Kako me je rasturao od kurca i imao me celu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Prošlo je opet skoro godinu dana od našeg susreta, kada sam čula Nikolu ponovo. Iz Švajcarske se preselio u Kanadu, dobivši još bolju poslovnu ponudu od firme koja je imala svoja predstavništva svuda po svetu. Bila sam ponosna na njega, kada mi se mail-om javio prvi put nakon uspešno završene obuke na nekim ostrvima i objasnio mi prilike. Znala sam da se takve ponude ni u ludilu ne propuštaju i da će na duge staze obezbediti mirovninu koju svako od nas sanja. Bila sam srećna i zbog činjenice da je svoje uspehe; snalaženje u okruženju i prostoru na drugom govornom području, još uvek delio sa mnom. A o tome kako me je rasturao od kurca ću malko kasnije…

Kosmopolitski duh je širio na mene i slao mi informacije iz sveta i savremenog društva, da se ni u jednom trenutku nisam osetila zapostavljenom ili ograničenom; što ni u jednom trenutku ništa slično ili bolje i naprednije nisam mogla da mu predočim da se dešava u Srbiji. Čak naprotiv, u trenucima kada bi se osetio nostalgičnim ili se požalio na ovo ili ono – trudila sam se da mu budem podrška i povratim snagu, šaleći se:
– Uvek možeš da se vratiš i dočekaće te sve potpuno isto ili još gore!

A istina je da sam u potpunosti bila tog stava, da ne mislim da treba da se vrati ikada i da kada već ima priliku, gura samo napred i dalje. Samu sebe sam pripremala na to i da ćemo ostati net prijatelji ili u najboljem slučaju oni koji se viđaju jednom-dvaput godišnje a potom i ređe.

Sve više sam se borila sa svakodnevnicom i preživljavanjem u malom gradu, da je svaka misao o Nikoli bila kao san o sreći. Pokušala sam da ga odstranim iz svog života, pre svega iz svoje lude glave – nisam mu pisala duže vremena, dala sam sebi priliku da u novom društvu upoznam i nađem mu adekvatnu zamenu (kao da je to lako), punila samu sebe pričama kako se on sad jebe sa crnkinjom (njegov san) ili se već oženio (preko imućnih prijatelja), da pravi decu itd. U Beograd sam sve ređe odlazila, pa bi i flešbekovi koje bih tamo doživela u vezi onog susreta, jenjavali… Na kraju, kada ništa od toga nije uspelo, pomirila sam se sa činjenicom da će Nikola ostati moja večita tajna i kao lični dnevnik, zapisi sopstvene duše na temu seksa i skrivenih želja.

Sećam se da je bila zima i da smo izmenjali novogodišnje čestitke, da smo se podsećali najlepših Božića provedenih na selu sa porodicama, da me je zezao na račun Deda Mraza rečima:
– Ako si bila dobra devojčica, Deda Mraz će ti ispuniti sve želje i doneti podebelog slatkiša… Šta bi želela iz belog sveta? – Prihvatala sam tu igru, i kao svako žensko, kao lako pravila spiskove – omiljeni parfem, veš, vibrator koji sam obećala sebi za „okrugli” rođendan i slično. Ali kako nije bio u Beogradu pre Nove godine, pretpostavljala sam tupavo da pričamo o viđanju na leto!

Tim je šok bio veći kada mi se krajem februara javio i rekao da mu je otac bolestan i da se bore za njegov život?!

– Kad dolaziš u Beograd? Potrebna si mi! – bilo je tuge i očekivanja u njegovom glasu. Nepovezano sam objasnila kako ne mogu da se mrdnem od posla, da smo u procesu reorganizacije i da… u sebi sam brojala: ova subota mi je radna – mogu u nedelju ili sledeći vikend, što sam mu na kraju i rekla. Ostalo je na tome da ćemo se dogovoriti još oko detalja i kako oboje izgaramo od želje da se što pre vidimo!

Od tog momenta, kao da je vreme stalo, bili smo svaki dan na telefonu, znali sve detalje o svakodnevnom životu; obećavali nežnosti i prekinute dodire; prepucavali se rečima i ulogama koje smo izmišljali u hodu, ja sam tvrdila za njega da je sadista, a on bi se vadio na to da sam ja bezosećajna i provociram ga i kad je „na vrhuncu da eksplodira”, tako ga oladim ili pobegnem.

Istina je bila da smo oboje bili individue za sebe – snažne i jake, dovoljno teške po sebe i druge, sklone samopreispitivanju u svakom trenutku; sa ožiljcima na duši iz prethodnog perioda i sa nemogućnošću opuštanja i prepuštanja onom drugom u potpunosti.

Te subote, ranije sam stigla u Beograd i zakazala prvo viđanje sa Anom u TC Ušću. Bila mi je potrebno odstupnica od neprestanog razmišljanja o Nikoli i njegovim rečima koje su mi odzvanjale u ušima:
– Majo, ti zaslužuješ samo najbolje! Većinom sam imao besmislen seks, baš kao i ti. Želim više za i od tebe! Mogu da iz tebe izvučem na stotine orgazama. Mogu da te ljubim i dodirujem i da pokidam odeću s tebe, ne tražeći dozvolu. Ali da bi ovo imalo smisla; želim da te imam u potpunosti i svojevoljno. Želim da mi daš i poslednju trunku sebe jer ŽELIŠ da mi pripadaš?!

Ana se tek bila vratila sa dvonedeljnog putovanja po Egiptu, sa svojim mlađanim ljubavnikom i bila je puna priča, slika o ljubavi i letnjoj avanturi koja se nastavljala.

– Nešto si mi posebno lepa danas?! – prokomentarisala je moj stajling: pepito haljinicu sa dodacima od crne kože, duboke kožne čizme do kolena koje su mi savršeno prijanjale i dodatno ocrtavale noge na visokim potpeticama, i strukirani kaputić. Od vetra sa već raščupanom kosom i diskretnom šminkom, sebi sam izgledala opušteno i nimalo zavodnički, kao da sam zaista izašla samo sa drugaricom na popodnevnu kafu u grad.

Njoj sam nevoljno plasirala priču o razgovoru za novo radno mesto i viđanje sa bivšim kolegom, što je ona u svojoj zaslepljenosti i progutala, ne pitajući za detalje. Svakako smo se dogovorile da se vidimo kasnije i da računam na noćenje kod nje i izlazak na neko naše omiljeno mesto u gradu ili šta već. Nikolu nisam spomenula.

Sačekao me je u dogovoreno vreme kod Sava centra. Zagrlili smo se tako jako i snažno i stajali zalepljeni jedno za drugo nekoliko trenutaka, da je slučajnim prolaznicima to budilo pažnju.

– Nikola… – progovorila sam prva, nameravajući da pitam za dešavanja sa ocem. Samo mi je nežno stavio prst na usta a potom poljubio tako suptilno, tek ovlaš, dodirujući mi usne i prodahćući:
– Kasnije, hajde prvo da te odvezem negde gde je toplo da mi se ne smrzneš!

Uhvatio me je za ruku i vodio u pravcu kola. Ne znam šta me je više iznenađivalo: to što se nikada ni sa kim do sada nisam grlila a kamoli ljubila na javnom mestu, a sa njim mi je to bilo tako potrebno i prirodno, ili što je moja ruka sve vreme bila u njegovoj i što smo izgledali kao dugogodišnji par. Nisam pitala gde idemo, nije bilo bitno, sem činjenice da smo zajedno – najzad! Znala sam za stan kod crkve Svetog Marka iz prethodnih priča ali sam verovala da je u njemu još uvek rođak, student iz provincije.

– Dobrodosla u moj dom! – rekao je privlačeći me u zagrljaj i ljubeći me!

– Raskomoti se dok ti ne skuvam kafu, kakvu voliš?!

Razgledala sam, svidela mi se jednostavnost prostora, sve je bilo svedeno a tako elegantno uklopljeno, veoma svetlo i uredno. Nije da nisam bila i u drugim stanovima u kojima su muškarci živeli samostalno, ali me je izluđivala njihova aljkavost, zatrpanost kutijama, tehničkom robom ili tek započetim radovima.

– Treba li ti pomoć? – upitala sam zezajući. Nista mi nije bilo tako sexy koliko samo posmatranje muškarca koji se snalazi u kuhinji, pripremajući nešto po svom. Smestila sam se koliko sam umela u kraćušnoj haljini na barsku stolicu i posmatrala ga očarana njegovim širokim ramenima, dugačkim rukama koje se gipko hvataju za kuhinjske elemente, linijom vrata i okovratnikom bele majice koja se nazirala ispod sivog duksa.

Posmatrala sam ta izvajana leđa i razmišljala šta bi se desilo kada bih mu prišla s leđa i obuhvatila oko struka, priljubila mu se i šapnula na uho nesto lascivno! Iz sanjarenja me je prenuo Nikolin glas:
– Šta ćeš da piješ? Jesi li jela nešto, trebaće ti snage? Kako ti se sviđa moje skrovište? – Rekla sam mu da je lepo i da se zaista potrudio da ostavi utisak urednog čoveka i da mi nije jasno ko mu sve to tako održava? Na moju pošalicu je odgovorio, isto tako sarkastično, da je on šarmantan muškarac i da ima mnogo prijateljica i koleginica koje mu nude pomoć u kući a zauzvrat ih bogato nagradi.

– Mala, zaboravila si da sam prilično stariji od tebe i da imam duplo više samostalnog života od tebe! Dođi ovamo! – pokazao je rukom na kožnu garnituru. – Sedi kraj mene, udobnije je ovde u dnevnoj sobi. – (Smeškao se zaverenički). Pričao je neznatno više od onoga što sam navikla od njega, pokazujući mi tehniku koju je sam napravio, zvučnike koji su stizali u delovima iz Nemačke, svetlo za kojim je mesecima tragao a onda i uradio nacrt za mrežni raspored halogenki svuda po stanu. Slušala sam ga sa zainteresovano i posmatrala ga sa koliko žara mi priča i prstima prolazi kroz raščupanu kosu. Da bih nekako prekinula tenziju koja je rasla među nama i zauzdala nemir pitala sam Nikolu gde je kupatilo. – Prva vrata desno. Viči ako ti treba pomoć! – dobacio mi je namigujući.

Bilo je to kupatilo po mom ukusu i kada bih kupovala stan, prvo bih o tome vodila računa. Mogla sam da se ogledam u svoj svojoj veličini i proverim kako izgledam, ali mi to nije pomoglo da umirim lupanje srca. Nevoljno sam izašla i umalo se sudarila sa njim na vratima sobe, iza se čula Filharmonija sa linije tako snažno da sam mislila da smo slučajni posmatrači generalne probe.

– Dođi – privlačio me je; – da ti pokažem i ostatak stana! Jednu ruku mi je zavukao u kosu a drugom prelazio preko leđa. Poljubio me je izazivački i strasno, tražeći me jezikom i ispitujući.
– Kakva je to muzika? – predavala sam se njegovim jakim rukama.
– To je Albinonijev Adaggio in G Minor. Klasika me opušta. Sviđa li ti se?
– Lepo je, ali kako mogu znati da li nešto volim ili ne kad to i ne poznajem? – odgovorila sam i pogledala ga pravo u oči. Prstima mi je već otvarao rajfešlus haljinice.
– Ovo ti neće trebati – skinuo mi je i push-up grudnjak. – Već u toj providnoj bodi majičici izgledaš tako opasno i jebozovno da čovek poželi da te pokida.

Uzdrhtala sam a bradavice mi se ukrutiše odajući me. Lako me je oslobodio i ostatka odeće i nisam znala šta me više „prži”: njegove reči ili užareni pogled ili dodir njegovih prstiju svuda po mom telu.

Nikola u trenutku podvuče mišice pod moje butane i podiže me i ponese u spavaću sobu. Sva čula mi se izoštriše. Noseći me na rukama prešao je preko sobe i čuh da je stopalom udario u krevet. Posegnula sam rukama na gore, kliznula dlanovima preko njegovih ramena i privukla ga sebi.

– Skidaj se. Želim da te vidim potpuno golog!
– Opaa, Majo… – spustio se na krevet celom težinom, sa rukama pored mog lica i kolenima sa obe moje strane. – Reci mi šta želiš? – govorio je ljubeći me sve vreme i trljajući svoj nabrekli ud o mene sve snažnije.
– Želim da prestaneš da se igraš sa mnom, Nikola! Želim da vodimo ljubav! Želim te celog u sebi, jebi me čoveče! – prošištala sam već vidno uzbuđena i ovlažena. Zavrteo je kukovima, provukavši penis između usmina, uronivši u moje sokove. Onda se polako odmakao, uhvatio ud rukom i pritisnuo mi ga na klitoris. Skliznuvši dole u moj otvor, najnežnije moguće je prodro u mene.
– Jebi ga Majo, jedva da sam ušao u tebe, tako si prokleto uska?!
– U redu je, samo… idi polako i biću ti taman!

Kako me je rasturao od kurca i imao me celu

Pomerila sam se ka njemu, uvijajući se kukovima da ga primim dublje. Čula sam stenjanje koje se otimalo iz njegovih grudi, dok me je njegova velika alatka bolno ispunjavala. Prodirao je dalje, a ja sam imala utisak da ću se raspolutiti u peckajućem bolu koji je brzo prelazio u ekstazu čim sam se prilagodila njegovoj veličini.

– Uh, prokleto si ogroman!

Ljubio me je strasno, štipao za već otekle bradavice i prodirao dublje. Nisam mogla da dišem, bila sam rastegnuta, probodena. Ljubili smo se divljački, usta su nam se sudarala, jezici preplitali, a disanje postalo neujednačeno i oštro. U istom ritmu guranja jezika u moja usta, prodro je u mene raspolutivši me svojim masivnim kurcem. Klizio je sporo da bi mi glavićem razdvojio pičkicu i da bih ga osetila u sebi do korena. Bokovi nam se dodirnuše i ja osetih potrebu da se pomerim drhteći. Čelo mu se nabralo, pa skliznu u mene glatko, još jednom. Kriknula sam u dahu.

– Nemoj još da svršiš, draga. – Kada je njegova muškost ušla u mene po treći ili četvrti put do samog korena – počela sam da vrištim njegovo ime i uzdižem se kukovima sa kreveta.
– O bože… Nikola. – Imala sam snažnu potrebu da ga vratim u sebe, kao da je njegova ispunjavajuća erekcija bila sve što mi je potrebno da bih se osećala potpunom. Oslonio se na ruke da me odzgo pogleda i dahćući izgovorio:
– Povrediću te.
– Ne, nećeš. Daj mi celog sebe!
– Drži se za mene, Majo – stegnuo mi je jače ruke oko njegovog vrata. Postepeno je ubrzavao tempo, vidno zadovoljniji. Sve brže i brže se zakucavao u mene i ja sam bivala svakim naletom glasnija.

Njegov ud me je ispunjavao, ulazio i izlazio, zabadajući se duboko i povlačeći se sumanuto životinjskom strašću. A ja sam uživala. Bože, koliko mi je je samo prijalo sve – vrelina i pritisak stvoriše takvu eksploziju u meni da to nisu bili orgazmi već naleti zadovoljstva dok se vrhunac bližio. Osećala sam da je i Nikola na ivici. Opuštala sam vaginalne mišiće kada ga je izvlačio i stezala kada ga je gurao, sve vreme prateći njegov ritam.

On me je rasturao od kurca i zajedno smo svršavali…

– Izluđuješ me, Majo, način na koji me želiš i kako stiskaš pičkicu. – Zahvalio mi se prekrivši mi usne vlažnim poljupcem. Osetila sam njegovo podrhtavanje dok mi je orgazam munjevito nadolazio.
– Nikola, moram da svršim. Ne mogu… molim te! – izgubila sam predstavu o vremenu od silne ispunjenosti. Nadvio se nada mnom, još jednom napevši trbušne misice, zastavši tek vrhom penisa u meni. A onda, uz uzdah i povik:
– Sada, Majo! Zajedno, kao jedno!

Svršila sam i vrisnula, ispustivši najglasniji glas sirove ekstaze iz sebe. Celo telo su mi potresali pulsirajući talasi čistog zadovoljstva. Osetila sam Nikoline kukove kako se ludački pribijaju uz moje, kako me je rasturao od kurca i kako svršava i svršava…

Njegovo vrelo seme me je preplavilo i slivalo se u moju unutrašnjost. U ekstazi, izgubljena je sva kontrola i sem što sam jače obavila ruke i noge oko njega i podigla bokove njegovima u susret, grizla sam ga, sisala i ljubila, dok me je on privijao i uvijao i grčio se u orgazmu za koji sam mislila da se nikada neće završiti.

Kako me je rasturao od kurca i imao me celu

Kad je napokon prestao, Nikola se konačno opustio i legao kraj mene još uvek dahćući. Nekoliko minuta smo samo ležali na leđima i blaženo uživali u tišini, srećni!

– Čekaj me tu! – rekao mi je izvlačeći se iz kreveta i usput uzevši samo svoje bokserice. Ležala sam mirno sabirajući misli koje su mi besomučno navirale. Nikola ne samo da je bio šampion u krevetu, već je u meni budio nešto neuobičajno i neverovatno. Način na koji mi je posvećivao pažnju i trudio se da meni bude što je moguće lepše, pri čemu je svoje zadovoljstvo nalazio u ispunjavanju mojih potreba, bio mi je potpuno neočekivan. Dodatno me je uplašilo to što nisam znala kakav je van našeg vremena i prostora, a pouzdano sam znala da se već zaljubljujem u muškarca koji je moćan, samopouzdan, spretan, strastven i nadasve brižan.

Čula sam da je izašao iz kupatila i otišao u kuhinju petljajući sa posuđem. Nevoljno sam ustala iz kreveta, usput pronašla gaćice ali ne i brus, i uputila se u kupatilo. Nakon brzog osveženja, pridružila sam mu se i dalje pogledom tražeći brus. Naše stvari su bile razbacene po hodniku između vrata spavaće i dnevne sobe.

– Ovo, tražiš? – zezao me je, izvlačeći brus iza leđa i mašući njime iznad glave pobednički, a onda ga tako udahnuvši, zaključivši: – Ne znam šta me više pali: miris tvoje nežne kože ili parfeme koje stavljaš da me zaludis?!
– To je Hugo Boss, dragi! Njega stavljam isključivo kada idem u osvajačke pohode! – nastavila sam u njegovom stilu. Sela sam kraj njega na komodu i obradovala se mirisu sveže skuvane kafe, najzad ću je popiti vrelu!
– Napravio sam ti tople sendviče, da povratiš snagu! – Bila mi je draga i više nego potrebna ta pažnja, nakon proživljenog, i stvarno sam mu bila zahvalna ali ne i gladna… bar ne, toga! Umesto toga pitala sam ga:
– Kakve su ti komšije? Je’l lupaju na uznemiravanje kada sa ove tvoje sprave čuju tek polovično pojačanu: Metallicu, Evanescence ili Within Temptation npr?
– Opaaa, mala… opasna si, voliš hard rock! – Umesto da odgovorim na prozivku, pronašla sam način i pustila Pink Foyd:
– Ovo je klasika koju ja razumem.

Zapalili smo po cigaretu i uživali u zvucima muzike koja se širila popunjavajući prostor.

– Gde me nađe; je’l znaš da sam ih gledao uživo na koncertu u Veneciji? Prijatelji su godinama skupljali novac i čekali da ih vide negde u blizini na koncertu a ja sam to doživeo slučajno i apsolutno je to jedan od top događaja u mom životu do sada. Majo, ti iz mene izvlačiš ono najbolje i uljuljkavaš me u nešto što sam davno zaboravio i ostavio iza sebe.

Pokušala sam da završim svoju kafu i ne razmišljam na trenutak o kolebljivosti Nikolinih osećanja. Kao da je to dovoljno dugo čekao, uputio mi se užarenih očiju:
– Želim da se probudiš usred noći sa mojim udom u sebi. Želim te u automobilu, uz zid garaže. Želim te na šanku ispred kuhinje, na mom radnom stolu, u restoranu pod stolom ili toaletu pozorišta.

Zbunjeno sam ga gledala razmišljajući o podtekstu njegovih reči i budućnosti veze koju mi obećava! Privlačio me je sebi, netremice me gledajući, prebacivši moje noge preko krila. Sedela sam na njemu golom u boksericama, ja u crnim slip gaćicama i majčici od tila koja je bila razvučena i padala mi preko levog ramena i više otkrivala nego pokrivala grudi koje su mi se nadimale.

Prošla sam rukama kroz njegovu kosu, grickala mu uho i lizala deo iza ušne školjke, savijajući se sve niže. Prelazila sam svojim prstima preko njegovih širokih ramena, ljubila mu vrat i ključnu kost i udubljenje između. Nije postojao ritam kojim sam sve to radila, bila sam ga željna i gladna svakog dela njegovog snažnog tela. Prelazio mi je prstom po licu, usni, zaronivši prst u moja usta, izazivajući me da ga gricnem.

Ja sam se naslađivala da mu grickam i sisam prvo gornju, a potom i donju usnu, a posebno mesto koje je predstavljala mala rupica na bradi. Da me prekine u tom sladostrašću, zavukao mi je prste u kosu i povukao nazad a potom mi tako jako ugurao jezik u usta, da sam ostala bez daha. Više sam se privukla njegovom međunožju koje je već gvozdeno nabreklo, pulsiralo i trljalo me po vešu.

Gladio mi je grudi, stiskao ih, pa štipao i okretao već bolno ukrućene bradavice. Na kraju me je i tako jako ujeo da sam poskočila.

– Imam bolju ideju – ustao je sa mnom u naručju i opkoračenom i lako me odveo u spavaću sobu ponovo. Iz ladice pored je izvadio lubrikant, objasnivši: – Bio sam slobodan da nabavim ovo jutros i trebalo bi da ti pomogne da me lakše primiš. Tako si uska i prelepa, Majo, i moja!

Stajala sam ispred ogledala ormana koji je prekrivao čitav zid sobe, nasuprot krevetu. Podesio je svetlo, obraćajući mi se:
– Rastavi stopala, savi se, ruke na ogledalo! – Stao je tik iza mene ne dodirujući me, al’ sam osetila snažnu prisutnost njegovog tela i duha svuda oko sebe. On me je prosto rasturao od kurca. – Kakva lepota – rukama mi je skliznuo preko ramena niz mišice da bi me uhvatio za kukove, oko stomaka, pa se uspeo uz moja rebra da obuhvati dojke. – Raširi noge, Majo!

Gledala sam nas u ogledalu i okrenula glavu da nas osmotrim sa strane. Gledala sam dok je otvarao lubrikant, razmazao ga po svom kurcu i pun glavić primakao uz moje usmine. Usta mi se otvoriše kad mi je pomilovao otvor i potom mi prignječio klitoris glavićem, nateravši me da kriknem od uzbuđenja.

Kako me je rasturao od kurca i imao me celu

Kako sam kriknula tako me je pljusnuo po guzi i dominantno rekao:
– Gledaj nas, Majo! – Još jednom mi je prislonio glavić dražeći me, pa polako počeo da ulazi u mene. Zastenjala sam kad je skliznuo dublje, a njegov prst kružio oko mog nabreklog klitorisa.

Htela sam da se savijem, ali me je brzo uhvatio za kosu i povukao. Nisam mogla da ne vidim odsjaj Nikolinog vlažnog kurca dok je klizio napolje. Guzovi su mi poskočili usled siline njegovog sledećeg prodora. Poželela sam da vrištim, psujem, molim za milost, ali nisam mogla da govorim. Divlje sam uživala, dok je obavijao ruke oko mojih kukova i sad već i on vidno uzbuđen, počeo zaista da me jebe. Isprva sporo, lagano izvlačenje i snazno zabijanje u mene.

Posle desetak takvih pokreta, Nikola me je stegao jače, pogurao već oznojanu niže, raširio me više i ušao dublje u mene. Imala sam utisak da ću pasti kada je uhvatio brži, ujednačeniji ritam, nabivši se do korena u mene u trenutku kada su njegovi kukovi udarili u moju stražnjicu i zanjihali me unapred.

– Pašću – uzdahnula sam. Usporio je ritam, ali samo da bi mi jednu ruku naslonio na svoju čvrstu polutku i prodahtao: – Nećeš, drži se za mene!

Povukao me je unazad zakucavši se duboko, pa me odgurnuo i ponovo životinjski nabio. Osetila sam da ekstaza nadolazi. Svaki udar Nikolinog kurca me je približavao vrhuncu, ali je najveći osećaj izazivao nalet emocija i moja spremnost da se dam tom muškarcu u potpunosti. Obuzelo me je uživanje dovedeno do usijanja, a bol u telu se rastapao i prelazio u ekstazu.

Namazao me je lubrikantom pa me je slobodno rasturao od kurca

Nikolino prodiranje je bilo na vrhuncu, sve upornije; zabijao se odlučnije i sve brze; sada me već jedva držeći u mestu.

– Nikolaaa… ne mogu više, moram da svršim. – Uspela sam samo da gurnem guzu ka njemu, vrišteći sve glasnije, kad sam osetila mlaz njegove sperme u sebi. Slap za slapom me je ispunjavao i uticao na to da mi se zidovi vagine napregnu i stisnu oko njegovog uda. Taj orgazam je bio nešto najsilnije što sam mogla da doživim.

Kretnje njegovog uda behu naglašene zvukom mokrog usisavanja dok sam ga primala u pičku. Nikola zareža i zastenja izbacujući još jedan mlaz sperme. Pogodio me je još jedan orgazam i kriknuh da ga ispratim.

Bila sam gotova. Nisam više mogla da se držim na nogama i bila sam zahvalna Nikoli kada me je ponovo uhvatio u naručje i spustio me na krevet nežno ljuljuškajući. Licem okrenuta ka krevetu, gola sa parčićem tkanine uvijenim oko grudi, osećajući bol u celom telu i još uvek drhteći usled naknadnih potresa znala sam šta osećam.

To je bila moja definicija ljubavi. Sav strah, potreba, nežnost, želja da mu udovoljim u svakom trenutku i na svaki način, spremnost da slušam uprkos tome što mi to nije odlika karaktera. Želela sam ga! Želela sam da saznam sve tajne u vezi s njim, bez obzira na to kakve su.

Dok sam se kasnije ošamućeno i nevoljno izvlačila iz Nikolinog stana imala sam želju da mu kažem ono što mi je bilo teško da izgovorim ikome – ne mogu znati šta je u tvom srcu, ali imam potrebu da ti pokažem svoje: volim te!

Umesto tih reči, samo sam poletela u susret Nikolinim usnama i poljupcu koji je bio nežan, dubok i oslobađajući.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Sex

1
0
Would love your thoughts, please comment.x