Sperma je moj fetiš

Prvi put sam je progutala sa osamnaest godina, kada sam popušila kitu iz opklade svom drugu iz razreda u školskom toaletu. Svršio mi je u usta i to mi se veoma dopalo… Dugo sam muljala spermu u ustima i na kraju je progutala. Istina, nema baš neki ukus, ali u meni stvara neki poseban osećaj.

Za deset godina od mog prvog gutanja te moćne muške tečnosti, razvila sam istančan ukus i lako mogu da prepoznam čija je sperma dobra za gutanje. Izbegavam spermu od onih što piju više alkohola, i pušača. Godine nisu važne, samo je bitno koliko je muškarac zdrav.

Sperma je moja opsesija, fetiš ili kako već… Mlečno bela, topla, sluzava… Najviše volim kada mi je istresu pravo u usta, ali volim je i u kafi, na hlebu, u supi… Nakon gutanja sperme, napalim se ludački… Sex tada postaje divlji, što muškarcima godi. Spremna sam da učinim sve za spermu u ustima.

Nikada nisam učestvovala u grupnom pražnjenju kurčeva, jer mi to nije filing. Trošim jednog po jednog i upoređujem kvalitet njihove sperme. I da se zna… Potpuno sam zdrava i zadovoljna… Zato devojke, žene, mame, bake, obradujte svoje muškarce… Progutajte njihovu spermu barem jednom u životu. Za njih to je jedan veoma poseban čin kojim žena dokazuje svoje poverenje. Uživajte!

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o