Detaljni profili, p...
 
Notifications
Clear all

[Sticky] Detaljni profili, privatne poruke i to nije sve 🙂

20 Posts
16 Users
15 Likes
14.6 K Views
Administrator
(@tomiradi)
Admin Admin
Joined: 9 years ago
Posts: 133
Topic starter  

Od nedavno smo omogućili posetiocima sajta da se besplatno registruju i uključe se u TOMIRADI zajednicu.

Registrovani korisnici mogu da naprave svoj detaljan profil, da predražuju profile drugih korisnika, da se dopisuju u privatnim porukama i da učestvuju u diskusijama na TOMIRADI forumu.

Ovde ćemo vam ukratko predstaviti šta sve možete uraditi nakon besplatne registracije na našem sajtu.

1. Registracija

Prilikom registracije upisujete svoj mejl i birate korisničko ime na sajtu. Takođe je potrebno da izaberete zemlju u kojoj se nalazite i upišete nešto više o svojim željama i interesovanjima.

Nakon što kliknete na dugme Register poslaćemo vam verifikacioni mejl u kome će biti link za stranicu preko koje ćete podesiti svoju šifru za TOMIRADI.

2. Tvoj profil

Svaki korisnik ima svoj javni profil na kome pored osnovnih informacija može da napiše nešto više o sebi i da izabere svoja seksualna interesovanja među preko 200 ponuđenih mogućnosti. Takođe možete postaviti linkove ka različitim društvenim mrežama koje koristite.

3. Dodatna podešavanja profila

Svoj profil možete izmeniti u svakom trenutku, a pored menjanja svih informacija na svom javnim profilu, možete postaviti svoju profilnu sliku, napraviti potpis tj. Signature koji će biti prikazan ispod svake vaše poruke na forumu, promeniti šifru i još neke osnovne postavke vašeg profila. U forumskom potpisu je omogućeno korišćenje nekih osnovnih HTML kodova, tako da možete dodatno naglasiti jedan deo potpisa, staviti link u potpis i slično.

4. Predstavite se

Pošto su novoregistrovani članovi tokom prvih nekoliko postova na moderaciji, iskoristite to da u okviru foruma Predstavite se napravite novu temu i napišete nešto o sebi. Ovaj forum slobodno možete da tretirate i kao lične oglase - napišite šta tražite ili kontaktirajte korisnike koji su vam zanimljivi.

Sadržaj tema na forumima mogu da vide samo registrovani korisnici. Nakon što administrator odobri tvoj prvi post na forumu moći ćeš da postavljaš fotke i snimke.

5. Pretraživost

Možete pretražiti članove po raznim kriterijumima i pronaći baš one koji odgovaraju vašim željama i interesovanjima.

6. Privatne poruke

Nakon što ti moderator odobri prvi post na forumu moći ćeš slobodno da drugim članovima šalješ privatne poruke, u koje možeš uključiti fotke i snimke do 60mb.

7. Forumske diskusije

I naravno, možete se uključiti u razne diskusije na našem forumu.

+ Radimo na tome da uvedemo galerije fotografija u okviru profila, kao i live chat.


   
Quote
Share:

Registrovani korisnici ne vide reklame