Goca Tržan i Nikolina Pišek u klinču zbog intimnih pitanja

Hrvatskoj voditeljki nedavno je preminuo suprug i od tada je u centru medijske pažnje zbog njenih rasprava sa svekrom Mišom Grofom. Ipak, ovo nije prvi put da je Nikolina Pišek glavna tema u medijima.

Skoro svi se sećaju kada je Nikolina Pišek, dok je vodila emisiju na jednoj srpskoj televiziju, isprovocirala pitanjima pevačicu Gocu Tržan koja je ljutito napustila studio.

Naime, prvo je Gocu podsetila na ne baš slavni koncert u Sava centru kada je pevala pred samo jednim čovekom, ali ju je zanimao i njen seksualni život, kao i seksualni kapacitet momaka iz grupe Kilotona, u kojoj svira njen suprug Raša Novaković.

Goca Tržan i Nikolina Pišek u klinču zbog intimnih pitanja

Ipak, kap koja je prelila čašu bilo je pitanje o njenom bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću, kojem je pretio zatvor zbog krađe u jednom supermarketu u Pančevu. Kada ju je Nikolina upitala kako komentariše Marinkovićev potencijalni odlazak u zatvor, Goca je uzela papire na kojoj je voditeljka imala ispisana pitanja i počela da ih baca po studiju.

– Jeste vi realni da žena mene ovo pita? Zašto me ovo pitate? Rekla sam hiljadu puta da na ovo neću da odgovaram. Ovo je presmešno. Aj ćao – rekla je Goca Tržan i demonstrativno napustila studio.

Izvor: Nova S

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Preporučeni tekstovi:
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Nikolina Pišek je u pravu. Goni četničku gamad u 3 PMS.