VIDEO: Razigrane grudi Ane Korać

Oni koji prate „Zadrugu“, korak su ispred svih ostalih koji je ne prate, u jednom širem erotskom smislu. Potpuno je eufemizam reći da Ana Korać i njen dečko David, „razmenjuju nežnosti“ gde god i kad god stignu, posebno jer smo vrelu Anu videli i u soft lezbo izdanju kad se tuširala zajedno sa Jelenom Krunić. Verovatno je ovo previše informacija za sada, tako da prvo pogledajte ovaj a onda i sledeći video: šta voli da radi jebozovna Koraćeva u slobodno vreme?

Ok, znamo da jebanje ispod jorgan-planine nije ništa novo u rijalitiju, kao ni gole sise tokom tuširanja, ali je svakako vrlo senzacionalno Anino toples đuskanje u trenerci. Te grudi su spremne za zabavu, baš kao i njena vesela pojava, tako da ćemo malo više pažnje obratiti na njen rad od sada. Ovaj snimak su pustili svim ukućanima, a Ana je na to imala komentar da je samo nudistkinja. Ana, vidimo se na Adi Bojani!

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o