Jebao sam mladu koketu Anu, kćer mog prijatelja

Živim u malom mjestu u Dalmaciji, imam pedeset i četiri godine i nikad se nisam ženio, ali redovito imam neke komade. Imam malu kuću, a preko ljeta kao i svaki Dalmos iznajmljujem sobe. Moj najbolji prijatelj Bruno je oženjen, živi u Zagrebu i ima kćer Anu, koketu Anu koja je prošlo ljeto napunila osamnaest godina.

Njih troje svako ljeto borave kod mene. Prošle godine za Uskrs sam otišao malo kod njih u Zagreb i tu sam prvi put obratio pažnju i vidio da je mala Ana narasla, u svakom pogledu. Cijelo vrijeme moga boravka gore ona je bila negdje blizu mene, vrzmala se stalno oko mene. Kako sam bio ostao cijeli tjedan, Bruno i supruga su otišli na posao, a ja sam htio otići malo do šoping centra. Naravno Ana me nije ispuštala iz ruku.

Kako je bilo toplo vrijeme, ja sam bio u košulji a ona je bila u nekoj majici, a tanku jaknu je nosila preko ruke. Non-stop me je držala ispod ruke i naslanjala se na mene, tako da sam osjetio njene grudi na sebi. Stalno je nešto koketirala sa mnom. Kad smo seli na kafu, upitao sam:
– Pa dobro, Ana, kako ti život? Di ti je dečko?
– Ma kakav dečko. Imala sam jednog majmuna, bili smo skupa gotovo dvije godine pa sam ga nogirala.
– Što?
– Ma, djete. – Ja je pogledah upitno. – Duga priča – reče i nasmija se. – Uglavnom, shvatila sam da su dečki mog godišta majmuni. Od sada samo stariji dečki.
– Ti ćeš sad koliko godina? – upitah je.
– Osamnaest – reče ona. Završavam srednju i bit ću punoljetna.
– E, to ti je dobro. Kad budeš punoljetna, možeš imat starijeg dečka, onda vam zakon ne može ništa – uzeh je zezati.
– O tom nisam tako razmišljala… Onda jedva čekam rođendan!

Obavili smo šetnju i došli kući. I roditelji su joj bili stigli. Ja sam ostao još par dana i onda sam morao krenuti u svoje malo selo. Prije odlaska otišao sam je pozdraviti. Bila je u sobi i učila, jer je sutradan imala neki ispit. Digla se, zagrlila me i poljubila u obraz.

0015

– Doviđenja, čika Gorane – reče mi. – Eto mene ovo ljeto kod vas.
– Samo ti dođi – odgovorih joj.
– A bit ću i punoljetna – nastavi i poljubi me u obraz.

Stiglo je ljeto. Početkom sedmog mjeseca nazvao me je Bruno i rekao da on i žena ne mogu doći kao i obično. Došli bi tek pred kraj mjeseca, ali da li je problem da Ana dođe prije, jer da prigovara da neće ljetovati sa starcima. Kao prijatelju rekao sam mu da nema problema, neka mala samo dođe i došla je nakon tri dana. Dočekao sam je na autobusnom kolodvoru. Čim je izašla iz busa, uzela me grliti.

– Čika Gorane, evo ja stigla sama – reče i nasmija se.

Došli smo doma i ona se odmah otišla presvući. Pojavila se u kratkoj minici i nekom topiću. Nije imala grudnjak, a bradavice su joj se odražavale preko majice. Ipak, kao iskusan sa ženama, otpočetka sam primjetio da mala koketira sa mnom, ali mi nije palo na pamet ništa, jer je ona ipak kćer mog najboljeg prijatelja. Navečer je izašla malo prošetati.

– Do ponoći kući – rekoh joj.
– Kako vi kažete, čika Gorane – reče uz smiješak.

Moram priznati da je došla na vrijeme. Još smo malo popričali i onda je ona otišla na spavanje, jer je bila umorna i od puta. Sutradan, kad se probudila i popila kavu sa mnom, otišla se obući za plažu.

– Čika Gorane, je l’ mi dobar badić? – upita me stojeći na vratima balkona. Badić je bio minijaturan. Grudi samo što nisu ispale iz njega.
– Super je – rekoh.
– Je l’ tako da mi dobro stoji – reče i okrenu se. Ja onda primjetih da su donji dio kupaćeg tangice, koje su fenomenalno stajale na njoj. Vratila se oko jedan sat poslije podne, došla je do mene i poljubila me u obraz. Onda ode u kuhinju i uze si čašu hladnog soka. Došla je kod mene na terasu. – Jao, di da sjednem? – upita. – Kupaći mi je još mokar.
– Odi se presvući. Prehladit ćeš se.
– Ma samo da popijem sok, čika Gorane… Ja ću ovdje sjest – reče i sjede mi u krilo. Na bedrima sam osjetio njeno tijelo koje je bilo još vruće od sunca. Mala je zračila što se kaže pravom energijom.
– Zašto se ne odeš presvući? – upitah i stavih joj ruku na koljeno.
– Ma neću se presvući. Jako mi je vruće. Primi prstima majicu i poče je treskati i puhati u nju.
– Prehladit ćeš se – rekoh i pipnuh je sa boka po kupaćem. – Vidiš da je još mokar. Nije to dobro za cure, da imaju mokar kupaći.
– Ma, već se gotovo osušio – reče i prođe rukom po donjem dijelu kupaćeg. – Evo, dajte ruku.

Jebao sam mladu koketa Ana, kćer mog prijatelja

Primi me za ruku i stavi je na kupaći, na picu.

– Ma je, gotovo je suh. Ali, nije ti to dobro. – Samo me je gledala i teže disala. – Al’ meni je vruće. Cijela gorim.
– Vidiš da su ti vlažni rubovi – rekoh i zavukoh prst u kupaći.

Kao opipavajući rub kupaćeg, polako prstom pređoh preko njenih dlačica. Onda je pogledah, a ona je zatvorila oči i prepustila se. Jednom me je rukom zagrlila i naslonila se na mene.

– Ne valja ti to – rekoh joj i polako prstom pređoh preko pice, koja je već bila sva vlažna. – Evo vidiš, i ona ti je sva mokra.

Polako prstom počeh da koketu Anu mazim po klitaću

– Prehladit ćeš se – rekoh joj i pomaknuh doljni dio njenog kupaćeg u stranu. – Da je malo osušim…

Cijelim dlanom pređoh preko pice, a onda je uzeh maziti po klitaću i usminama. Ona je teško disala naslonjana na moje rame. Polako joj stavih jedan prst u picu i počeh je polako zadovoljavati. Ona je samo raširila noge i počela me ljubiti po vratu.

– To, to… Kako je ovo dobro… – šaptala je.

wet-black-pussy-sdd

Ja joj polako stavih i drugi prst, a ona se skroz prepustila.

– Je l’ ti paše? – upitah je.
– Naravno, naravno… – Ja sam ubrzao ritam. Nije joj trebalo dugo da svrši. Počela se tresti i stenjati mi na uho: – Majko moja… Majko moja… Svršavam… Svršavam…

Kad je svršila, ja polako izvadih prste iz pice i još joj par puta pređoh po klitaću. Onda joj vratih donji dio kupaćeg „na mjesto“, a ona se malo odmaknu od mene i pogleda me.

– Kako vi to dobro radite – reče i rukom mi potraži kurac u šortsu. Već se bio digao, a ona ga pomazi preko šortsa. – Šta vi to imate? Koliki vam je to kurac… – Sjede mi na koljeno. Primila ga je sa dvije ruke i gledala u njega. – Hoću da ga vidim – reče i poče mi zavlačiti ruku kroz nogavicu. Ja je zaustavih:
– Sad se lijepo odi otuširati i presvući. Ja te čekam u dnevnoj. – Ona me pogleda, sagnu se i poljubi me. Mala se stvarno dobro ljubila.
– Brzo ću se vratiti – reče i skoči iz mog krila.

Nakon minutu-dvije i ja se dignuh i odoh u dnevnu. Skidoh šorts i ostah u boksericama. Sjedoh na trosjed, zavukoh ruku u gaće i primih ga u ruku. Počeh ga pomalo nadrkavati, da bude u punoj veličini kad mala dođe. Ona se nakon par minuta pojavi na vratima ogrnuta samo ručnikom. Kad je vidjela da sam ja u dnevnoj, odmah ga spusti sa sebe. Ispred mene je stajala mlada cura sa fenomenalnim tjelom, gola i željna seksa. Polako mi priđe, sagnu se i dade mi jedan dugi poljubac. Onda kleknu ispred mene, zavuče ruku u bokserice i poče mi ga maziti.

– Majko moja, koliki vi kurac imate… Moram da ga vidim. – Izvuče ruku, primi me za rub bokserica i skinu ih.

tumblr_o48iyu40qe1vn7lwgo1_500

Ispred nje se pojavi moj kurac u punom sjaju. Nikad ga nisam mjerio, ali imam poveći i podeblji kurac. Ona me je rukama mazila po bedru i gledala ga.

Veći vam je duplo nego što je u mog bivšeg dečka.

Primi ga u ruku i poče ga polako drkati.

– Hajde, puši – rekoh joj. Ona me pogleda. – To sam samo jednom radila. Ne znam vam ja baš to.
– Naučićes. To je ženama u krvi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ona me pogleda i prinese usta do glavića. Počela ga je ljubiti i lizati. Onda je stavila glavić u usta i cuclala.

– To, to… Vidiš da znaš… – govorio sam joj.

Primih je za glavu i počeh je polako nabijati na njega. Ona je jezikom šarala po njemu. Kad bih joj pustio glavu, počela bi ga lizati i ljubiti, a onda bi opet vratila glavu na njega i pušila ga.

Nakon nekog vremena ja je malo odmaknuh i ustadoh. Pružih joj ruku i ona ustade. Zagrlih je i dadoh joj jedan dugi poljubac šarajuci rukama po njenom tijelu. Onda je okrenuh prema trosjedu i spustih je polako na njega. Kleknuh ispred nje, ona raširi noge, a ja je primih za njih i dignuh ih na trosjed. Počeo sam je lizati po pici i jezikom šarati po klitaću. Polako sam joj ga gurao u picu. Ona me  je primila za glavu i mazila po kosi.

– Liži, liži… Jebi me jezikom… Jebi! – Onda se pridigoh, polako priđoh i naslonih joj kurac na picu. Ona pljuvačkom ovlaži svoje prste i njima pređe preko pice, onda je rukama raširi i pogleda me. – Molim vas, polako. Molim vas…

Ja se sagnuh i poljubih je, a kurac primih u ruku i stavih joj samo glavić u picu. Čim joj je glavić ušao ona poče brže disati, a ja ne odvajajući usne od njenih, počeh je još jače ljubiti i šarati jezikom po njenim ustima.

tumblr_mczz66D0Dy1rjh4vgo1_

Ona se rukama držala picu i širala je, a ja bih izvadio glavić van pa ga opet stavio u nju. Onda sam ga stavio do pola i tako stao, da se privikne na njega. Ona podiže ruke i poče me maziti po leđima.

Počeo sam je polako jebati, a svaki put kad bih ušao samo do pola, ona bi ispustila lagani uzdah. Onda joj dadoh još jedan poljubac i polako je počeh ljubiti po vratu, a ona poče duboko disati i stenjati. Ja se malo odmaknuh od nje i raširih joj noge dokle sam mogao.

– Da vidim kako ti ulazi – rekoh joj. Ona se malo pridiže u laktovima da može lijepo vidjeti. Počeh je malo brže jebati, a ona bi svaki put kad bih ušao otvarala širom usta i gledala me u oči.
– Polako, polako. Majko moja, koliki vam je… Majko moja – govorila je.
– Hoćeš da prestanem? – upitah je, iako mi nije bilo ni na kraj pameti.
– Ne, ne – odgovori ona. – Jebi me, jebi… Samo nikad nisam imala ovoliki kurac u sebi.

Zatim zabaci glavu unazad. Ja primih za grudi mladu koketu Anu i počeh joj ih maziti i stiskati, igrati se sa njenim bradavicama. Polako ga stavih još više u nju. Ona podiže glavu i lagano vrisnu:

– Nemoj toliko, molim te. Nemoj toliko.
– Ma, ništa ne brini – rekoh joj i zavukoh joj ruke ispod guze. – Može ti sad gotovo i cijeli.

tumblr_maantka73e1rgaudio1_

Pridigoh je sa trosjeda i nabih je na njega. Ušao joj je gotovo do kraja, a ona vrisnu. Misio sam da su je čuli svi susjedi i gosti u kući.

– Nisi normalan… Nisi normalan… – reče.

Zatim me zagrli i dade mi jedan dugi poljubac. Jezici su nam šarali, a ja sam koketu Anu  počeo divljački nabijati na kurac, ne ispuštajući njenu guzu iz ruku. Onda malo stadoh i podignuh se sa njom. Ona noge skupi oko mog struka, a ja je prislonih na zid i nastavih je jebati. Kako sam je držao za guzu, polako joj jedan prst stavih na rupicu, a onda gurnuh vrh prsta u guzu. Ona se trznu, ali ne reče ništa. Počeli smo se ljubiti, a ona je stenjala i jaukala:
– Šta mi radiš… Šta mi radiš… Raspolovit ćeš me… Raspoloviti…

Odjednom se počela tresti i vikati:
– Svršavam… Svršavam… – Ja je počeh još jače jebati. Nabijao sam je divljački dok je svršavala. Uskoro osjetih da ću i ja svršiti. Izvadih ga iz nje, a ona stade na noge koje su joj se tresle. Ja je primih za glavu.
– Klekni dole – rekoh joj.

Ona kleknu ispred mene, a ja joj uzeh trljati kurac po licu i ustima. Počeh je malo lupkati sa njim.

– Zini!

Jebao sam mladu koketa Anu, kćer mog prijatelja

Ona me pogleda i zinu.

– Izbaci malo jezik.

Ona me posluša i izbaci ga. Ja počeh drkati kurac i maziti je po jeziku. Ubrzo sam počeo svršavati po njenom licu i jeziku, kojeg je ona sada izbacila vani što je više mogla.

Prvi mlaz ju je malo zagrcnuo, ali nije micala glavu. Kad sam svršio pogledah je, a ona je jezikom počela da mi oblizuje glavić. Malo se odmaknuh od nje i dadoh joj svoju majicu. Ona je uze i obrisa se po licu. Ja joj se nasmješih i pružih joj ruku da ustane.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Marketing – tražimo kreativne i motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova itd, kao i za druge oblike unapređenja poslovanja našeg sajta.

3. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

4. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju putem mejla office@tomiradi.com – napišite nam nešto o sebi i šta vas zanima i motiviše.

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Volio bih biti prijatelj tvog oca.