Tražimo saradnike!

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju putem mejla office@tomiradi.com – napišite nam nešto o sebi i šta vas zanima i motiviše.

Sajt TOMIRADI.com traži nove saradnike u sledećim oblastima:

  1. Marketing – tražimo kreativne i motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova itd, kao i za druge oblike kapitalizacije posete i protoka. Pored toga, cilj nam je privlačenje novih čitalaca i dodavanje novih tipova sadržaja na sajt.
  2. Audio zapis – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke! Namera nam je da snimamo audio zapise najboljih erotskih priča i da ih postavljamo online.
  3. Novinarstvo – tražimo mlade novinare ili studente novinarstva koji su zainteresovani da učestvuju u proširenju našeg sajta na druge oblasti i teme, korak dalje od erotskih priča. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.
  4. Fotografija i/ili snimanje – tražimo fotografe i snimatelje, muškarce i žene, koji nemaju problem sa fotografisanjem (snimanjem) erotskih scena, golih tela, seksa i seksualnosti. Prednost imaju fotografi i snimatelji sa iskustvom u ovoj oblasti, kao i oni koje ova oblast veoma interesuje i žele da se oprobaju.
  5. Internet pornografija 🙂 – Ako neko voli da sa neta skida slike i gifove poput onih u našim pričama neka ih slobodno pošalje na mejl una.unita@gmail.com a mi ćemo se potruditi da ih ubacimo u naredne priče koje pripremamo za objavljivanje.
  6. Dizajn – Nemamo potrebu za mnogo dizajna na sajtu, ali uvek nam dobro dođe poneki baner, zaglavlje, plakat za društvene mreže… ako ima neki slobodoumni dizajner ili dizajnerka slobodno nam se javite.

 

error: disabled