Bundes liga i jebanje za medalju

Registrovani korisnici ne vide reklame

Upoznali smo se na sajtu, i počeli se dopisivati, na slikama je izgledala veoma provokativno. Jednom slučajno joj to spomenem i da bih je volio probati… Živjela je u gradu udaljenom od mog nešto više od 50 km. Na moje iznenađenje je to isto odgovorila, rekla mi je kako živi u otvorenom braku i da joj to ne bi prestavljalo problem, samo nas razdvaja daljina. Naslućivao sam da ovo može biti jedno jebanje za medalju..

Za početak želi malo bolje da me upozna, starija je od mene 2 godine, meni su 23. Dopisivali smo se još neko vrijeme, razmijenjivali seksualna iskustva, pričali o tome kakav će naš biti prvi susret itd. Spomenem joj jednom da mislim da je vrijeme, i da ne mogu više čekati, predložim joj plan; doći ću do nje, pokupiti je i idemo u neki hotel izvan grada gdje je niko ne zna. I konačno taj dan je došao, rekla mi je da će srediti da odsustvuje s posla, tako da ćemo imati nekih sedam do osam sati za nas, pošto se mora vratiti kući na vrijeme zbog muža.

Došao je i taj dan! Da slučajno ne bih zakazao opremio sam se pojačanjem, svima savjetujem da ovo probaju: gel, puno je bolji od viagre, na biljnoj je bazi. Imaš potpunu moć kontrolisanja, barem je na mene tako djelovao. Često sam to znao koristiti, ovaj put sam ponjeo dva pakiranja. Pokupio sam je i uputili smo se prema hotelu. Rekla je da je veoma dobar i na diskretnom je mjestu, tamo nas neće niko prepoznati.

tumblr_nnovb2OVgm1tkdkpyo8_500

Platio sam sobu i uputili smo se hodnikom, naša soba je je bila zadnja. Stvarno sam se iznenadio, bila je ogromna i na sredini veliki bračni krevet. U hodniku sam je pustio da ide ispred mene da je malo bolje odmjerim; na sebi je imala suknjicu, nisam mogao da odolim a da je ne pljesnem, guza joj je tako izgledala dobro. Rekla mi je da se strpim još koji minut. Gore tanku teksas jaknicu i ispod majicu sa dekolteom iz koje je vireo grudnjak.

Ušli smo u sobu i rekla je da mora na brzinu do WC-a što sam ja iskoristio da uzmem svoj magični pojačivač… Izašla je, bacila jaknu. Nismo se htjeli puno zamarati pričom, rekao sam joj da hoću da je izjebem.

Počeli smo se ljubiti, ruke sam spuštao preko grudi, kukova, pa na guzu. Zavukao sam ruke pod suknjicu – imala je čipkane tange.

tumblr_o1iwgjs2gP1suh97yo1_500

Konačno je sijevnula pica, izbrijana, nabrekla od napaljenosti. Ustao sam na noge i odgurnuo je na krevet. Gurnuo sam je jače da joj stavim do znanja da je ovo nešto novo i drugačije, da želim da ovo bude jebanje za medalju. Skinuo sam majicu i onako do pasa gol u farmericama legao na krevet na stranu tako da mi glava dođe na njeno međunožje.

Počeo sam da joj ližem picu, tako je ukusna, a s dva prstića sam počeo da ulazim u nju polako i plitko. Po stiskanju jastuka prstima sam video da joj odgovara, držao sam isti tempo, imao sam osjećaj da će mi kurac probiti pantole.

Na trenutak sam izvadio prstiće iz pice i otkopčao šlic, sijevnula je moja kita. Uzeo sam je za ruku i predao joj ga, i ponovo se vratio na posao. Drkala mi je prvo polako pa sporo, milovala me po mudima. Počela je da jeca, osjeti se po glasu, po uzdasima, vidio sam da će uskoro doživjeti orgazam, prestala je da mi drka…

Zajecala je. O, kako je lijepo čuti taj zvuk savršenstva. Svršila je, zahvalila mi se, naravno ovo je samo početak. Ustao sam s kreveta i stao pored njega. Prišla mi je na koljenima kao kakva kurva, sjela i počela da mi liže glavić. Kita mi nije nešto, malo iznad prosjeka, oko 20cm. Počela je da ga vlaži, počela ga je dublje stavljati u grlo. Tako je dobro pušila, ja mislim da mi kita nikad nije bila kruća.

10941698_954018501305373_328297667_n

Zaustavio sam je, okrenuo, stavio glavu na rub kreveta, skinuo sam svu odjeću sa sebe i polako joj počeo stavljati u usta. Jebavao sam je u usta, par minuta, pojačavajući tempo, u isto vrijeme joj masirajući sise. Ovlažila ga je pravo, zaustavila me na trenutak i rekla je da je dosta vše, hoće da je jebem ono pravo muški.

Kroz priču preko interneta mi je pričala za svoja iskustva, grupnjake, kako voli, ustvari obožava da joj svršavaju u picu, da voli isto u guzu. Nisam mogao da vjerujem da sam našao onu pravu za ispunjavanje svake moje želje.

Okrenula se, namjestila na rub kreveta. Onako stojeći sam joj zadigao noge sebi za vrat, sijevnula je pica. Bila je kao nacrtana. Počeo sam je puniti. Ulazio sam u nju u početku plitko i polako i onda sam počeo da ubrzavam. Sobom se rasprostirao zvuk mojih jaja kako udaraju od njezine guzove. Na sekundu je ispao iz njene pičke, iskoristio sam priliku da se popnem na krevet. Opet ista poza, sad sam bio na koljenima stabilniji, počeo sam luđački da je jebem, razvaljujem.

Bundes liga i jebanje za medalju

Osjetio sam da je vrijeme da promijenimo pozu, legao sam, popela se na mene i luđački je počela da se nabija. Masirao sam joj grudi dok su sobom odjekivali zvuci mojih jaja… Par puta sam je pljesnuo po guzi, ’nako malo jače, htjeo sam da vidim njezinu reakciju.

Želio sam i uspio, da joj podarim jedno jebanje za medalju…

Svidilo joj se, pitala me da li svršavam, ja nisam ni bio blizu. Govorila mi je da dolazi i da će uskoro svršiti, ne može da se kontroliše.

tumblr_m1xi2e7uzs1r8sefzo1_500

Uhvatio sam je za kukove i počeo joj jače nabijati… Svršila je u ogromnim količinama. Ovaj put su njezini se sokovi slijevali niz moju kitu, po jajima. Bili smo mokri.

Ustala je i otišla do mini-bara, izvadila je flašu vode i ponudila mene, naravno prihvatio sam više zbog toga da joj se približim jer sam u glavi već imao razrađen scenario. Pored kreveta je bio stol srednje veličine i pored njega dvije stolice. Kad ste pored ovakve cure zaboravi se na žeđ, ustao sam, svukao sam flašicu vode u sekundi, uhvatio je za ruku i uputili smo se prema stolu.

Stvari sa stola sam odgurnuo u stranu i podigao je na stol, pogledao sam na svoje koplje. Glavić mi je toliko otekao, promjenio je bolju u ljubičastu. Ni sam nisam mogao da ga prepoznam. Prihvatila ga je i usmijerila prema svojoj pici.

Bundes liga i jebanje za medalju

Odmah sam počeo žestoki tempo. Poslije nekog vremena rekla je da je žulja stol i da želi da se prebacimo na krevet, popela se na krevet na koljena i namijestila mi guzu. Tako je laganu ukliznuo u njenu uzavrelu pičku, uhvatio sam je za kosu i nabio joj glavu u krevet, pokazao joj koliko sam bijesan. Ispuštala je nevjerovatne zvukove, toliko glasne da sam mislio de će neko doći s recepcije da nas opomene.

Jednom sam je rukom ponovo pljesnuo po guzi, kroz glavu mi je prošlo: čmar… Počeo sam prstićem lagano da ga diram, bila je razrađena. Prst je ušao lagano, sad sam je jebavao s kurcem u pici a sa srednjim prstem u guzu… Rekla mi je da stanem na momenat, dohvatila je svoju torbu i izvadila oveći vibrator.
– Ponijela sam za svaki slučaj. – Napljunčio sam ga i počeo uvlačiti u guzu… Moj orgazam je dolazio, rekao sam joj to… – Ne vadi ga, hoću da sve istreseš u mene, do posljednje kapi – nije stigla ni završiti rečenicu, počeo sam da svršavam. Osjećaj je bio predobar za opisati, to je bilo moje prvo svršavanje u pici, sperma se slijevala niz moja jaja… – Ostavi ga u meni još koji trenutak – rekla mi je…

svrš

Nakon nekog vremena ustala je i okrenula se prema meni. Počeli smo se mačevati jezicima dok smo se gledali prodornim pogledima, počela je da mi drka pomalo mlitavu kitu.

– Ima li još uvijek snage u njemu? – pitala me…
– Ništa ne brini, obećala si mi i guzu…
– Idem samo da se osvježim…

Krenula je prema kupatilu, krenuo sam za njom, pustio sam je da ode prva da iskoristim priliku da popijem drugu dozu. Cura je bila, kako ja to zovem, bundes liga, jebačica ili gutačica muškaraca, nisam smjeo rizikovati da zakažem u pola posla.

Pojačan s drugom dozom ušao sam pod tuš s njom, prišao s leđa i počeo da joj ga stavljam polako u guzu. Nisam imao problema pošto je već bila razrađena. Sporim tempom sam ulazio u nju, dok sam ruku, u stvari prst, iskoristio. Dao sam joj da ga puši, pala je u trans. Kako sam je tucao, počeo sam da je razvaljujem, ono grubo.

tumblr_ncz1kkGRi91tyh5fio5_r1_500

– Stani na trenutak, ajde da idemo na krevet, puno je udobnije – rekla mi je. Obrisali smo se peškirima, uhvatila me je za kitu i vukla do kreveta. Pogled je govorio sve – želim te sad. Legla je na stranu, rukom sam prešao preko njezinih oblina i jako pljesnuo po guzi.
– Kurvice – rekao sam joj, to ju je palilo.

Ušao sam duboko odmah, žestok tempo na početku.

– Sad si moja kurvica, danas samo moja i hoću da te razvalim.
– Ne staj, ne prekidaj ovo – rekla mi je…

Mijenjamo pozu; staje na koljena i uvlačim ga u guzu. Hvatam je za kukove i krećem ponovo žestokim tempom. Iskorištava svoje slobodne ruke, uzima vibrator i stavlja ga u svoju picu. Izgubio sam pojam o vremenu, jebavao sam kao lud, k’o da mi je ovo zadnja jebačina na svijetu, govori mi da svršava ponovo…

Bundes liga i jebanje za medalju

Vadim ga iz guze i vibrator joj počinjem nabijati u picu manijački… Orgazam joj je dolazio, počelo je svršavanje, sokovi su curili nekontrolisano po vibratoru, mojoj ruci, slijevali se na posteljinu…

Okrenula se na leđa… Popeo sam se na nju i namijestio tako da moja koljena dođu na njena ramena, počela je halapljivo da puši, stavljala ga je duboko u grlo. Vidio sam da je iskusna po načinu pušenja. Tako je to dobro radila, imala je tako razvijen tempo.

Ježio sam se od zadovoljstva, malo sam se pomijerio nazad i stavio ga među njezine sise, stisnuo ih i počeo da je jebem u sise do usta joj ga gurajući, osjećam orgazam…

273_1000

– Pomjeri se bliže… – počela mi je da puši iznova, nisam više mogao da ga zadržavam, špricao sam količinski kao nikad u životu, sperma je prskala na sve strane. Istresao sam joj u usta, svaku kap je kupila… Uh, samo kad se sjetim tog prvog puta, napravili smo pauzu za tuširanje, i već na tuširanju smo počeli ponovo da se jebemo.

Svršio sam još dva puta, jednom u picu i jednom u guzu. Kako se nabijala na moju kitu, prodirao sam kroz nju, osjetila je svaki milimetar moje kite u guzi…

Već je bilo vrijeme da se rastanemo. Ja sam totalno izgubio pojam o vremenu, jebavali smo se više od osam sati.

– Jao, kasnim kući, kako ću ovako izjebana mužu na oči? – Rekao sam joj da će biti sve u redu, da mi vjeruje. I bilo je, nije ni obraćao pažnju…

Naše druženje smo nastavili. Viđamo se jednom mjesečno i to smo druženje proširili. Uvela me je u svoje društvo: prvo je pozvala prijateljicu, sledeći naš korak je bilo kad smo našli par – sad svaki mjesec se nalazimo, nas četvoro orgijamo.

tumblr_o79h4772wn1tduf00o2_400

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x