde ću i provesti vikend u hotelu. Onako neobavezno, u šali, sam joj uputio poziv da dođe i da me poseti, da me obiđe, ako želi, i da vidi ujedno neke nove programe. Rekla je:
– Ne verujem, imam sina kući. Kako da ga ostavim samog?

Rešili smo da idemo, tj. ona je morala. Seli smo opet u njena besna kola koja su mirisala na nju i sve njene silne skupocene parfeme. Ovaj put kao nije mogla da me vozi skroz kući, jer je žurila pa se zaustavila na kilometar od mene, uz objašnjenje da žuri i da nema vremena da se zavlači po uličicama i da ću ja to, kao tako lep i jak sportista, brzo preleteti.

tumblr_mpl5cbzo8J1rp1o2do1_500Ali pazite, ona staje u mrkli mrak i pre nego što sam otvorio vrata, pozdravlja me i kao ono kreće da me poljubi, klasika… Ali, ispostavilo se da nije. Svoje divne usne naslonila je na moje i onako ovlaš dodirnula me jezikom, a potom se odmakla i rekla:
– Vidimo se.

Ja sam pogubljen izašao iz kola. Zatvorio sam vrata, a ona je svirnula i oplela po gasu. Išao sam kući kao pijan, srećan i naložen. Došao sam u sobu i legao, ali u meni je sve gorelo. I tek tu noć nisam mogao da spavam. Ta žena me je uništavala!

*****

Subota jutro, spakovao sam stvari i otišao do grada u svoj omiljeni kafić. Popio sam kafu, a potom seo u svoja kola i uputio se ka gradu u kome je održavan seminar. Duški se nisam javio. Iako sam to jako hteo, odlučio sam da je bolje da ne pišem ništa i da čekam da se ona meni javi, a ako bude želela ona će to sigurno i uraditi.

1Nakon vožnje od nekih sat vremena stižem na odredište. Parkiram se i na recepciji uzimam ključeve od svoje sobe. Ulazim, spuštam stvari i prvo što primećujem jeste to da je soba sa velikim francuskim ležajem i odmah sam instiktivno zamislio kako bi bilo lepo da se ta žena javi i da u krajnjem slučaju dođe. U hotelu su mi dodelili baš tu sobu, jer je bila jedina slobodna a imao sam rezervisano. Ja, naravno, nisam bio lud da se bunim jer soba je imala veliko kupatilo sa džakuzijem i mnoštvom ogledala. Soba je jednostavno bila predivna, imala je i veliki balkon. Ma, savršeno.

Seminar je počinjao u četiri posle podne, ali pošto sam bio izrazito umoran, legao sam i odlučio da to vreme provedem odmarajući. Gledao sam neku glupu emisiju kada mi je zazvonio telefon. Bila je to ona. Pitala me je da li sam otišao i zašto se nisam javio, na šta sam joj odgovorio da sam već stigao i da se nisam javio zato što sam ja ipak diskretan ljubavnik i nisam hteo da rizikujem. Ni sâm ne znam od kuda te reči dođoše u tom momentu, ali upalile su. Rekla je da nije ni znala da ovaj vikend sin ide na takmičenje u Italiju, a muž joj je na putu i ostala je sama.

Jaooo… U sekundi sam opsovao i seminar i sve, ali onda me je pitala da li bih možda imao nešto protiv da dođe večeras, pa da odemo negde na piće jer nisam daleko, samo sat vremena vožnje. Odgovorio sam joj da je očekujem i da seminar počinje u 16:00. Rekla je da je ne zanimaju te gluposti, te da će biti naveče oko osam u hotelu, a to što je bude zanimalo vezano za trening, pitaće mene. Dogovorili smo se i ona je prekinula.

Skakao sam po sobi kao dete kada dobije igračku, ali ujedno morao sam da ostanem koncentrisan radi seminara, a pored toga i radi pravilnih reči koje bi trebalo da joj uputim kako bih je osvojio. Pomislio sam na kratko kako bi to bilo kada bi ostala ovde da spava pored mene, ali onda sam sebi rekao da se ne zanosim.

2a79f334b65265c2782696f51fca83ceOtišao sam na seminar, držao predavanja, ubeđivao ljude da kupe nešto, znate kako to ide, a po završetku sam se vratio u sobu. Okupao sam se, sredio i mogu slobodno reći da sam savršeno izgledao. Znao sam da će se ona elegantnije obući, pa sam i ja obukao neku lepu košulju i pantalone, da ne budem kao neki kreten pored nje.

U 20:00 sam je dočekao na recepciji. Ušla je u nekoj lepoj haljini jarko crvene boje. Na nogama je imala štikle sa visokom petom. Grudi su joj bile jasno istaknute, kao u western filmovima. Prvo što sam zapazio bio je recepcionar koji je zinuo kao tele, a ja sam skontao da sam u tom momentu bio ljubomoran, što me je zabrinulo. Bez obzira na to, ona je u ruci imala kofer koji je vukla za sobom. Pozdravili smo se uz nežan poljubac, onako tik usne na usne, i pitala me da li bih možda imao nešto protiv da ostane da spava ovde, jer neće da vozi kasno, a i sama je kući, pa nema potrebe da ide. Rekao sam da mi apsolutno ne smeta i da ne mora da plaća sobu, jer je moja dvokrevetna, a ja sam sâm.

Naravno, slagao sam jer nije bila dvokrevetna nego jednokrevetna. Sačekala me je na recepciji dok sam odneo njen kofer u sobu. Na brzinu sam se vratio i zaputili smo se u jedan lep restoran blizu hotela. Priuštili smo sebi otmenu romantičnu večeru uz dobro vino. Pričali smo o njenom izgledu, mužu, ljubavniku kojeg nema i znate već kako to ide. Jeli smo, popili bocu vina i stvari su polako počele da se otimaju kontroli. Smejali smo se, a ona se znatno oslobodila te mi je rekla:
– Mišu moj mali, kako bi sada bilo lepo da si mi ljubavnik, pa da me vodiš u neki veliki krevet ili recimo negde da se kupamo goli, da osetim da sam još mlada.

Kako je to rekla, pomislio sam da je nemoguće. Zar je bog na mojoj strani? Ne verujem da se sve poklopilo. Sabrao sam se i rekao joj:
– Pa, možda baš i želim da te vodim na takvo mesto i da ti budem ljubavnik.

Ona se skamenila, a ja sam zatražio račun. Platio sam, te zamolio konobara da mi donese još jednu bocu vina. Kada je doneo, rekao sam da je ne otvara. Poneo sam bocu i izašli smo. Ona je upitala šta ćemo sa tom bocom, a ja sam rekao kako želim da idemo u sobu, da nastavimo sa druženjem jer baš nam je super. Složila se, te smo krenuli ka sobi.

Ušli smo, a ja sam onu bocu spustio na sto i otišao po čaše. Ona me u tome pita:
– Gde ti misliš da ja spavam?

A ja sam se nasmejao i odgovorio:
– Pa, kako gde? U velikom krevetu sa svojim ljubavnikom.

Potom sam spustio čaše na sto i nasuo nam vino. Seli smo i rekla mi je da se ovo otima kontroli i da moramo prestati, a ja sam se nasmejao i rekao:
– Pa, ti prestani ako možeš.
– Ma, k vragu sve! Živeli!

1125471-bigthumbnailRekao sam joj kako joj super stoji ta haljina i kako se njene noge koje smo doveli do savršenstva baš ističu. Ona je potom ustala i počela da se šeta ispred mene kao na modnoj pisti, a onda se sasvim slučajno spotakla i pala pravo meni u krilo.

Uhvatio sam je i pogledi su nam se susreli, baš kao na filmu. Primicali smo se nekontrolisano jedno drugom, a potom su nam se usne spojile. Činilo se da su krojene da budu zajedno. Ljubili smo se tako nežno i osećajno dok su nam se jezici samo ovlaš dodirivali. Moja desna ruka bila je na njenom kuku, a levom sam dodirnuo njenu ruku. Stegli smo prste jedno drugom, te nastavili da se ljubimo, kao pravi par. Znao sam da je to trenutak kada sam postao nešto više od njenog trenera…

*****

Nakon nekoliko sočnih poljubaca razmenjenih dok mi je ona sedela u krilu, bilo je i više nego dovoljno da zaključimo šta želimo jedno od drugog. A zaključak je bio prost. Želeli smo da se tu noć i hiljadu noći posle te jebemo do zadnje kapi znoja. Želeli smo da budemo jedno drugom u seksu sve ono što nismo imali pre, a to se naročito kod nje isticalo.

Ustala je lagano sa mene i rekla mi:
– Eto, igrom slučaja sada više nisi samo moj trener, nego si mi i ljubavnik.
– Da, sve se desilo igrom slučaja, ali ljubavnici rade puno veće stvari sa svojim izabranicama od poljubaca.
– Pa, je l’ tebi neko brani da radiš nešto više?

To je to! Uspeo sam! Sad mi je samo ostajalo da se dokažem kao pravi muškarac i ljubavnik.

Popio sam još malo vina sa njom, razmenio par reči i pošto sam video da ona ne planira ništa prva da preduzme, uzeo sam svoj bade-mantil i rekao da idem da se kupam, a ona ako želi može da mi se pridruži.

Kupatilo je bilo jako veliko, džakuzi se nalazio sa desne strane i bio je ogroman, stepenastog oblika, a te stepenice bile su jako široke tako da je čovek mogao bez problema da sedi na njima. Napunio sam ga vodom, uključio sve što je potrebno, napravio ogromnu penu u njemu, a potom sam se skinuo go i ušao unutra. Legao sam i opustio se. Ako bi i ušla, nije mogla da vidi da sam go, jer bilo je dosta pene.

3d4ab63b65d1b5a810fb88558f5382f2Dok sam tako ležao, na vratima se pojavila ona. Na sebi je imala neke predivne crvene čipkaste gaćice, a gore je imala brus takođe crvene boje. U jednoj ruci držala je vino, a u drugoj dve čaše sa stopicama. Rekla je:

– Pa, evo, ja sam odlučila da ti se pridružim.

Zatim je prišla i sela na ivicu, stavila vino i caše na jednu od stepenica. Nasula nam je vino, kucnuli smo se, a onda je prišla i poljubila me ponovo. Onda je počela da me mazi po stomaku, kroz onu penu. Bila je rukom jako blizu mog kurca, ali nisam iskreno želeo tako da ga dohvati. A onda je ustala i ušla u vodu samo sa druge strane, tj. od mojih nogu. Nije skidala gaćice, nego onako kako je ušla, tako je i sela u vodu, tj, manje-više legla.

Masažeri su nas jako lepo opuštali dok smo pričali, a onda sam ja rekao kako bi mi prijao jedan poljubac, a ona je istog momenta svoje telo ispružila blago pored. Sada je njena glava bila na mom ramenu i ljubila me je po vratu dok me je mazila po stomaku. Moja ruka je bila na njenom ramenu i leđima. Klizala je po njenom divnom telu sve do kukova.

U jednom momentu sam jednostavno uzeo i bez opterećenja otkopčao njen brus. Zamolio sam je da ga skine, što je ona i uradila. Njene lepe grudi su samo ispale i naslonile se na moje telo i tako su sijale. Kurac je počeo jako da mi pulsira. To je bilo to, bilo je vreme da počnem nešto konkretno da radim. I baš tada kada sam ja odlučio da krenem, njena ruka je klizeći po mom telu stigla do mog kurca. Samo je nežno prešla rukom preko njega, pa sve do mojih muda. Gledajući me u oči rekla je:
– Mmmm… Vidi ti čime to moj trener raspolaže… Pardon, bivši trener.

Onda ga je uzela onako celom rukom i počela lagano da se igra sa njim. Počeli smo da se ljubimo, a dok mi je drkala ja sam je mazio po grudima. A onda sam niz njen stomak spustio ruku do njenog međunožja koje je bilo baš zrelo i masivno, što se i te kako osetilo pod rukom. Počeo sam kružnim pokretima ruke da je masiram po njoj, dok mi je drkala i tako smo uživali, ali samo za kratko jer ja to više nisam mogao da izdržim.

Pomerio sam se i skoro ustao iz one vode. Nju sam podigao na jednu od onih stepenica, na kojoj je sada sedela i držala mene za ramena, dok sam ja svlačio njene gaćice. U momentu kada sam ih svukao ona je raširila noge, a ono što sam video bilo je za mene kao san.

Ta njena pička bila je tako… Hmmm… Latino boje, sa debelim i jako izraženim usminama. Nekako je bila dosta, tako da kažem, duža od drugih koje sam sreo do tada. Rukama sam je uzeo za noge, tik ispod guze, i još više ih raširio, a potom sam počeo da je ljubim po unutrašnjoj strani nogica i tako poljupcima išao ka njenoj pički.

tumblr_n9rp3skHVX1sjo6cco4_500U jednom momentu sam jednostavno celom površinom jezika prešao preko njene pičke iz koje je tekao potok, u pravom smislu te reči. A zatim sam desnom rukom raširio njene usmine i počeo vešto da je ližem i da se igram sa njom, a ona se nije pomerala, nego me je samo jako stiskala po ramenima i čupala za kosu, dok sam to sve radio.

Nakon nekog vremena počela je jednostavno da svršava u naletima od tog lizanja, koje joj se tako jako dopadalo. Ludela je od toga. Odlučio sam da je dosta sa time više i samo sam ustao ispred nje dok je ona sedela.

A onda je ona vešto stavila ruke na moje kukove i na guzu i nežno prešla jezikom od mojih muda preko celog kurca, a potom ga samo uzela u usta i počela da mi puši. Tako je to vešto radila ta žena, da je to bilo neverovatno.

Ti neki pokreti jezikom, dok je u njenim ustima, su me dovodili do ludila iako je i sama posle toga rekla da nije imala dovoljno prostora za manevrisanje jezikom zbog njegove debljine. Trudila se da ga što više stavi u usta, a ja sam opet želeo da joj ga zakucam u grlo. S vremena na vreme bih je uhvatio za kosu i pritisnuo na njega jače, ali samo bih osetio kao da sam udario u zid i začulo bi se njeno mumlanje i krkljanje, a potom i reči da ne radim to jer ću je ugušiti.

Ustali smo i izašli iz te predivne kade. Ona je bila meni okrenuta leđima, a ja sam išao iza nje dok je moj kurac bio između njenih butina. Lagano smo išli iz kupatila prema sobi, prema tom velikom lepom krevetu sa crvenom posteljinom. Kada smo došli do njega, ona je kao prava, vešta kučka kolena stavila na ivicu kreveta i jako se bacila preko njega tako da joj je glava bila na krevetu, a guza negde visoko u vazduhu.

tumblr_n3bvnpgOJb1t1sfy0o2_500Njena pička i guza su me gledale i bukvalno me gutale. Nisam sebi dozvolio da je odmah uhvatim i jebem, nego sam kleknuo pored kreveta, rukama joj raširio guzu još jače, a potom počeo ponovo da je ližem i da se igram sa njom. Dok sam to radio, ona je govorila kako joj je jako lepo i kako želi da je jako jebem, stenjući uz sve to.

Ja sam zanemario sve što je pricala jer sam želeo da ta predigra traje, jer inače predigru obožavam, i bukvalno sam prošao pored nje i legao na leđa na krevet te sam joj rekao da mi sedne na lice. Ona se meni okrenula leđima i spustila svoju pičkicu na moje lice, a svoje telo previla preko mog tako da smo bili u pozi 69.

Pušila mi je i davila se njime, dok sam joj ja rukama širio guzu i zabavaljao se sa najlepšom pičkicom koju sam ikada video. Prednost je bila u tome što je pored kreveta bilo ogledalo na kome sam jasno iz neke druge perspektive mogao da gledam kako to sve izgleda i, verujte, bilo je predivno gledati je kako ga uzima u usta dok joj ja ližem pičku. Njene grudi sam jasno osećao na svom stomaku, i bradavice koje su me bukvalno bockale od napetosti…

Želite još?

*****

1360278786964841_largeLežao sam na leđima sa glavom na jastuku, a njena pička mi je bila pred očima. Rukama sam joj širio guzu, a ona je sve više i više dolazila do izražaja i imao sam osećaj kao da može celog da me proguta i da to želi. Zamislite taj osećaj kad joj raširite guzu rukama, onako baš jako, dok ležite ispod nje, a onda prvo vrhom jezika dodirujete njen klit, a potom joj jezik smestite u nju i laganim kružnim pokretima je dovodite do ludila, dok se ona muči sa njim u ustima… Uh! Pa sad mi nije dobro samo kad se setim.

Nisam više tako mogao, želeo sam da je vidim u nekoj drugoj perspektivi, ali nisam još želio da se jebemo jer sam hteo da ta predigra traje jako dugo. Nežnim pokretima sam stavio ruke na njene kukove i spustio je na bok pored sebe, a onda sam je uzeo za noge i privukao ka sebi.

Ona je nežno raširila noge, a ja sam se poljupcima spuštao preko njenih listova i kolena pa sve niz butine, onako sa unutrašnje strane, dole do njene sada potpuno mokre pičke. Ljubio sam sve oko nje, ali nju nisam hteo namerno jer to je nju dovodilo do ludila. Iz nje su tekli potoci, baš zato što ne želim da je uzmem onako kao svaki kreten i iživim se na njoj.

Svoju levu ruku stavio sam na vrh njene pičke i lagano je povukao ka gore, a onda onako celom površinom jezika prešao preko nje, a ona je samo jako uzdahnula i rekla:
– Oh, bože! Kako je dobro…

Nastavio sam sa lizanjem i igranjem, a posebno je uživala kada joj gurnem dva prsta leve ruke u nju a desnom joj trljam klit kružnim pokretima ili ga dodirujem jezikom. To ju je dovodilo do vrhunca.

Poljupcima sam išao uz njeno telo preko stomaka, a onda bih se zaustavio na grudima ljubeći joj grudi i stiskajući ih onako nežno, a onda bih se zadržavao na bradavicama koje bih lizao i grickao, a onda bih se naglo spustio do njene pičke i onako usnama je dodirivao i ljubio, te joj sisao klit.

Potom bih se vratio do njenih usana i ljubio je, čisto da oseti ukus svoje pičke, a to se njoj jako dopadalo. Volela je čak i da gurnem prste u nju, a potom da ih ona sisa i ljubi. Bila je strasna.

tumblr_nvnfekFbLP1u9j6sno1_500Poljupcima sam se spuštao na vrat, a onda bih joj nešto bezobrazno šapnuo na šta bi ona samo zadrhatala, dok bih vrhom svog kurca dodirivao njen klit. Njeno telo bi se uvijalo kao glista i želela je prosto da se samo nabije na njega. Meni još nije bilo do toga.

Okrenuo sam je na stomak i stavio jastuk pod nju, a ona je onako jako izvila guzu dok joj je glava bila na kraju kreveta. Rekao sam joj da raširi guzu rukama što je i uradila, a ja sam legao iza nje i ponovo je lizao, sisao…

Divio se njoj i uživao. Izluđivao sam je u toj pozi, time što sam pored prstića koji su bili u pički, palac često koristio za masiranje guze, a ponekad bih ga i zavukao u nju. Ona bi na to samo uzdisala i vrištala od sreće.

Zamislite je sada kako tako leži, raščerečena i spremna za njega, a ja sam tada ustao sa kreveta i došao ispred njenog lica. Ona ga je uzela i usisala ga usta, želela je da ga proguta ali naravno nije mogla. Ja sam stajao ispred nje, držao je za obraze i gurao svoj kurac u njena usta, pa ponekad i u grlo. Tada bi se jako zagrcnula i njena pljuvačka bi se slivala niz njeno lice i moj kurac, ali to njoj nije smetalo.

RYfWZ-D9wSFrHu5shlwlehiFvskhuRBvbQIPUurld0gOdlučio sam da je vreme za ono što oboje želimo. Ostala je tako da leži na stomaku i ponovo je rukama raširila guzu koja je tako jako štrčala ka gore. Ja sam prošao iza nje. Legao sam preko njenog tela rukama se oslanjajući pored nje na krevet, a onda sam se jako ispravio, protrljao nekoliko puta kurcem njenu, već užasno mokru, pičku i zavukao svoju veliku debelu kurčinu u nju, do jaja.

Ona je samo podigla glavu ka gore u momentu njegovog ulaska i jako vrisnula. Ja sam se spustio preko njenog tela i ljubio je po ramenu i vratu, dok sam nežnim pokretima kukova ulazio i izlazio iz njene pičke dovodeći je do ludila…

Ponekad, kada bih se tako ispravio ponovo i omogućio sebi da ga gurnem do kraja u nju, a iskreno osetio bih tada kako pomeram sve u njoj i kako joj to nanosi onu lagano ugodnu bol koju je volela. Ona bi to potvrdila svojim kricima i uzdasima.

S vremena na vreme bi pustila svoju guzu i uhvatila postelju jako rukama i stezala je stenjući pod naletima kurca koga je tako jako želela…

Next?

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Odlicna prica. Svidja mi se spontanost. Takav odnos muskarac treba da ima prema zeni pa makar se samo tada videli. Samo strpljivo

1
0
Would love your thoughts, please comment.x