Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tražimo saradnike!

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju putem mejla office@tomiradi.com – napišite nam nešto o sebi i šta vas zanima i motiviše.

Sajt TOMIRADI.com traži nove saradnike u sledećim oblastima:

  1. Marketing – tražimo kreativne i motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova itd, kao i za druge oblike kapitalizacije posete i protoka. Pored toga, cilj nam je privlačenje novih čitalaca i dodavanje novih tipova sadržaja na sajt.
  2. Audio zapis – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke! Namera nam je da snimamo audio zapise najboljih erotskih priča i da ih postavljamo online.
  3. Novinarstvo – tražimo mlade novinare ili studente novinarstva koji su zainteresovani da učestvuju u proširenju našeg sajta na druge oblasti i teme, korak dalje od erotskih priča. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.
  4. Fotografija i/ili snimanje – tražimo fotografe i snimatelje, muškarce i žene, koji nemaju problem sa fotografisanjem (snimanjem) erotskih scena, golih tela, seksa i seksualnosti. Prednost imaju fotografi i snimatelji sa iskustvom u ovoj oblasti, kao i oni koje ova oblast veoma interesuje i žele da se oprobaju.
  5. Internet pornografija 🙂 – Ako neko voli da sa neta skida slike i gifove poput onih u našim pričama neka ih slobodno pošalje na mejl una.unita@gmail.com a mi ćemo se potruditi da ih ubacimo u naredne priče koje pripremamo za objavljivanje.
  6. Dizajn – Nemamo potrebu za mnogo dizajna na sajtu, ali uvek nam dobro dođe poneki baner, zaglavlje, plakat za društvene mreže… ako ima neki slobodoumni dizajner ili dizajnerka slobodno nam se javite.