Nepristojna ponuda, IV deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Nepristojna ponuda, III deo

Ostao je još neko vreme tako pripijen uz nju. Ruke joj je podvukao pod guzu i dodatno je nabijao na svoj kurac. Kao da nije imao nameru da izađe. Dugo su se ljubili. Bio sam ljubomoran i očajan, ali me je uprkos tome prizor veoma uzbudio. Protiv moje volje mi se digao kurac.

I dalje sam stajao na sred sobe, kao ukopan. Danilo je konačno izvadio kurac iz Vikice, koji je još uvek bio prilično veliki. Prišao je do njene glave i bez reči joj ga uvalio u usta.
– Oliži ga lepo, lutkice – zapovedi joj. Ona je bez pogovora uzela gazdin kurac i nežno ga sisala, lizala i ljubila. Noge su joj ostale raširene. Pica joj se sva sijala od njihovih telesnih sokova i iz nje se, niz guzu slivao mlaz gazdine sperme. – Šta si se ukipio? Priđi – reče mi zapovednički. Priđoh polako između njenih nogu. – Hajde sada da lepo poližeš svoju ženicu, da kap jedna ne ostane – naredi mi gazda.

Meni je tutnjalo u glavi. Koliko god da sam se osećao poniženo, još više sam bio napaljen prizorom. Bez obzira na na to što me je imao u šaci zbog duga, Danilo je jednostavno imao takvu harizmu, da nije bilo lako suprostaviti mu se. Kleknuo sam između Vikicinih nogu i buljio u njenu umazanu picu. Bila je puna Danilove guste sperme, koja se slivala ka njenoj guzi. Bio sam kao hipnotisan. Presekla me je njena ruka koju je stavila na moju glavu i nežno je gurala ka svom međunožju. I ona je želela da jo poližem picu.
– Hajde, ljubavi… – promrmljala je. Nećkao sam se malo, kad osetih udarac šakom u glavu:
– Hajde, šta čekaš – dreknu Danilo. Vikica je izvadila Danilov kurac iz usta i uspravila se malo, podbočivši se na lakat:
– Nemoj da ga udaraš, sad će on, budi strpljiv – reče mu umilno i pogleda ka meni.

cuckold liže spermu

Oči su joj sijale i zagonetno se smeškala.
– Hajde, budi dobar, da ti se gazda ne ljuti – reče mazno i ponovo mi pritisnu svojom rukom glavu prema njenoj umazanoj pičkici. Kao da nisam imao izbora, krenuo sam polako da joj ližem klitoris, izbegavajući nered od spreme koji je bilo malo niže i klizio ka guzi. Vrlo nepristojna ponuda! Ona je ječala i vrtela polako guzom, sve vreme me držeći jednom rukom za kosu. Polako mi je počela da gura glavu na dole. Mic po mic, prepustio sam se i počeo da ližem rupicu iz koje je, čini mi se, neprestano i u velikim količinama izlazila gazdina sperma.

Prvo sam pokušavao da je izbegnem i bilo mi je gadno, ali kada sam čuo kako Vikica ječi i uživa, i meni je bilo lakše. Počelo je i da me pali, iako mi je ukus sperme i dalje bio gadan.

Polizao sam sve i iz pičkice i oko guze

Nisam ni primetio da mi se kurac digao tako da me je stomak boleo.
– Bravo mali, bio si dobar – nasmeja se Danilo. – Ostaviću vas malo same golupčići, a ja odoh da se istuširam – reče i ode do kupatila.

Viki se pridigla i poljubila me nežno u usta. Ruku je spustila prama mom kurcu i osetila snažnu erekciju:
– Pa tebi se svidelo? – upitala me tiho dok me ljubila, zagonetno se smeškajući.
– Daaa, ljubavi – rekoh u zanosu, jer sam bio pred svršavanjem. Otkopčao sam šlic i izvadio kurac: – Molim te uzmi ga – rekoh joj, gotovo molećivim glasom. Ona ga uze nežno u ruku i poče blago da ga drka. Levom rukom mi je nežno masirala jaja. Bio sam na sedmom nebu.

drkanje kurca

Međutim, gazda naglo uđe u sobu, a ona kao da radi nešto zabranjeno ispusti moj kurac iz ruku.
– Šta to radite? Vraćaj tog miša u gaće – reče zapovednički. Nisam želeo to da uradim, ali Viki mi priđe, vrati mi kurac u gaće i zakopča mi šlic.
– Idem pod tuš – reče i poljubi me u obraz.
– Super ti je ženica. Uživam u njenoj uskoj ribici, a i mnogo su joj sočne i mekane usne za pušenje kurca – reče, uživajući očigledno u svojoj nadmoći nada mnom. Ja sam samo ćutao i gledao u pod i negde u stranu, svuda samo ne njega u oči. – Pogledaj me! – zapovedi mi. Ja nevoljno podigoh pogled ka njemu. Bio je u poluležećem položaju na krevetu, onako go. – Je l’ ti se sviđa kad ti jebem ženu? Je l’ te pali? – upita me. Oklevajući, promrmljah sebi u bradu:
– Da, sviđa mi se i pali me – rekoh, jer sam znao da on to očekuje, mada ja nisam tako tada mislio. Jesam bio napaljen, ali mi nije prijala tolika njegova dominacija u mom stanu.
– Nisam ni sumnjao. Nego, razmišljao sam da ujutru dođem po tvoju Vikicu i da je odvedem u jednu toplu banju u Mađarsku za vikend. Šta kažeš? – upita me i poče da se oblači.
– Pa gazda, rekao sam vam da idemo sutra za Zlatibor – rekoh molećivim glasom.
– Ma kakav Zlatibor. Ako ti se ide baš toliko u tu selendru, idi sam. Ja idem sa tvojom ženicom u toplu banju. Je l’ ti jasno? – dreknu i uhvati me za gušu. Ništa nisam mogao drugo da kažem nego:
– Jasno mi je, gazda.
– Tako. Ti joj reci da ide sa mnom. Sigurno će joj više prijati spa vikend i seks sa mnom u toplim bazenima, nego drndanje sa tobom po onim brdima. Neka bude spremna u 9. Ti mi odgovaraš ako bude kasnila – reče oštro i krenu napolje. – I još nešto. Ubedi je da mi dâ da je jebem u guzu. Sinoć sam pokušavao al nije htela – pljesnu me lagano šakom po faci u znak pozdrava i ode ne sačekavši odgovor.

Bio je pun samopouzdanja da ne smem da mu se suprotstavim. Čim je otušao, Viki izađe iz kupatila, ogrunuta peškirom.
– Gde ti je šef? – upita.
– Otišao je – rekoh kratko. Polako priđe do mene.
– Je l’ me voliš i dalje? – upita me.
– Volim te puno, ljubavi. A ti mene?
– I ja tebe – reče i poče da me ljubi.
– Da nastavimo gde smo stali – reče vragolasto i poče da mi otkopčava šlic. – Mmmm, kako se neko napaliooo – reče i poče da mi drka blago kurac.

drkanje i ljubljenje

– Jedva čekam da odemo na Zlatibor – kad to reče, meni stade knedla u grlu. Ona primeti da nešto nije u redu: – Šta je bilo? Jesam li nešto pogrešno rekla? – reče zabrinuto.
– Gazda hoće da te vodi za Mađarsku, u neku banju – procedih kroz zube – rekao je da će doći po tebe u 9 i da budeš spremna.
– I šta?! Ti si pristao? – pobesne i odgurnu me od sebe. Ja joj priđoh i zagrlih je polako:
– Izvini – rekoh.
– Čoveče, pa on sad tebi totalno upravlja životom? – reče i dodade: – A ti, je l’ želiš da ja odem sa njim?
– Da, želim – rekoh nakon malo premišljanja.
– Ti nisi normalan. Je l’ znaš da je on napaljeni manijak i da će hteti da me jebe non-stop? – upita me.
– Znam – rekoh kratko.
– I nemaš problema sa tim? – upita.
– Imam – rekoh – ali šta da radim. A tebi, da li se sviđa sa njim? – Ona se zacrvene malo:
– Pa on je stvarno odličan u seksu, ali ga se i ja malo plašim – reče pomalo stidljivo. – Nista. Odoh da spavam da sutra rano ustanem da se pakujem – reče i ode bez poljupca. Ja sam otišao da se istuširam i dok sam se tuširao dva puta sam izdrkao. Posle sam u dnevnoj sobi uključio malo TV da gledam i tako zaspao.

Viki me je probudila ujutru oko pola osam. Već je bila obučena u kratki šorcić i majičicu, bez brusa.
– Stavi nam kafu ljubavi, da ja krenem da se pakujem – doviknu mi iz spavaće sobe. Ja skuvah kafu na brzinu i ona prekinu pakovanje da bismo zajedno polili kafu. Međutim, samo što smo počeli da pijemo, začu se zvono. Mi se čudno pogledasmo. Ko li je sad? – Ja ću da vidim – reče Viki i otrča do vrata.
– Ćao mala, jesi li spremna? – čuh Danilov glas. Ona nešto reče i onda krenu neko mumlanje. Ja krenuh u hodnik i videh da se oni ljube i vaćare u najveće. – O mali vidim da si mi skuvao kafu. Ja malo ranije stigao – reče i uze moju kafu da pije.

Nepristojna ponuda, IV deo

Sve vreme je njuškao i ljubakao Vikicu. Nešto je krenuo da joj šapuće, a ona mu kikotanjem reče:
– Ali treba da se pakujem.
– Neka te Milanče spakuje – namignu ka meni. Onda je krenuo strasno da je žvalavi i da je mazi po ribici preko pantalonica. Opet joj je nešto šapnuo. Ona se nasmeja, okrenu se ka meni:
– Ljubavi, aj molim te izađi da ja i Danilo vodimo ljubav. Ti mi spakuj stvari. – Ja nisam mogao da verujem šta čujem. – Hajde molim te, izađi. Ne želim sada da me gledaš dok se tucam sa tvojim gazdom – reče naredbodavno i ja se okrenuh i izađoh.

Otišao sam u sobu i na krevetu video otvoren kofer, do pola spakovan. Krenuh polako da stavljam sve što bi joj moglo zatrebati za dva dana. Posebno sam spakovao dva kupaća kostima, gaćice, spavaćicu, seksi čarapice, haljinice itd… Trudio sam se da ne slušam njeno stenjanje koje je dopiralo iz dnevne sobe. I pored toga sam bio jako napaljen.

Vikica je glasno dahtala i stenjala…

Vikala je:
– Tooo tooo, jebiii meee. – Kao da je bila opuštenija kad ja nisam tu da je gledam. Po rzanju gazdinom sam skontao da je svršio. Krenuh polako iz sobe i umalo se ne sudarih sa njima. – Mi ćemo zajedno da se tuširamo. Jesi li mi spremio stvari?
– Jesam.
– Ljubim te.

Kad su izašli iz kupatila, obukli su se i ponašali se kao da se ništa nije desilo. Ona je ovaj put obukla lepršavi minić umesto pantalonica, po zahtevu gazde.
– Da može da me zaskoči usput ako zatreba, hehe – nasmeja se cinično.

jebanje u kupatilu

On mi je naredio da odnesem njen kofer i stavim u gepek od njegovog auta. Dok sam ja stavljao kofer, oni su već došli do kola. Ona me je poljubila u obraz:
– Nemoj mnogo da drkaš – dobaci mi uz smešak. Pre nego što su krenuli gazda me upita nasamo:
– Jesi li je ubedio da mi dâ guzu?
– Nisam stigao gazda – rekoh tiho. On me pogleda mrko uđe u auto bez reči i odoše.

Ja sam celo jutro pospremao stan, ne mogavši da ne mislim šta će sve da rade za vikend.Tek posle ručka malo prilegoh i reših da pogledam neki film na lap topu. Na moje iznenađenje, videh da je Vikicin fejsbuk nalog bio uključen. Uđoh u poruke da vidim sa kim se dopisuje. Prvi na listi joj je bio Danilo. Sa njim je razmenjivala sočne poruke već duže vreme. Pa ja sam upravo tada ukapirao da su oni u vezi pre nego što ju je on kresnuo preda mnom.

Vidim da joj je u porukama govorio kako ga pali da je kresne pred mužem, a i ona je rekla da i nju to pali puno, ali da ne bi smela to da preduzme. On joj je rekao da ima plan. Da ne pričam da je i Maja učestvovala u svemu tome, u stvari ona ih je i spojila. I put u Mađarsku je bio planiran. Pa ja sam učestvovao u režiranoj predstavi, a da to nisam znao…

seksi selfi

cezar78

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x