Muž me nikada nije tako karao kao ovaj mladi jebač

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav, imam 40 godina, udata sam, u braku sam 21-godinu, veoma mlada sam se udala. Brak mi je solidan, sa mužem lepo živim, on je stariji od mene 10 godina. Sex sa mužem je već duže vreme monoton, uglavnom jedna poza, jednom u dve sedmice i tada traje 2 do 3 minute. Trebao mi je neki novi mladi jebač…

Za razliku od muža, ja u ovim godinama, čini mi se, nisam nikada bila napaljenija niti više željela sex, čini mi se da bih svakog dana mogla i ponekoliko sati uživati u sexu. Dok se sa mužem mazim u krevetu, on ima ponekad običaj dok mi nadražuje sise da mi govori odnosno zapitkuje me, da li bih voljela da me jebe neki mlađi muškarac sa velikim kurcem, sa velikim, kaže, zato śto je njegov 15 cm. I sam primećuje da je malen za moju nezasitu pičkicu. I dok me jebe često zna da mi to govori, moram priznati da mi to i tekao prija i veoma me pali.

Tada mi je sve češće misao išla na to, te reči muževljee su mi sve češće prolazile kroz misli, znala sam zamišljati nekog mladog jebača kako me satima jebe i zadovoljava. Na društvenim mrežama često mi se javljalo raznih muškaraca sa raznim ponudama. Do skora sam ignorisala međutim počela sam sve više gledati njihove profile. Tako mi je za oko zapao jedan mladi jebač kojem sam odgovorila na poruku. Promenili smo već nekoliko poruka i prilično se upoznali i dosta se opustili. Imao je 25 godina (15 mlađi od mene), zvao se Dejan. Govorila sam mu, zašto se dopisuje sa mnom, zašto to ne radi sa nekom mlađom njegovih godina? Govorio mi je da obožava starije udate žene…

crnka milfara gola i spremna za jebanje

Poslao mi je i nekoliko fotki; bio je zgodan, privlačan, primetilo se da trenira, već mi je postao neko o kome razmišljam. Jednom prilikom me je upitao da li želim da mi pošalje sliku njegovog kurca. Priznajem da sam to veoma željela ali mu nekako nisam mogla odmah odgovoriti potvrdno. No, on je bio uporan, kao da je osetio da ja to želim. Na ponovno pitanje da li želim, rekla sam – da. Ubrzo je stigla slika, zaprepastila sam se; bio je ogroman, debeo i neobrezan kurac. Nisam verovala, još više me je napalilo to što je bio neobrezan, nisam nikada imala priliku videti takav.

– Da li ti smeta što je neobrezan? – pitao me je. Rekla sam – ne. – Želiš li da te jebe ovaj neobrezani kurac, da te razvali, da ne mereš hodati? – Ja sam za to vreme već bila vlažna i veoma napaljena. Rekla sam mu:
– Aahaha polako, pa ti si mlad, nemoj se zaletati. Koliki ti je? – pitala sam.
– 23 cm – odgovorio je – želiš li ga? Rekla sam:
– Da, želim ga… – Počeli smo dogovarati se gde da se nađemo. Rekla sam mu, kod mene kući.
– Kako? A muž? – Pitao me je. Rekla sam mu da već imam plan. Objasnila sam mu da sutra moj muž ide na posao te da će sigurno biti odsutan, ali za svaki slučaj moj muž je stavio letnje gume od auta koje su bile u podrumu, na oglase, te da ga Dejan nazove na telefon kao da je zainteresovan za gume i da želi da ih vidi. Jedva sam iščekala sutrašnji dan, mladi jebač dolazi kod mene…

Pozvonio mi je telefon, vidim muž zove, javljam se, kaže mi doći će danas neko da gleda one gume u podrumu.

– Kad dolazi otprilike?
– Za sat, možda sat i po – tako je rekao.
– OK – odgovorila sam. Stigla mi je poruka od Dejana: „za 15 min sam tu”.

Muž me nikada nije tako karao kao ovaj mladi jebač

Bila sam uzbuđena, srce mi je jako kucalo. Na sebi sam imala bluzu, tanku, sa većim dekolteom i prilično providnu, tako da su se sise jako nazirale a bradavice koje su bile već nabrekle, veoma odražavale. Dole sam imala suknju veoma sexy, tanku, koja je ocrtavala moje tijelo i takođe je bila providna, a ispod sam imala crvene tange.

Stigao je, otvorila sam sva uzbuđena…

– Želiš li u podrumu da pogledaš gume? – upitala sam ga.
– Da želim, bilo gde – prošaputao je. Išla sam ispred i silazila niz stepenice.
– Kako si sexy, izazovna, kako imaš dobru guzu za udaranje – govorio je iza mene – kako ću da te jebeeeem… nisi svesna… – Rekla sam:
– Polako, došao si da kupuješ gume, ne da jebeš – a sama nisam mogla više da čekam.

Sišli smo u podrum, uhvatio me je za rame, zastala sam. Primako se od pozadi i pribio uz mene. Osetila sam mu kurac preko pantalona, rukama mi je uhvatio sise, podigao je bluzu i stezao mi sise.

– Bože, kako su velike i pune – govorio je – baš ovakve volim…

Ja sam se toliko uzbudila da su mi noge klecale. Okrenuo me je prema sebi i počeo mi ljubiti sise; sisao ih je i stezao, a ja sam samo stenjala i uzdisala. Rukom sam mu preko pantalona trljala kurac koji je svakog trena hteo da iskoči. Spustio me naniže govoreći mi:
– Oslobodi ga, pusti ga vani, tako te želi.

Brzo sam mu skinula pantalone i boxerice i ostala sam ukočena u čudu; preda mnom je bio neverovatan kurac, veliki, debeo. Utisak sam imala da je pet puta veći nego mojem mužu. Prvi put uživo vidim neobrezan kurac, to me je nekako dodatno napalilo.

– Želiš li ga kurvice? – pitao me je moj mladi jebač, rekla sam:
– Daaaaa!
– Jesi li videla prije ovakav neobrezan?
– Nisam.
– Želiš li, moja napaljena muslimanko, da pušiš ovaj neobrezani kurac?
– Daaaaa…
– Puši ga kurvo – i stavio mi ga je u usta…

Muž me nikada nije tako karao kao ovaj mladi jebač

Priznajem da mi nije bilo baš lako da mu obuhvatim ustima glavić.

– Puši ga kurvo, uživaj u njemu, kakav ti je muslimanko ovaj tvoj neobrezani kurac?
– Mmmmmmmm predivan – pomerala sam mu kožicu na gore i lizala glavić, lizala, ljubila i sisala…
– Mmmmmmm – stenjao je – kako ću sada da te jebem kurvooooo! – Podigao me je i skinuo mi bluzu, rekla sam mu da idemo gore u spavaću. – Mmmmmm, želim da te jebem u tvojoj spavaćoj – rekao je moj mladi jebač.
– I ja želim da me tu jebeš, na mestu gde mi muž spava.
– Zašto baš tu? – upitao me je.
– Ne znam, nekako me pali i kada me muž jebe želim da na tebe mislim.

Ušli smo u sobu, skinuli smo se brzo, legla sam na krevet. Dejan mi je ljubio sise i dirao pičkicu…

– Mmmmm koliko si vlažna.
– Da, jesaaaam, hoću tvoj neobrezani kurac u sebe, hoću da me jebeeeeš, da me rasturiš. – Malo mi je savio noge u kolenima i primakao ga. Lagano ga nabijao u mene, osećala sam ga kako klizi u mene milimetar po milimetar. Ušao je ceo, počeo je da ga vadi i nabija a ja da vrištim. Tako me je punio da sam bila van sebe.
– Muslimanko, kako te jebe ovaj neobrezani kurac, aaa?
– Aaaaaajjjj predobrooooo – stenjala sam.
– Je li, koji ti je bolji, moj ili mužev?
– Aaaaaaa tvoj, tvooooj – stenjala sam, samo me jebiiiiiii! – On je počeo da ubrzava, nabijao ga je i vadio kao na struju da je. Ja sam bila blizu svršavanja on je to osetio i sve me je jače jebao. – Aaaaaajjjjj svršavaaaam – stezala sam se i stenjala, vrištala na sav glas, tako da mi je Dejan šakom zatvorio usta.

Muž me nikada nije tako karao kao ovaj mladi jebač

On je usporio i primirio se, a ja sam samo jako disala i stenjala. Mladi jebač je bio i dalje u meni, ništa nije radio, samo me je ljubio po vratu i sisama. Šaputao mi je na uvo:
– Kako si dobra, kako se jebeš dobro, tako ću da te izjebem danas, da pamtiš zauvek.
– Mmmmm – počela sam da se pomeram, a on je osetio i počeo lagano da ga pomera u meni. Brzo sam se napalila ponovo, okrenuo se na leđa, ne vadeći ga iz mene i nabio me na sebe. Počeo mi ga je odozdo nabijati, osećala sam kako mi dodiruje matericu.
– Nabijaj se kurviceeee, nabijaj se na moju batinu – ubrzavao je i istovremeno me udarao dlanom po guzi, dražio mi sise i ljubio, prstom mi dirao čmar, a ja sam ponovo počela da svršavam. Ponovo sam tako stenjala i vrištala da sam bila van sebe.

Legla sam na njegova prsa onako nabijena na njegov kurac, a on je bio miran, samo me je mazio po leđima. Sada mi je trebalo malo više odmora…

– Divna si – govorio mi je – je l’ vidiš zašto ja volim da jebem vas starije? Zbog ovoga. Je li možeš još? – upitao me je.
– Mmhmmm… daaa… – rekla sam.
– Hoćemo li da nastavimo? – Upitao me je.
– Daaaa.

Muž me nikada nije tako karao kao ovaj mladi jebač

Utom mi je zazvonio telefon, brzo sam ustala. Bio je to moj muž. Javila sam se.

– Je li došao ovaj za gume?
– Nije, nema ga još – rekla sam i pogledala u Dejana. Njegov je kurac tako strčao, kao kolac, sav je bio umazan od mojeg svršavanja.
– Sad će on, rekao je za sat do sat i po.
– OK – rekla sam.
– Pazi se ti, ko zna koje on, čuvaj se, hahaha.
– Ako bude neki zgodan frajer može svašta biti – rekla sam mu i sve gledala u Dejanov kurac.

Taj me je razgovor dodatno napalio… dok sam sa mužem pričala, rukom sam mu kurac nadrkivala, oslobađala mu glavić od kožice. Završili smo razgovor, Dejan mi je rekao:
– Prava si kurvica, sad ću da te razvalim od kurca! – Ustao je i povukao me: – Puši ga kurvo, puši tvoj neobrezani kurac.

Klekla sam i pušila ga, ljubila i nadrkivala, mazila sam mu velika jaja… Podigao me je.

– Okreni se kurvo, hoću zguza da te jebem! – Naguzila sam se a on mi ga je nabio u pičku do kraja, tako sam ga osećala kako me udara, svuda u sebi sam ga osećala kako me dodiruje. Gledala sam u ogledalu kako ulazi u mene, bio je neverovatno ogroman. Dok mi ga je nabijao, udarao me je po guzi šakom, divljački me je jebao. Sve je bio brži i brži…
– Aaaaaaajjjjjj – vrištala sam – aaaaaaajjjjjj jebi meeee…
– Kurvooooo – on je stenjao – kako te jebe…
– Aaaaaahhhh kako me rasturaš…

Muž me nikada nije tako karao kao ovaj mladi jebač

Osećala sam da ću da svršim, gledala sam u ogledalo kako mi razbija pičku, i to me je dodatno palilo, kao da kolac ulazi u mene…

– Aaaaaaaj Dejaneeeee, ja svršavaaaam!
– Svrši kurvooo da vidiš kako jebe neobrezani kurac! – Počela sam da svršavam a on je navalio još jače, nabio ga još nekoliko puta i počeo da stenje. Izvadio ga je i okrenuo me prema sebi: – Zini kurvo, hoću u usta da ti svršim.
– Mmmm neee, neću u usta, neću još…
– Puši mi gaa… – Uzela sam mu ga u usta i počela pušiti i drkati, a on je stenjao: – Ooohhhh, puši ga kurvo, puši gaaaa… ohhhhh…

Počeo je on da ga drka. Jaki mlaz sperme me je udario u grkljan, i brzo sam zatvorila usta. On je nastavio da svršava po licu, ustima, svuda je prskao. Neverovatno koliko je sperme imao, zalio me je celu: lice, usta, sise, stomak… Dok sam držala usta zatvorena, onaj mlaz sperme koji je ušao u usta sam progutala, ne svojom voljom već prosto se nisam mogla izvuć.

Ljubila sam mu glavič i lizala iako je bio sav u spermi, nije mi smetalo, čak mi se svidelo i ono što sam progutala. Do sada nisam nikada ni na licu imala spermu a kamoli u ustima, ali ovo je zaista bilo prijatno i ukusno.

svršava joj po faci a ona se buni

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x