Volim kad se igram sa drugaricom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imam dečka i u vezi smo dve godine. Imamo vrlo uzbudljiv i zanimljiv seksualni život. Probali smo mnogo stvari i na mnogo mesta. Oboje volimo adrenalin i neverovatno palimo jedno drugo. U svemu tome ja sam mu između ostalog pričala koliko sam se puta kupala sa drugaricama, da sam se sa drugaricom kao klinka žvalavila iz zezanja. Par puta smo se dirale i zadovoljavale. Najboljoj drugarici sam brijala pičkicu i ona meni. Sve to ga je neverovatno palilo pa sam mu pričala ponekad to i u toku seksa. Nije mogao da veruje da smo se na primer celo leto svaki dan zajedno tuširale. Nama je to bilo prirodno, pred izlazak se brže spremimo, zajedno se šminkamo itd.

Želeći da mu udovoljim, da ga napalim i izazivam, odlučila sam da napravim zvrčku. Poslala sam drugarici poruku: „E, aj dođi do mene da me izdepiliraš, kozmetičarka mi je na odmoru.“ „Ajde, vidimo se za sat vremena.“ Sad sam njemu poslala poruku: „Dolazi mi Milica da me izdepilira pošto mi je kozmetičarka na odmoru“. „Mm zanimljivo, pazi na pičkicu. Nemojte da je povredite.“

Došla mi je Mica, popile smo kafu ko po običaju, ispričale se i kaže:
– Ajde da vidimo koliko si zabradila. – Skinula sam od pasa na dole sve sa sebe, nama to nije bilo ništa čudno. Videla me je golu 300 puta. Krenula je da mi depilira noge a ja sam uzela telefon, slikala da se vidi pičkica i Mica kako mi stavlja vosak. Poslala sam mu sliku. „Uf kako bih voleo da ti je poliže nakon depilacije.“

Završile smo noge, pa su došle na red prepone. Dok mi je depilirala prepone predložila mi je da napravimo frizuricu iznad pičkice.

– Imaš brijač? Ajde da ti napravim frizuricu. Mog Acu to pali i u poslednje vreme stalno ostavljam neke ukrase.
– Imam naravno. Kakvu frizuricu? Nisam nikad to radila, ne znam dal’ bi se svidelo Urošu.
– Vidi moju.

Volim kad se igram sa drugaricom

Skinula se i pokazala mi je svoju pičkicu. Imala je ostavljenu linijicu iznad. Videlo se da je nije sređivala 10-ak dana.

– Vidim ja da i tvoju treba srediti.
– Da da, nisam stigla ovih dana nikako.
– Izgleda mi zanimljivo, sad ću da pitam Uroša šta da radim.
– Ima još varijanti, vidi šta sam ja sve radila. – Pokazala mi je na telefonu par slika svoje pičke sa varijantama koje je pravila.
– Ej, Mica mi je predložila da mi napravi frizuricu iznad pičkice, šta misliš o tome?.
– Sviđa mi se ideja. Kako bi izgledalo?
– Pa ajde slikaću ti da vidiš dal’ ti se sviđa. – Završile smo prepone i došao je red na pičkicu. Voskom mi je odradila usnice. Otišla sam do WC-a po brijač i izabrala jednu sa slike. Odradila je Mica to stručno.
– Slikaj me sad. – Mica me je slikala i poslala sam Urošu.
– Uf, sviđa mi se, šta više baš me pali. Kako se mi nismo setili ovoga? Ajde nek ti samo malo suzi.
– Ne znam, nije mi uopšte palo na pamet. – Bio je to trougao iznad moje pičkice.
– Aj ga samo malo suzi.
– Al’ on filozofira.
– Svidelo mu se, napalio se haha.
– Haha onda ćemo da se potrudimo. – Sredila je Mica to i ponovo me slikala, samo je ona sad ona poslala poruku sa mog telefona. „Jel’ dobro sad ili još treba da ti doteravam devojku?“ „Savršeno je, svaka čast! Falim samo ja da joj ga doteram hahaha.“ „Ma možemo mi i same hahaha.“ „Verujem, sredi joj samo još guzu.“

Volim kad se igram sa drugaricom

Kao da je znala šta ga pali, verujem da je krenuo da ga drka posle ovih poruka.

– Daa, zaboravile smo guzu, to najviše voli da liže.
– Liže ti guzu?
– Redovno! Ne seri da nisi to probala?
– Nisam, ponekad me Aca pojebe u guzu ali nije mi nikad lizao.
– Au ženo šta ti propuštaš, to je mnogo dobar osećaj.

Natrtila sam se i Mica mi je izdepilirala guzu voskom. Dala sam joj kremu pa mi je namazala sve od nogu, pičkice i guze da ne bude suva koža posle depilacije. Malo sam se napalila kad me je mazala, prijali su mi dodiri.

– Slikaj mi još guzu da zna da je sređena. – Opet sam se naguzla, a Mica me je slikala. „Kao dukat, jedva čekam da ti svršim po guzi.“ „Sad ću ja njoj da sredim frizuricu pošto je malo zarasla.“ „Namerno mi ovo radiš, znaš da me pali.“

Poslala sam mu samo đavolji smajli. Uzela sam brijač. Imala je već definisanu liniju, samo sam sredila ovo sa strane, voskom izdepilirala usnice i namazala kremom. Mazala sam je polako i detaljno. Namerno sam prolazila više puta po klitorisu i usnicama, primetila sam da vlaži i da je mokra.

– Napalila sam se kučko.
– Hahahahaha. – (Znale smo tako međusobno da se zovemo pogrdnim imenima. Obe smo uvek bile seksualno raspoložene i spremne na sve i svašta. Na moru smo imale trojku sa crncem što prodaje naočare po plaži, ali Uroš za to ne zna…)

A onda sam se zaigrala sa drugaricom…

– Ajde guzu da ti sredim. – Natrtila se a ja sam joj izdepilirala par dlačica što je imala. Dok sam joj mazala kremu nisam mogla da odolim, krenula sam da joj ližem čmar…

Volim kad se igram sa drugaricom

– Ufff al je dobro.
– Rekla sam ti.
– Nastavi molim te. – Palacala sam jezikom po njenoj glatkoj guzi, pa sam ga gurala u nju i tako u krug. – Jebote mokra sam skroz. – Počela je da se dira po pičkici i da ubacuje prste. – Napalila si me, sad ćeš morati da me pojebeš.
– Hahahaha nisi normalna.
– Ajde šta nam fali, nismo dugo.
– Da, baš se nismo dugo igrale.
– Gde ti je onaj dupli dildo što sam ti kupila za rođendan?
– Pod ključem, gde i ostale igračke.
– Jesi li ga koristila?
– Znaš da nisam još uvek.
– Sad ćemo. – Ustala je i otišla po dildo a ja sam se setila zašto sam sve ovo zapravo radila, zbog Uroša. Uzela sam telefon i videla da mi je u međuvremenu napisao par poruka, zanimalo ga je šta se dešava. „Zaigrale smo se više nego što sam mislila. Sad ćemo da se bacimo na delo.“ Dok sam ja kucala poruku Mica je već bila na krevetu i krenula da ga ubacuje u sebe.
– Već si počela fukso.
– Pa kad je tebi zanimljiviji telefon.
– Obaveštavam Uroša šta se dešava.
– Pališ ga, a?
– Pa malo hahaha.
– Što mu ne snimiš?
– Ne bi ti smetalo da te vidi?
– Bože sačuvaj, ja i ti sve delimo haha.

Volim kad se igram sa drugaricom

Upalila sam selfi kameru, prišla joj i snimila kako se žvalavimo. Poslala sam mu to, a on meni snimak kako ga drka. Onda mi je ubacivala dildo u pičku i lizala klitoris, i to sam mu snimila. Prijalo mi je nenormalno. Na ovo je već svršio, a ja sam sa drugaricom nastavile dalje.

– Ajde da ti ga ubacim i u guzu i u pičku.

Prihvatila je i naguzla se. U pičkicu sam joj lako ubacila. Na guzu sam pljunula, malo je oblizala i polako krenula da ubacujem drugi kraj dilda. Bolelo ju je i stenjala je. Ubacivala sam malo po malo, gurala ga napred-nazad i konačno je lepo ušao.

– Uf jebote, osećam se kao da me razvaljuju dva crnca.
– Haha kako nas je jebao onaj sa plaže, zamisli dvojica da su bila.
– Ne bih se bunila.
– Znam, ne bih ni ja. – Jebala sam je tako neko vreme dok se nije okrenula na leđa a dildo je sam ispao.
– Uf, Aca me nikad nije ovako izjebao.
– Pa kad nema dva kurca. Ajde da ga podelimo. – Legla sam nasuprot nje, gurnula jedan deo u njenu a drugi u svoju pičkicu. Nabijale smo se tako. – Ovo moram da mu snimim, odlepiće. – Uzela sam telefon i snimala kako se nabijamo. Nabile smo ga skroz u sebe i trljale se pičkama. Bile smo skroz mokre, tako je lepo klizilo i osećaj je bio fenomenalan.
– Kako je ovo dobro.
– Mm da, kao da je kurac u meni i još se trljamo klitorisima a mokre smo nenormalno.
– Svršiću jebote. – Kako je to izgovorila nakon par sekundi je krenula da prska i da se trese.
– Ajde još malo, da svršim i ja.

Volim kad se igram sa drugaricom

Nismo prekidale, samo sam još jače krenula da se trljam. Uzela je moju nogu i krenula da mi liže stopalo. Sisala mi je prste i prošli su me žmarci svuda po telu. Nikad nisam osetila ovako nešto. Svršavala sam ludo i vrištala na sav glas.

– Kako ti je palo na pamet ovo za nogu? Nenormalno je dobro, nisam pre probala.
– Aca mi je jednom glumio roba pa sam ga mučila i gurala mu stopala u usta, tada mi se svidelo i sad često to radim.
– Uf ženo, prošli su me žmarci svuda po telu, mislim da sam na to svršila.
– Bilo je baš dobro, moramo češće da sređujemo pičkice, hahaha.
– Naravno fukso moja.

Nisam ovo planirala ali bilo je baš dobro, podsetile smo se na stare dane kad smo se napaljene igrale. Pozvala sam Uroša uveče da dođe kod mene, pustila sam mu da gleda snimak kako se jebemo, trljamo, ližemo i pušila sam mu. Za uzvrat mi je glumio roba, pošto mi se svidelo, mučila sam ga stopalima i slikala to Mici.

„Haha, to lutko, tako te volim! Nek ti svrši po stopalima i poliže.“ – Naravno, tako je i bilo.

tip jebe devojku i sisa joj stopalo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x