Moj prvi susret sa shemail Vanjom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Čitam dosta priča i volim da uživam u dobroj ispovesti nadajući se da su istinite. Tako sam rešio da podelim svoju priču sa svima. Sa nekih 22-23 godine sam prvi put video pornić sa shemail-om (žena sa kurcem) i baš me je napalio, toliko da sam se malo i zabrinuo jer me muškarci nikada nisu privlačili. Brzo sam ga ugasio i probao da zaboravim, međutim nešto me je vuklo da ponovo pustim takav pornić.

Kad sam to veče došao kući sa posla pravo sam otišao za laptop i pretraživao porniće. Brzo sam naišao na film gde dve devojke sa penisima puše jedna drugoj. Kako sam ugledao te penise u njihovim ustima bukvalno sa dva prevlačenja kožice na kurcu počeo sam da svršavam tako obilno da sam napravio ogroman haos na i oko laptopa. Nikad nisam ni razmišljao o seksu sa muškarcem ali me je ovo uzbudilo na dosad neviđen način.

Od tada sam redovno maštao o seksu sa shemailom i drkao bukvalno ujutru i uveče na novi žanr pornića. Našao sam i crossdresser porniće koji su me isto tako uzbuđivali. Maštao sam o susretu bez hrabrosti da načinim neki korak. Na Fejsbuku sam slao zahteve za prijateljstvo raznim transicama, međutim nisam komunicirao ni sa kim.

I tako, jedno jutro mi stiže poruka od jedne transice: „Da li si za druženje?“ Nesto me je povuklo i samo sam napisao: „Da“. Nije mi stizao odgovor dugo dugo, već sam bio na poslu kad posle nekih četiri sata mi stiže poruka: „Ja sam iz Beograda ako si za druženje kod tebe, javi se“. Malo me je bilo strah ali reših da idem do kraja. Napisah: „OK, radim još dva sata i posle toga možemo“. Ubrzo mi je stigla poruka sa brojem telefona, kaže: „Pozovi da se dogovorimo za detalje“. Baš sam bio uzbuđen, jedva sam čekao kraj posla. Čim sam završio pozvao sam. Javio mi se tihi glas kao da šapuće:
– Ćao – malo sam zastao, neka trema me je hvatala. I posle 5-6 sekundi izustih: – Ćao, paaa… zovem zbog dogovora – šapat sa druge strane mi odgovara:
– Ako imaš svoj stan možeš da mi javiš adresu, ja ću doći, pola sata je 60 evra a ceo sat 80. – Uh, baš me je strefilo, nisam očekivao shemail prostitutku. Malo sam zastao, zbunio se. Kroz glavu su mi proletele slike iz svih pornića, kurac mi je pulsirao u gaćama, hteo je da eksplodira. A i nisam hteo da propustim priliku.

Moj prvi susret sa shemail Vanjom

Skupih hrabrost. Pitao sam:
– Pa jel’ su slike sa profila tvoje? – (Dok sam čekao kraj radnog vremena pregledao sam profil i na slikama je bila dosta zgodna osoba, samo se lice nije videlo). Kaže:
– Pa naravno. – Na brzinu razmislih i dadoh mu adresu motela u blizini mog posla, da ne dajem kućnu adresu. Dogovor je bio da stiže za 30-40min. Otiša sam u motel, uzeo sobu i čekao. Kako je vreme prolazilo hvatala me je sve veća trema, nisam znao kako će se sve odvijati, čak sam hteo i da odem, kad dođe da ne otvorim.

I tako, u sred razmišljanja, preseče me kucanje na vratima. Čim sam čuo kucanje rešio sam da to mora da bude to i otvorio sam vrata. Preda mnom je stajala shemail moje visine (ja sam visok 186). Automatski sam je odmerio od glave do pete. Na nogama je imala cipele sa platformom, najlon čarape sa crnom šarom koje su isticale duge lepe noge, dok je iznad kolena počinjala drečavo crvena mini suknjica. Gore je nosila teksas jaknu dok je na glavi nosila plavu periku sa dugom kosom i velike sunčane naočare, a na usnama je imala jarko crveni karmin. Posle nekih desetak sekundi me upita:
– Hoćeš li me pozvati da uđem? – Bez reči sam se pomerio malo u stranu i rukom pokazao ka sobi. Dok je ulazila nekako prozborih malo zamuckujući:
– Jesi za neki sok ili nešto? – Nasmeja se i reče:
– Malo smo se uplašili? Može sokić da se opustimo. Zovi me Vanja – sve to reče uz široki osmeh, usput skidajući jaknu kroz blagi okret i ostajući u majičici na bratele. – I, kako ti se dopadam? – Sipao sam sok i maltene šapatom rekoh:
– Paaaa… lepo – pružajući joj čašu soka. Uzela je čašu iz moje ruke a drugom me privuče bliže sebi i lagano me usmeri da sednem na krevet. Tad rekoh da mi je prvi put sa shemail-om, da me je to dosta uzbuđivalo dok sam gledao porniće i da sam morao da probam. Sa širokim osmehom na licu Vanja mi reče da sam doneo pravu odluku.

Bukvalno sve vreme od kad sam otvorio vrata kurac mi je bio dignut i tvrd kao nikad. Tako sam sedeo na krevetu dok je Vanja stajala tačno ispred mene. Otpila je gutljaj soka i spuštajući čašu na pod ispred mene pređe mi rukom preko kurca, preko pantalona.
– O, pa spreman je – reče kroz osmeh. Ja sam, mislim, u tom renutku pocrveneo i malo spustio glavu. Vanja me je pitala: – Smem li? – hvatajući me za kaiš. Ja klimnuh glavom.

devojka tipu drka kurac i on svršava

Spustila se na kolena i otkopčala mi je šlic lagano. Kako je otkopčala kaiš i zadnje dugme bukvalno mi je iskočio kurac. Kurac mi je prosečne dužine, 18 cm, ali je možda malo deblji, ali sad kao da nikad nije bio toliki i tako tvrd. Vanja me pogleda u oči i kroz osmeh prevuče jezik preko usana oblizujući se dok mi je sa obe ruke spuštala farmerke. Pridigao sam se malo sa kreveta da mi lakše spusti farmerke – to je sve trajalo dok mi je kurac pulsirao i propinjao se kao da hoće da raste i dalje, svaka vena se videla na njemu, nikad ga nisam video takvog. Spustivši mi farmerke, Vanja reče:
– Prelepo – i uhvati me za kurac sa obe ruke, i lagano mi spusti kožicu dole i lagano kreće na gore, i u tom trenutku kreće eksplozija iz mog kurca – počnem da svršavam bukvalno dva metra, tako jako i obilno.

Počeh da se izvinjavam dok Vanja sa osmehom na licu levu ruku ostavlja na mom kurcu, ne prestajući da ga nežno i polako drka, dok desnom skupi malo sperme sa moje butine i prinoseći je svojim ustima reče:
– Mora da sam ti se puno svidela? – stavljajući srednji prst premazan spermom u usta i simulirajući pušenje. Kaže: – Da nastavimo ako ti ne smeta? – Ja sam samo klimnuo glavom.

Kurac je i dalje stajao podignut, malo je omekšao, ali je stajao uspravno. Vanja tad krenu ustima ka mom kurcu dok ga je levom rukom sasvim nežno drkala. Usnama priđe glaviću, zatvorene usne spusti na glavić koji je i dalje bio umazan spermom, i poljubivši ga usnama krenu sasvim polako da se spušta bukvalno kao da glavić širi usta da prodire unutra. Lagano i polako se spuštala stežući usne oko kurca i jezikom mazivši glavić. Čim je prošao kroz usne, levom rukom i dalje je shemail Vanja lagano drkala kurac u korenu.

Shemail Vanja mi je obrađivala kurac kao niko do tad

Sa svakim spuštanjem usana niz glavić spuštala se sve niže niz kurac lagano ubrzavajući pokrete glavom. Levu ruku je sklonila sa korena kurca i glava joj je skliznula niz kurac stigavši do skoro samog korena sa usnama čvrsto stegnutim oko kurca. Blago se zagrcnu i pogleda me direktno u oči, i tada poče da se spušta niz kurac sve brže, bukvalno kao da je jebem u usta. Već posle tridesetak sekundi osetih da ću svršiti, tad povikah: „Svršiću!“, a ona samo ubrza pušenje bez ruku, samo ustima.

shemail puši kurac tipu

Počeo sam da svršavam uz glasan krik uživanja a ona ga je primila duboko u usta i lagano rukom nadrkavala dok sam joj svršavao direktno u grlo. Ponovo sam obilno svršio i samo se spustio i legao na krevet, dok je shemail Vanja i dalje držala kurac u ustima i vakuumom sisala glavić kao da izvlači svu spermu. Zadržala ga je u ustima još tridesetak sekundi i lagano ga izvukla balavog iz usta.

Ustala je sa velikim osmehom. Pogledala me je i pitala:
– To je to? – Pogledao sam na sat i video da je prošlo tek 10 min. od kad je tu. Izvadio sam 60 evra iz novčanika i pružio joj uz pitanje:
– Imamo još vremena? – Sa širokim osmehom mi je odgovorila:
– Naravno, volim muškarce koji mogu više puta. – Rekao sam joj da skine suknju, povukao sam se na krevet i legao dok je ona spuštala suknju. Ostala je u majičici, gaćama i samodržećim čarapama. Čim je skinula suknju primetio sam kako joj se na gaćama ocrtava kurac. Već sam se opustio i zvao sam je u krevet pored mene.

Čim mi je prišla, krenula je da mi mazi kurac koji je odmah počeo da se uspravlja, što od njenih dodira, što od uzbuđenja zbog njenog obrisa u gaćama. Možda je primetila da ne skidam pogled sa njenog međunožja ili nešto drugo, ali shemail Vanja me je uhvatila za ruku i usmerila ka njenim preponama. Spustio sam ruku na njen kurac preko gaćica i osetio sam ga. Mahinalno trgnuh ruku nazad ali brzo je vratih na njen kurac. Pipajući joj ga preko gaća pokušavao sam da vidim koliki je. Shemail Vanja je za to vreme mazeći ga i lagano drkajući, dovela moj kurac u punu erekciju. Tad me je pitala:
– Hoćeš da me jebeš? – Odgovorio sam potvrdno.

jebanje sa transicom, obrnuta kaubojka

Dohvatila je kondom i stavila ga u usta i ustima mi ga je svukla niz kurac. Tad me je opkoračila okrećući mi leđa, pomerila je gaćice u stranu, lubrikantom je prešla preko kondoma i srednji prst sa malo lubrikanta gurnula je u guzu. Rukom je uhvatila kurac i lagano ga postavila na otvor. Tad mi se obratila rečima:
– Pusti samo da se naviknem sama da uhvatim ritam.

Krenula je da se spušta lagano, glavić je nailazio na otpor i dosta teško je prošao. Primila je glavić i još malo i lagano se spuštala gore-dole primajući samo pola kurca u guzu. Tako se spuštala stenjući sve više i više, da bi se spustila skroz. Stala je tako par sekundi sa svih 18 cm u guzi mumlajući od zadovoljvstva. I poče da se kreće guzom gore-dole mešajući i stenjući neverovatno.

Uhvatio sam je tad za guzove i krenuh ja da je jebem u bržem ritmu. Jako lepo je stenjala, da me je to dovodilo do ludila. Zamolih je da legne na leđa. Već vidno dignut kurac virio joj je kroz gaćice. Svukoh joj gaćice dok je ležala na leđima i prvi put u životu pipnuh tuđi kurac! Imala je jako lep kurac slične dužine kao moj, 19 cm, ali dosta tanji, sa prelepo glatkim jajima, bez ijedne dlačice. Nisam znao šta da radim i počeh lagano da joj drkam kurac. Brzo sam joj prišao i ugurao joj svoj kurac u guzu drkajući njen. Stenjala je od zadovoljvstva. Cela ta situacija me je napalila toliko da sam osetio da ću da svršim. Ubrzao sam jebanje i napunio kondom.

Bilo mi je žao Vanje što nije svršila. Nastavio sam da joj drkam. Ona se lagano uspravila u sedeći položaj, prišla mi usnama do uveta i lagano šapnula:
– Hoćeš da ga poljubiš? – I jezikom mi je prešla preko uveta. Steglo mi se nešto u stomaku, zavezao mi se jezik. Ćutao sam, sve vreme joj drkajući kurac.

Moj prvi susret sa shemail Vanjom

Pogledala me je u oči i verovatno ćutanje shvatila kao „da“, lagano se uspravila na kolena dok je ruku stavila na moju glavu i usmerila je ka njenom kurcu. Ja kao da sam bio hipnotisan, gledajući pravo u to koplje krenuh da spuštam glavu. U sekundi njen ružičasti glavić se nađe na mojim usnama. Ostadoh zatečen, ali ipak otvorih usta, i on skliznu…

Vanja me je držala za glavu i pričala:
– Stegni ga usnama, uvlači kao da sisaš bombonu i jezikom ga liži. Trudio sam se da slušam uputstva da bih shvatio da joj kurac jako lepo miriše. Uhvatih ga rukom i uz nadrkavanje krenuo sam i da radim glavom gore-dole, trudio sam se da jezikom radim. Vanja tad reče: – Svršiću.

Izvadio sam ga iz usta, a ona krenu da ga drka i svrši mi po usnama i licu. To me je malo zateklo, zbunio sam se i držao usta zatvorena skroz. Tada Vanja krenu da jezikom skuplja sve sa mog lica i kad je skupila bez reči uhvati me za obraze i poljubi direktno u usta.

To je bio prvi susret mene i Vanje. Nakon toga smo se često viđali i sklopili jako dobro prijateljstvo…

Moj prvi susret sa shemail Vanjom

MicaTransica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x