04 Crna Gora

Postavljeno pre 2 nedelje

Momak trazi damu za sex do 50g podgorica javite se na broj ili viber

 On traži nju /  04 Crna Gora / 29 pregleda

Postavljeno pre 2 meseca

Mlad i jako obdaren trazi damu za diskretno druzenje

 On traži nju /  04 Crna Gora / 171 pregleda

Postavljeno pre 2 meseca

momak iz bara 25 kurat traži đevojku za sex

 On traži nju /  04 Crna Gora / 166 pregleda

Postavljeno pre 3 meseca

Ja sam Dejan imam 50 god .Trazim neku damu za druzenje na Crnogorskom primoriju

 On traži nju /  04 Crna Gora / 67 pregleda

Postavljeno pre 3 meseca

Tražim bračni ili ljubavni par 40+,za druženje, bez iskustva smo, 43 i 56 god, sa mogućnosti da kasnije uključim i suprugu za koju je ovo taboo tema...detaljnije na e-mail

 Par traži par /  04 Crna Gora / 263 pregleda

Postavljeno pre 3 meseca

Tražim par 45+, sa kojima bih po prvi put probao sex u troje, diskretno, bez obaveza...imam 56 godina i veoma sam izdržljiv, sa kasnijom mogućnošću uključenja i supruge (43) za koju je ovo, za sada, taboo tema! Detaljnije na e-mail!

 On traži par /  04 Crna Gora / 269 pregleda

Postavljeno pre 3 meseca

Tražim(o) bračni par(40+) ili ženu za druženje, uz mogućnost uključenja supruge za koju je ovo taboo tema! Ja 56, ona 43god., potentan, maštovit, osjećajan, iskustvo u masaži...

 Par traži par /  04 Crna Gora / 391 pregleda

Postavljeno pre 3 meseca

Vrlo izdržljiv 56god.,tražim(o) diskretan par ili damu za povremena druženja sličnih godina, uz mogućnost uključenja i supruge(43) za koju je ovo sada taboo tema! Kontakt e-mail!

 Par traži par /  04 Crna Gora / 205 pregleda

Postavljeno pre 6 meseca

Tražim(o) br.par ili ženu, sl.godina za druženje koji će mi pomoći da i suprugu uvučemo u ovu priču, za koju je ovo taboo tema! Ona 43, ja 56 god. Prioritet sjever CG! Pojedinci stop! Detaljnije putem e-mail!

 Par traži par /  04 Crna Gora / 147 pregleda

Nije dovoljno samo maštati, zar ne?

Najbolji lični oglasi za seks – ona traži njega, on traži nju, svingeri i grupni seks, gay oglasi, transice za upoznavanje – sve na jednom mestu!

Ako osećaš da je došlo vreme da neke svoje želje i fantazije isprobaš uživo, naši lični oglasi za seks su pravo mesto za tebe.

Često postavljana pitanja:

Postavljanje oglasa na tomiradi.com je besplatno, ali je potrebno imaš korisnički nalog na našem sajtu. (login / register)

NAPRAVI NOVI OGLAS

Ako je neko objavio lažni oglas sa tvojom slikom ili kontaktom na našem sajtu odmah nas kontaktiraj na mejlove office@tomiradi.com i pleasure@tomiradi.com a mi ćemo oglas ukloniti u najkraćem roku i obratiti pažnju da se oglas sa spornim podacima nikada više ne objavi.

Onima koji misle da je zabavno lažno objaviti tuđe podatke ili sliku na sajtu za odrasle možemo samo da poručimo da će se zadnje smejati tužilaštvo, zato što ćemo u slučaju lažnih oglasa podatke onoga ko je poslao oglas, i izvršio lažno predstavljanje i ugrožavanje, podeliti sa odeljenjem policije za visokotehnološki kriminal.

U svakom oglasu postoji dugme “Prijavi administratoru” kojim otvarate formu za prijavu greške.

Alternativno, grešku možete prijaviti koristeći formu u nastavku:

Telefon u oglasu ne postoji? Mejl se vraća? Misliš da je neki oglas lažan?

Javi nam – zato što mi redovno uklanjamo oglase koji nisu validni.

Svi koji posete sajt vide isto što i ti u tvom oglasu.

Ako ti vidiš fotografiju u oglasu, svi je vide.

Ako ti vidiš telefon u oglasu, svi ga vide.

Ako ti vidiš mejl u oglasu, svi ga vide.

Naravno. Ako želiš da ukloniš svoj oglas možeš to učiniti na stranici Moji oglasi.

Alternativno, pošalji nam mejl na office@tomiradi.com i pleasure@tomiradi.com

Najčešće nam ljudi napišu da su našli tipa / curu i da im oglas više ne treba i mi to potpuno razumemo.

To znači da fotografija treba da bude tvoja, a ne neka fotka skinuta sa neta. Kao što vidiš u oglasima mnogi šalju oglase sa skrivenim licem i to je sasvim u redu, ali nema oglasa u kojima je umesto slike veliki smajli, neka super obrađena fotka sa Interneta i slično.

Postavljanje oglasa na tomiradi.com je besplatno, ali je potrebno imaš korisnički nalog na našem sajtu. (login / register)

Možeš nam poslati svoj oglas putem ovog linka.

Želiš da tvoj oglas bude posebno istaknut i da bude pozicioniran ispred običnih oglasa? Da pored tovg oglasa piše Premium oglas? Da bude vidljiv na naslovnoj strani našeg sajta? Da se na svim pričama i klipovima tvoj oglas vrti u desnoj koloni?

Plaćanje za Premium oglas je opciono i košta 10 EUR.

Opciju Premium oglas možeš aktivirati prilikom pravljenja novog oglasa a možeš to uraditi i kasnije na stranici Moji oglasi u okviru koje možeš upravljati svojim oglasima.

Ako želiš više od toga – da imaš poseban reklamni baner kao oglasi u nastavku, ili da imaš svoju posebnu strancu na našem sajtu – pogledaj našu ponudu i izaberi opciju koja ti najviše odgovara.