Kaskader Rodni nije mario za moju usku guzu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Gizela i Dario, i naš „vozić”

Prošlo je oko dve sedmice od kako su Dario i Gizela otišli, a u bazi se posle ručka ponovo napravi neka gužva. Potajno sam se nadao da je opet neki transport i da ći ih ponovo sresti, iako sam znao da su šanse za tako nešto minimalne.

Izašao sam ispred kuhinje da vidim šta se dešava. Film.

Na platou se je okupio ceo konvoj od desetak vozila. Bilo je tu svega, od kamiona do motora, kao neki cirkus. Kasnije se ispostavilo da je moja kompanija glavni sponzor za snimanje nekog akcionog filma. Ovo je bila filmska ekipa koja je trebala u narednih nekoliko dana da snimi neke scene za film.

S obzirom da je u filmu glavnu ulogu igrao poznati glumac Brus Vilis, nadao sam se da ću ga sresti i upoznati. Međutim, osoba koja je zadužena za loše vesti, naravno Roberto, mi reče da niko od glavnih glumaca neće doći. Ovde će se snimati neke opasne scene, pa će tu biti samo kaskaderi. No, dobro – pomislih, bar će malo razbiti svakodnevnu monotoniju.

Sutradan je u bazi bilo živo. Filmska ekipa je radila 200 na sat. Već su bili postavili neke rampe i konstrukcije čija mi namena nije bila baš najjasnija. Kočićima su ogradili prostor i razvukli traku, kako im mi radnici ne bi ulazili bez poziva u prostor za snimanje. Malo me je to nerviralo, jer sam ih sada u širokom luku morao obilaziti na putu od moje sobe do kuhinje, ali, jebi ga.

Popodne su počeli sa snimanjem. Tek je sada bila gužva. Izvodili su razne vratolomije sa kolima i motorima. Čak su ih prevrtali, sudarali, pucali iz lažnih pištolja i slično. S vremena na vreme bi se čula neka lažna filmska eksplozija, ali smo se i na to navikli. Drugi dan sam već prestao da ih primećujem.

Te večeri nikako nisam mogao da zaspim. Pored ogromne vrućine, razlog je bila i velika galama. Filmska ekipa je pod reflektorima nešto užurbano radila. Verovatno su pripremali neku scenu za snimanje. Lupali su, drali se, razne mašine su pomerale i okretale razna vozila, sve u svemu jedan veliki lumperaj. Sedeo sam na svojoj klupici, ispijao pivo i nezainteresovano gledao šta rade. Tada mi priđe jedan oniži snažni momak. Bio je obučen u nekom radnom kombinezonu iz jednog dela. Mora da mu je bilo jako vruće u tome.
– Hallo – pozdravi me on.
– Hallo – otpozdravih.
– Da li sam bezobrazan, ako te pitam za jedno pivo?
– Ne… Izvoli – pokazah mu rukom da sedne na klupici.
– Hvala. Ja sam Rodni.
– Drago mi je. Dule…

Ubrzo smo uz pivo i razgovor dosta saznali jedno o drugom. Rodni je bio jedan od boljih kaskadera u filmskoj industriji. Njega i njegove momke su angažovali za snimanje svih opasnih situacija. Sada su trenutno spremali scenu u kojoj će biti jako puno eksplozija, padova, sudara i slično. On je čekao da se scena pripremi pa je otpadao od dosade. Inače Rodni je bio specijalista za scene sa motorima. Kada sam mu rekao da sam i ja bajker, doduše ne kaskader, i pokazao mu sliku mog motora, on se oduševi, i veoma brzo smo našli puno zajedničkih tema. Tog trenutka, dve mašine priđoše bliže nama kako bi lakše odradile svoj posao. Prašina poče da leti na sve strane i ja mu predložih da nastavimo sa pivom unutra. Rado je prihvatio. Javio je nekom svom momku da ćemo biti unutra i uđosmo.

Sada smo sedeli u mojoj sobi i ispijali pivo. Rodni je počeo da mi se dopada i kroz moju glavu prođe misao da bih mogao lagano da opipam teren i ako uspem, malo se zabavim. Iskoristio sam situaciju što sam primetio da je Rodniju i pored klime u kombinezonu bilo dosta vruće.
– Što ne skineš taj kombinezon? Mora da ti je vruće u njemu…
– Rado, ali ne nosim ništa ispod…
– Nema veze, pa muškarci smo…
– Baš ti hvala, još kad bih mogao da se istuširam…
– Samo izvoli. Ja ću dotle da zakuvam kafu.
– Super.

Rodni ustade i otkopča cibzar na kombinezonu. Prvo je izvukao ruke iz rukava i počeo da ga spušta na dole. Neću trošiti reči na njegovo prelepo utrenirano telo. Već kurac. Ljudi, on je imao fenomenalan kurac. Bio je otprilike dužine kao moj, nekih 20-22 cm, ali debljina… Kurac mu je bio bar za upola deblji od mog. Na njegovom niskom telu je delovao još moćnije i veće. Malo je falilo da zabalavim kao ker na salamu. Rodni se nije obazirao na to, nego iskorači iz kombinezona i krenu ka kupatilu. Pogledom sam ispratio njegove dupe. Ne, to nije bilo dupe. To je bio jedan sklad pravilnih polulopti, narušenih definicijom guznih tvrdih mišića, koji su se pomerali u ritmu njegovog hoda. Moj je kurac već počeo da se budi u gaćama.

tip se tušira i drka svoj veliki kurac

Nakon nekih pola sata već smo sedeli i pili kafu. Rodni je sedeo preko puta mene i pružao mi predivan pogled na njegovo golo telo. Nije ni pokušavao da nešto sakrije. Njegova debela kurčina mu je visila nehajno prebačena preko butine. Tada se Rodni sam prebaci na temu koja je meni omogućavala da ipak nešto pokušam sa njim.
– Reci mi kako se vi ovde snalazite po pitanju žena?
– Jako teško… To nešto malo što radi u bazi je ili sranje ili ne možeš doći u situaciju da nešto uradiš…
– A van baze?
– Ima neka javna kuća u obližnjem gradu Homsu, ali je jako skupa, a i nije neka ponuda.
– A u gradu?
– Nema šanse. Ipak je ovo muslimanska zemlja…
– Da, razumem.
– A ove domorodkinje su u suštini lepe žene, ali se ne kupaju, pa smrde…
– Jao znam… Imao sam jedno takvo iskustvo. Užas…
– I ja… Zagustilo, pa preselo… – rekoh i nasmejasmo se u glas.
– Pa šta radite onda ovde bez sexa? Ja bih poludeo…
– Nije sve tako crno… Ipak se nađe… Samo se nadam da neću doći u situaciju da jebem kamilu kao jedan domorodac…
– Uh… Pa bolje da je naguzio nekog svog kolegu, nego kamilu…

Tu smo daklem – pomislih…

Meni je kurac već bio poludignut od priče, što se dobrano ocrtavalo preko šortsa. Isto tako, primetio sam kako se Rodnijev kurac pomalo cima, što je bio prvi znak da je počeo da se puni krvlju. Jedva sam čekao da mu ga vidim dignutog. Naročito njegova poslednja izjava mi je ulivala nadu da će nešto biti između nas večeras.

jedan tip drugom drka veliku kitu

– Slažem se sa tobom – nastavih razgovor – naročito što se i njegovom kolegi moglo to dopasti… – Tu je Rodni malo zastao. Valjda nije bio siguran u moje opredeljenje. Odnosno, da li zaista tako mislim ili je to bila samo provokacija. Rešio je da malo bolje ispita teren, pa nastavi: – Znaš… Priznaću ti nešto. Bio sam jednom sa jednim muškarcem.
– I kako je bilo? – napravih se ja kao radoznao.
– Ma meni super. Samo mi nije bilo jasno jedno. Rasturio sam mu bulju od jebanja, a on je uživao kao niko. Malo mi je nejasno kako neko može da uživa u tome da ga neko jebe u dupe.

Meni je sada kurac bio kao granit. Rodnijev je već počeo dobrano da se budi. Jako sam želeo da iskoristim ovu situaciju, a pretpostavljam i on.
– Vidi… – rekoh ja skoro tiho – Ima nas koji i u tome uživamo…
– Hoćeš reći…
– Da… I ja sam to probao i mogu ti reći da mi se jako dopada. Uživam…
– Uh… – uzdahnu Rodni – počeo je da mi se diže od ove priče…
– Vidim… Šteta bi bilo to ne iskoristiti…
– Jel’ bi hteo? – reče on i uhvati se za svoj mesnati kurac. Malo ga prodrma i ovaj poče da se budi.
– Da…

Kaskader Rodni tada ustade sa stolice i priđe mi. Stajao je ispred mene i njegov mi se kurac klatio tačno ispred lica. Uzeo sam ga u ruku i prineo ustima. Onjušio sam ga i osetio prijatan miris šampona. Rodni me uhvati rukama za glavu i ja stavih njegov glavić u usta. Čim je osetio toplotu mojih usta, kurac mu se ekspresno diže. Cuclao sam mu glavić i mumlao od zadovoljstva. Usta su mi bila prepuna kurčevog mesa. Njegov glavić mi je jedva stao u usta. Osećao sam peckanje u uglovima usana koliko sam bio zinuo da mi stane njegov kurac. O gutanju nije bilo ni reči, jer je jednostavno bio predebeo.

Ispustio sam njegov kurac iz usta i pripio mu ga uz stomak. Krenuo sam jezikom na dole duž njegovog kurca ka mudima. Zapahnuo me je predivan miris njegovih muda. Toplih, mekanih, obrijanih. Usisao sam jedno jaje u usta i Rodni ispusti uzdah zadovoljstva. Cuclao sam mu mudo i rukom nadrkavao kurčinu. Bila je toliko debela da je nisam mogao šakom obuhvatiti. Lizao sam mu kurac i jaja, obilno ih vlažeći pljuvačkom i pripremajući za jeb. Moj je kurac bio nadignut do pucanja, a čmar mi je pulsirao u iščekivanju prodora kurca. Mogao sam čak da se zakunem, kako mi nešto curi iz čmara, kao da se napaljen, sam se podmazuje i priprema za jeb.

Kaskader Rodni nije mario za moju usku guzu

Kaskader Rodni me uhvati za nadlaktice i odiže sa stolice. Nevoljno ispustih njegov kurac iz usta i ustadoh. Krenuli smo ka krevetu. Uz put sam dohvatio kremu iz komode i legao leđima na krevet. Kremu sam dodao Rodniju i on poče studiozno i pažljivo da mi podmazuje čmar. Osetio sam hladnoću kreme na guzi što još više raspali vatru u meni. Odigao sam noge u misionarski položaj koliko god sam mogao i Rodni krenu prstima da kružnim pokretima razmazuje kremu oko mog čmara. Njegovi pokreti su me izluđivali, i on konačno gurnu svoj prst u mene.

Osetio sam kako njegov prst polako ulazi u moj čmar i širi ga…

Sada se hladnoća kreme prenela i na moju utrobu. Zatim sam osetio širenje čmara. Ugurao mi je i drugi prst. Kaskader Rodni je sa dva prsta rovario po mom čmaru. Osećao sam kako ih širi i oponašajući pokrete makaza, razvlačio prsten mog čmara. Moja je guza pulsirala od zadovoljstva i bila nestrpljiva da oseti njegov kurac.

Izvukao je prste iz mog čmara i ja osetih hladan vazduh kako struji kroz razjapljeni čmar u moje crevo. Prišao mi je između nogu, uhvatio me za kurac i namestio svoj glavić na ulazu u moju utrobu. Zadrhtao sam. Osetio sam pritisak u guzici i njegov glavić mekano uđe. Još uvek pritisak na zidove mog čmara je bio podnošljiv. Tada je počeo lagano da ugurava svoju debelu kurčinu. Osetio sam kako mi se čmar razapinje do pucanja. Uterao mi je svoj kurac do pola. Oštar bol mi je prožimao donji trbuh. Dahtao sam isprekidano, što od uzbuđenja, a što od bola koji sam osećao u dupetu.

Rodni zastade sa probijanjem i poče da mi nadrkava kurac i drugom rukom da mi trlja jaja. To me jako napali i još više opusti. Bol je polako nestajala, a Rodni nastavi sa prodiranjem. Imao sam osećaj kao da me neko nabada na kolac. Stvarno je imao debeo kurac.

Tada sam osetio toplinu njegovih muda na mom dupetu. Rodni je ceo bio u meni. Dupe mi je bridelo, a toplina uživanja mi prožme telo. Kaskader Rodni ispusti moj kurac i muda i uhvati me za unutrašnju stranu butine.

Kaskader Rodni nije mario za moju usku guzu

– Kako se osećaš? – upita me on obzirno.
– Fenomenalno… Ohhh… samo mi daj sekund da se prilagodim… Jako ti je debeo kurac… Ohhh… Ali ga želim u sebi…

Rodni je mirovao tako i milovao mi butine sa unutrašnje strane. Rukama bi krenuo od visine mojih kolena, nadole ka mudima. Tu bi se malo poigrao sa mojim mudima, čime bi izazvao pravu vatru u meni. Zatim bi, opet lagano, krenuo ka mojim kolenima. To njegovo milovanje me raspali kao životinju i ja počeh lagano da mešam i vrtim guzovima. Rodni to shvati kao odobrenje i znak da sam se opustio i poče polako da izvlači svoj kurac iz mene. Klizio je lagano napolje i izazivao talas zadovoljstva duž mog tela.

Zastao je i ostavio samo glavić u meni. Krenuo je ponovo da ga nabija. Lagano. Ovoga puta nisam osećao bol. Moj se čmar opustio i razvlačio na potrebnu širinu da halapljivo usisa Rodnijev debeli kurac. Krema koja se sada zagrejala od naših tela, je omogućavala glatko i prijatno klizanje njegovog kurca kroz moj čmar. Osećao sam kako njegov glavić svojom debljinom širi moj rektum negde duboko u mom stomaku. Kurac mu je pulsirao od uzbudjenja što je mene još više dovodilo do ludila.

Onda smo se obojica otkačili. Rodniju je došao trenutak i on krenu da me tuca. Više nije bio obazriv prema meni, što je meni odgovaralo. Njegova kurčina kao u konja, me je besomučno cepala i razvaljivala mi dupe. Napaljen i razrađen, ja sam se još više nabijao na njegov kurac, pri tome mešajući i vrteći kukovima kao neka trbušna plesačica. Stiskao sam sfinkter i stezao njegovu kurčinu, cedeći njegove sokove duboko u sebi. Rodni poče da se trese i snažno me zgrabi za kukove.

– Ohhh… kako ga dobro primaš…
– Sad… daj mi ga… ahh… nabij mi ga…
– Uhh… obožavam tvoj šupak…
– Tucaj me… ohhh…. još… udaraj… blizu sam…
– Sad ću i ja… ohhh… napuniću te spermom…
– Puni me… oh… želim tvoje seme u sebi… ahhh…

Tresak. Kaskader Rodni vrišti i prosipa se u meni. Njegovi su nokti zariveni duboko u moje meso. Ne prestaje da mi ga nabija sve vreme do jaja. Njegovi vreli sokovi ispunjavaju moju utrobu. Osećaj muškog semena u mom dupetu izaziva lavinu kod mene. Moj kurac počinje da prska… Svršavamo kao konji. Obojica. To traje dugo. Intezitet nabijanja kurca u moju utrobu polako jenjava. Isto tako i intenzitet prskanja mog semena polako jenjava. Kao kada se lokomotiva voza postepeno zaustavlja u stanicu. Naši pokreti su sve sporiji i laganiji.

Kaskader Rodni nije mario za moju usku guzu

Kaskader Rodni se sruči zadihan preko mene i naša znojava tela se zalepiše jedno za drugo. Njegov debeli kurac je još uvek bio u meni. Čmar mi je i dalje bio razjapljen, samo što mu je kurac bio mekši. Čim smo došli malo do daha, Rodni ustade i njegov kurac ispade iz mog dupeta. Odšetao je do kupatila da se opere.

Ustao sam sa kreveta. Nisam mogao da sastavim noge. Kolena su mi drhtala od silnog jebanja i njegove debele kurčine. Moje dupe izdajnički prdnu i ispade ogromna količina sperme pomešane sa kremom na pod. Čučnio sam i opipao čmar. Bio je otečen, sluzav i otvoren da sam mogao gurnuti tri prsta unutra, a da ne dodirujem zidove.

Ovaj me je čovek baš razvalio.

Nakon nekoliko sati i više ispijenih piva, mi smo se ponovo napalili, i Rodni me je još jednom kresnuo. Svojski me je izjebao.

Kaskader Rodni nije mario za moju usku guzu

Sutradan je filmska ekipa završila sa snimanjem i otišla iz baze. Prijatan osećaj i bridenje čmara su mi ostali za uspomenu na njihovog kaskadera.

Nastavak: Medicinska sestra Ana je želela biti bludna

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Jebač-Presretač


Ja sam neko ko ume da uživa u životu, a ovo su priče o mojim uživanjima.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x