Moje prvo CD iskustvo i moje prvo pušenje

Registrovani korisnici ne vide reklame

Moje priče su 100% istinita iskustva. Imena su malo izmenjena ali sve ostalo je autentično 100%. Pošto sam proveo noć sa Vanjom koja je CD, shvatio sam da bi voleo da probam da se nađem u njenoj koži.

Rekla mi je da dođem kod nje i da će mi pomoći u mom preobražaju. Jedva sam čekao da svane. To jutro imao sam neverovatnu tremu, nisam mogao ni da spavam, čekao sam samo da dođe vreme da krenem. Kod Vanje je trebalo da budem u 9 ujutru. Seo sam u svoj auto, i u 8:30 sam bio ispred njene zgrade. Čim je došlo 9, pozvonio sam. Otvorila mi je sa širokim osmehom:
– Mislila sam da nećeš doći. Uđi – reče.

Bila je skroz skockana u miniću sa visokim potpeticama i plavom perikom. Uvela me je u dnevnu sobu i ponudila me pićem. Posle ispijenih dva-tri pića i neobaveznog ćaskanja nasmeja se i reče:
– Pa da pređemo na stvar zbog koje smo tu. – Prvo mi je rekla da se skinem i da odem u kupatilo, tu mi je pomogla da obrijem celo telo. Bio sam ceo gladak, kao nikad u životu. Kad smo to završili uvela me je u sobu i iz fioke je izvukla crne čipkaste gaćice. Rekla mi je da ih obučem. Potom je izvadila samostojeće i haltere koje, dok sam ih navlačio, osećao sam se tako pokorno. Izvadila je par mini suknji i rekla mi je da ustanem i gledala je koja bi mi najbolje stajala. Izabrala je crnu mini suknjicu koju kad sam obukao jedva je prekrivala vrhove haltera.

Moja CD zadovoljno se smeškala. Dala mi je majicu na bratele koja se uklapala uz suknjicu. Otvorila je orman u kom se nalazilo desetak perika.
– Mislim da će plava najbolje da ti stoji – namestila mi je periku i izvadila kutiju sa šminkom. Nanela mi je senku na oči, stavila veštačke trepavice, i jarko crveni karmin. Odmaknula se korak od mene i reče: – Savršeno, samo još da nađemo cipelice. Otvorila je cipelarnik u kom je bilo preko 50 raznih cipela. Izabrala je crne cipele sa kraćom štiklom, uspravila me je i zadovoljno se smeškala.

Video sam sebe po prvi put kao CD transicu

Uhvatila me je za ruku i dovela ispred velikog uspravnog ogledala, nisam mogao da verujem – ispred sebe nisam video muškarca nego CD transicu. Nisam mogao da se prepoznam. Imam 180 cm, sa 78 kg, mršavije sam građen. Plava perika i šminka izmenili su moje lice dok su halteri koji su izvirivali ispod mini suknje isticali moje duge noge. U ogledalu sam video ženu za kojom bi se svako okrenuo.

crossdresser svršava, sperma izlazi iz kurca

Vanji sam pričao kako maštam o ovakvoj transformaciji, i kako maštam da oralno zadovoljim nekog muškarca ali da nemam hrabrosti za to. Dok sam se ogledao Vanja me pogleda i kroz smešak reče:
– Nadam se da se osećeš prijatno jer izgledaš odlično, nadam se da si se malo opustio. – Gledao sam se ali reči nisu izlazile iz mojih usta. Ali po mom osmehu shvatila je da mi se dopada. – Imam mali predlog za tebe – reče Vanja – slobodno možrš da odbiješ, ali poslušaj me. Za pola sata mi dolazi jedan stariji gospodin koji redovno dolazi kod mene, možrš da budeš tu da gledaš, da vidiš da li te privlači.

Jedva sam skupio hrabrosti da probam da se obučem, hteo sam da kažem „ne“, da odem odatle što pre, ali uzbuđenje u meni je raslo a i Vanjin vedar duh i osmeh, kao i razmišljanje da li ću imati drugu priliku da me neki muškarac vidi, nateraše me da ostanem. Popili smo po još jedno piće, kada se začulo zvono na vratima. Vanja je otišla da otvori, dok sam ja ostao u sobi, sedeći sav skockan, prekrštenih nogu.

Polako me je stizala stvarnost situacije i počeo sam polako da se tresem. Ubrzo je u sobu ušla Vanja a za njom muškarac od nekih šezdesetak godina, sede kose, visok, dosta dobrog izgleda, sem malo većeg stomaka. Sa smeškom na licu Vanja reče:
– Ovo je moja prijateljica Mica, a ovo je Vladimir. Mica je nevina i ona će samo da gleda. – Muškarac mi je prišao, uzeo moju ruku, blago je poljubivši:
– Drago mi je što ćemo imati tako lepo društvo. – Celo telo mi se zatreslo. U tom trenutku grlo mi se steglo, ostao sam bez reči.

Moje prvo CD iskustvo i moje prvo pušenje

Vladimir sede na fotelju dok mu je Vanja sipala piće. Uzeo je svoju čašu a Vanja bez reči spusti ruke na njegove pantalone. Lagano mu je otkopčavala kaiš i šlic, polako mu spuštajući pantalone, otpijajući gutljaj svog pića. Samo se malo pridigao da mu Vanja lakše spusti pantalone. Ostao je samo u boksericama preko kojih mu je CD Vanja mazila kurac:
– Nadam se da ti ne smeta, malo ću objašnjavati CD Mici kako se postupa sa taticinim kurcem – zavodljivim šapatom reče Vanja.
– Naravno – odgovorio je. Vanja me pogleda i reče:
– Pažljivo slušaj i gledaj ako želiš da udovoljavaš svom tatici. – Kao hipnotisan sam gledao u Vanju i samo klimnuh glavom. – Prvo ga nežno maziš preko bokserica da osetiš šta se tu nalazi. Onda laganim pokretima ruke spuštaš taticine bokserice. Spuštaš ih toliko da mu ne smetaju – dok je pričala spuštala je Vladimirove bokserice. Pojavio se poludignut kurac, kožica mu je bila preko glavića i nije bio veći od 7-8 cm. Vanja je nastavila: – Tatica najviše voli kad se kurac digne u tvojim ustima – rekavši to, usisala je Vladimirov kurac, došla je ustima do korena i lagano isplazila jezik ližući mu neobično velika jaja. U sporom ritmu je ustima išla gore-dole po Vladimirovom kurcu, sve vreme ga ližući isplaženim jezikom, pri tom praveći neverovatno seksi zvuke. Ruke je sve vreme držala na njegovim boksericama koristeći samo svoja usta.

Radila je to fenomenalno, želeo sam da budem kao ona

Posle par minuta tog senzualnog pušenja krenula je glavom ka gore sasvim lagano, iz njenih usta je izlazio tvrd, venama prošaran Vladimirov kurac. U jednom trenutku izvadila ga je celog i pojavio se u punoj veličini, ne prevelik, 15-16 cm, tvrd i balav. Gledajući tu scenu ispred sebe osećao sam se uzbuđenim kao nikad u životu, kurac mi je pulsirao u gaćama, ali trudio sam se da ga ne pipam.

Vanja tad nastavi:
– Jako je bitno dignuti taticin kurac, paziti da ga ne zakačiš zubima, da ti jezik uvek bude aktivan – tada ga je prihvatila rukom i lagano drkala, okrenula se ka meni sa blago razmazanom šminkom: – Sviđa li ti se? – Samo sam klimnuo glavom hipnotisano gledajući scenu ispred sebe. – Slobodno priđi bliže da vidiš bolje – reče mi CD Vanja pružajući mi ruku.

Moje prvo CD iskustvo i moje prvo pušenje

Kao hipnotisan, kao da ne upravljam svojim telom, pružio sam joj ruku. Smestila me je na kolena pored sebe. Bio sam obučen kao droljica, na 20 cm od muškog kurca… Osećao sam se kao da sanjam. Vanja je lagano drkala Vladimirov kurac smeškajući se. On joj tada reče da bi voleo još jedno piće. Vanja me pogleda:
– Taticin kurac ne sme da splasne – uhvati me za ruku i privuče je njegovom kurcu – samo mu malo drkaj dok mu natočim piće. – Ćutke sam uradio šta je Vanja rekla; obmotao sam ruku oko svog prvog kurca, nežno ga drkajući.

Vanja se vratila sa pićem dok sam ja drkao Vladimirov kurac. Tada spusti usne na njegov glavić. Vladimir zabaci glavu i reče:
– Ne prestaj da drkaš – osećao sam se kao da moram da poslušam. Gledao sam kako glavić nestaje u Vanjinim ustima, drkajući Vladimirovu kitu. – Slobodno možeš da pomaziš jaja – reče Vladimir spuštajući mi ruku ka njima. Kako sam prešao sa drkanja na njegova jaja, ceo Vladimirov kurac skliznu u Vanjina usta. Mazio sam mu jaja dok je Vladimir obe ruke spustio na Vanjinu glavu i počeo nežno ritmički da je jebe u usta. – Voleo bih da osetim tvoj jezik i usne na mojim jajima – pogledavši u mene reče Vladimir.

Sklonio mi je ruku sa svojih jaja i blago mi pogurao glavu ka njima. Nisam se opirao, osećao sam se kao hipnotisan. Ubrzo se ogromna muda nađoše pred mojim ustima. Počeh da ih ližem, ljubim i usisavam jedno po jedno u usta. Uživeo sam se u sisanje njegovih muda, da nisam primetio da je Vanja stala sa pušenjem, spustila se do muda i zajedno sa mnom poče da ih liže, ukrštajući nam jezike. Ona uhvati Vladimirov kurac i stavi ga na moje usne, i šapnu mi na uvo:
– Opusti se – blago mi gurajući potiljak. Ubrzo se Vladimirov glavić nađe među mojim usnama. Počeh da ga obrađujem jezikom dok je prodirao u moja usta. Pušio sam svoj prvi kurac. I to kao CD!

Moje prvo CD iskustvo i moje prvo pušenje

Uspevao sam da usisam samo pola Vladimirovog kurca ubrzavajući pokrete glave. Tada ga Vladimir naglo izvuče i sjuri ga u Vanjina usta, žestoko joj ga nabijajući. Uhvatio me je za glavu, privukao mudima, nabio se u Vanjina usta i glasno počeo da svršava. Izvukao ga je iz Vanjinih usta i bez ikakve najave gurnuo u moja:
– Očisti ga, očisti ga celog – reče uzdišući. Poslušno sam lizao Vladimirov kurac i iznenađujuće uživao u svojoj prvoj spermi. Vanja me je gledala sa osmehom…

Nastavak: Mladi kurac za novu CD curu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x