Sad sam ja razbijala njegov čmar…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jebali smo se sve jače i jače i napalili komšiju

Okrenula sam se, stavila njegovu kurčinu između mojih sisa koje su bile ogromne i počela da mu drkam sisama, istovremeno pušeći mu, dok me je on ludački udarao bičem po guzi, istovremeno ližući i drkajući mi klitoris, i u jednom trenutku samo sam počela da svršavam pišajući bukvalno na njegovoj faci dok je on, kad je to osetio, momentalno počeo da svršava, što u usta, što po mojoj faci. Znači, bili smo umazani sokovima; on moje sperme, ja njegove.

Samo sam se okrenula, počela da ga ljubim ludo, ludački, i tako umazani da se žvalavimo i da ližemo jedan drugom sokove sa lica. Samo je rekao:
– Je l’ mogu sad da te jebem? – Rekoh:
– Čekaj da popijemo po jednu.
– Pa može. – Popili smo. Sipala sam još jednu, popili smo na eks i rekla mu:
– E sad možeš da me jebeš!
– Ahhhh toooo ahhhh dođiii! Konačno!
– Pa naravno manijače moj, zato si i ovde, naravno da možeš, a i ovo nam je poslednje veče, bar za neko vreme, jer večeras pre nego svane moraš da ideš.
– Neee seeeriii… što mi nisi ranije rekla? Sad si me baš iznervirala, tako da ću morati baš baš da te izjebem.

Sad sam ja razbijala njegov čmar...

Uhvatio me je, naguzio, zabio kurčinu u moju pičketinu i počeo da me tuca grubo, ludački, od besa, što mora da ide i govorio:
– Neću, ne želim, neću da idem, ne mogu. Hoću samo da te jebem i punim spermom, neću… jebući me jako, nabijajući ludački, da sam se u jednom momentu uplašila jer je počelo i da boli i rekla:
– Alooo, šta ti je? Jesmo rekli da nema toga?
– Ma šta nema toga? – uhvatio me je za dve kike i jako počeo da me čupa za kosu i nabija ludački na svoju kurčinu, govoreći: – Sad ćeš da vidiš kako nema toga – i jebao kao lud, jako, brzooo, ne stajući uopšte, udrajući me po dupetu i stenjući kao lud: – Aahhhhh bože, ahhhhhh, ahhhhhhh – i počeo da se trese i da svršava kao nikada do sada. Baš baš se bio uzbudio, pogotovo što sam tako obučena, još ga je razbesnelo to što mora da ide; znači odvalio me je, jebao me je pola sata bez prestanka tako jako i brzo, dok nije svršio, samo smo popodali dole mrtvi, znači mokri, znojavi, umazani sprermom, mojom mokraćom i jedva dolazili do daha, gde sam ga ja odgurnula i rekla:
– Izvadi ga. Ljuta sam, ovaj put si stvarno preterao i baš si bio grub, bilo je malko i protiv moje volje. Sad si ovo uradio i nikad više – na šta je on počeo da mi se izvinjava:
– Molim te oprosti, razbesnelo me je to što ko zna kad ću opet da te vidim, još i ova rakija… nisam bio pri sebi, oprosti mi – i počeo da plače bukvalno kao malo dete.
– Hejjj stani, šta ti je? Nemoj da plačeš, OK je, oprošteno ti je, zaboravila sam – i zagrlila ga i nežno poljubila gde mi je on sve vreme nežno me ljubeći i mazeći govorio:
– Izvini molim te, izvini.

Sad sam ja razbijala njegov čmar...

– Dobro je, stani, nemoj više, znam da nećeš više, razumem te ali da bih ti oprostila postoji samo jedno rešenje.
– Koje? Kaži ljubavi koje, sve ću da učinim za tebe.
– Sve? Jesi li siguran?
– Naravno – odgovorio je – volim te i zato za tebe sve jer si ti posebna. Kako već ne ukapiraš, koliko puta sam samo ponovio? – Rekoh:
– Je l’ me stvarno voliš toliko? – Odgovorio je:
– Ne da te volim, obožavam te, znači sve bih učinio za mene?
– Da dušo moja, sve.
– Pa dobro, ako je tako i ako si tako siguran, onda moraš da mi dozvoliš – i dok sam to govorila vadila sam iza jastuka što sam sakrila gaće sa kurcem – onda moraš da mi dozvoliš da ja tebi odradim dupe.
– Molim? Šta? Ti nisi normalna, nećeš valjda? – Rekohhh:
– Ohhhh da, naravno da hoću, kako si ti meni ono beše rekao za bananu? Ali ne brini, samo mi veruj i opusti se, uživaćeš i veruj mi, manijače moj, biću nežna nećeš ni da osetiš – prilazila sam mu nežno ga ljubeći. – A je l’ mi veruješ? Je l’ hoćeš da probaš?

Razrađivala sam njegov čmar…

– Pa i neću baš, ali zbog tebe… sve za tebe, sve, jer i ti si meni dozvolila da radim sa tvojim telom šta hoću tako da verujem i ja tebi i možeš da mi radiš šta hoćeš. – Poljubila sam ga nežno mazeći ga po kosi rekla:
– Samo mi veruj i pođi sa mnom. Dođi, idemo u sobu da se gledaš dok budes doživljavao najveće zadovoljstvo u svom životu. Verujm mi, biće ti lepše čak i od toga kad vodiš ljubav sa mnom.

Uhvatila ga za ruku i odvela u sobu. Postavila sam ga da leži na stomaku gledajući prema ogledalu i samo mu lagano, ovaj put ja njemu, prebacila noge preko sebe. Znači samo lagano nagužen u ležećem položaju preko mene.

devojka tipa fingeruje prstima u čmar

Kako sam ja bila na kolenima, počela sam da sipam ulje po njegovom dupetu i da mu prstima razrađujem čmar, nežno, polako, samo masirajući prvo stavljala jedan prst pola po pola, pa vrtela i razrađivala ga polako, ugarala ceo prst i počela da ga jebem i da mu širim čmar, i onda navukla gaćice sa kurcem i rekla: – Opusti se, neće ništa da te boli – sipala još ulja na njegov čmar i na moj veštački kurac koji je bio nekih 16 cm. Nisam htela veći zbog njega, ali je bio deblji, ne kao njegov, ali za tu dužinu onako malo deblji.

Prislonila sam glavić i počela lagano da ulazim u njegovo dupe sipajući sve više i više ulja da samo klizi i počela samo sa glavićem polako da ga tucam dok se on sve vreme gledao u ogledalu. Bio mu je spušten, još uvek se nije opustio ali sam ja bila nežna i lagano glavićem samo ulazila u njegov čmar, mešala i širila ga i počela samo da ulazim polako, pa sve više i više, da se u jednom trenutku opustio, nije se gledao u ogledalu, samo je okrenuo glavu sa strane i počeo da stenje. Ja sam dodala još malo ulja i počela da ga tucam, polako ulazeći do kraja, ali polako, lagano, na šta je on stenjao sve jače i jače, bukvalno cvileći koliko mu je bilo lepo. Uhvatila sam ga za kosu, podigla mu glavu i rekla:

– Pogledaj se, vidi to zadovoljstvo. Aaa? Šta sam ti rekla? Je l’ ti se sviđa?
– Ahaaaa sviđa – jedva izgovarajući to koliko je bio napaljen, na šta sam ja počela sve jače i jače da ga jebem i da mu razrađujem bulju, dok je on uživao, sve više i više stenjući kao manijak. Cvileo je i molio me da ne prestajem: – Ahhhh jebi mi dupe, ahhh jebi ga, razvali ti moje, razvali ga… – znači razradila sam njegov čmar, uspela sam, i počela da ga tucam sve jače i jače, gde se on na momente gledao u ogledalo, gledajući svoju facu zadovoljstva gde je na momente samo okrenuo glavu i stenjao kao lud i nabijao se na moj veštački kurac. Onda samu rekla:
– Dođi – naslonila sam ga u polusedeći položaj na naslon od kreveta, prebacila preko mene, nabila mu kurčinu u dupe i počela da ga jebem, istovremeno drkajući mu kurac, gde je on bio u ekstazi (tu facu da ste mogli samo da vidite!), masirajući mu istovremeno deo prostate…

Sad sam ja razbijala njegov čmar...

Počeo je da se trese, da svršava analno, bukvalno doživljavajući ekstazu, vrištao je od zadovoljstva, na šta sam mu ja drkala kurčinu sve jače i jače i tu je počeo da svršava i da se trese, ne znajući šta ga je snašlo.

Sad sam ja jebala njega…

Nabijala sam ga tako nabijenog, drkala, dok se on tresao, stenjao uznevereno, jedno pa ceo minut skoro svršavajući i analno i na kurac… Jedva dolazeći do daha govorio mi je:
– Uhhh kako je dobro, bože dragi, da l’ je moguće da muškarac može da doživi ovakav orgazam?
– Pa naravno manijače moj. Kakav si ti manijak ako ovo ne znaš?
– Pa znaš šta, ja možda jesam manijak ali nisam peder.
– Pa ni nisi, ko je rekao da jesi? Samo ova tvoja mala kurvica zna mnogooo mnogooo toga o seksu… – Uhvatio me je za bradu jako, onako ljut i besan i rekao:
– To si sad rekla za sebe i nikad više, je l’ ti jasno? Koliko puta da ti ponovim, ti si moja duša, nikakva kurvica. Ma kakve god stvari da radiš, ti si moja, razumeš? Moja, samo moja i hvala ti na svemu – i poljubio me divljački, besan, jer sam sebe nazvala tako.

Ljubili smo se tako još par minuta i zaspali. Ja ne znam, ali bilo je možda oko pet sati i već je trebalo da ide ali toliko smo bili umorni da smo na kratko zadremali. Samo sam se trgla i videla da sviće zora i rekla mu:
– Brzo, budi se, zaspali smo, moraš da ideš. Zora… Hoćeš da te neko ne vidi? Ajde požuri! – On je skočio, počeo je da se oblači onako sanjiv jadan, u stvari ni ne shvatajući, pijan i mamuran, šta mu ja govorim, što je meni bilo toliko slatko i simpatično da sam počela da se smejem. E tu je zastao, opasuljio se i rekao:
– Šta je smešno?
– Hahaha – rekoh – ništa, ništa – smejući se – ajde završavaj – i tako dok smo stajali na vratima kao na početku kad je došao i dok je oblačio jaknu pitao je:
– A kad tvoji dolaze, ujutru rano? Pa me ovako teraš? – a ja, ne razmišljajući, odgovorim:
– Ma ne oni dolaze, tek u nedelju (a to je bila sreda jutro). – Kaže onda:
– Neeee, neee, ja onda ne idem nigde – i počeo da me ljubi kao i kad je došao, samo što umesto na zid, uhvatio me je, podigao, odneo na krevet, otvorio mi bade mantil, skinuo jaknu ovaj put, u stvari skinuo sve sa sebe, legao preko mene na krevet u misionarskoj pozi, gledajući me pravo u oči i mazeći po kosi i obrazu, i počeo lagano da me tuca, sve vreme govoreći: – Neee, ja ne idem, pa ti to mene hoćeš da otaraš? A, je li ludice moja? Zar me više ne želiš, a? Kaži mi dušo moja, zar ti mene stvarno ne voliš ni malo, zar želiš da me se otarasiš? Aahhh, aahh, ludice moja, ne mogu da verujem…

nežno jebanje u misionarskoj pozi

Rekoh mu da stane, i kako je bio nabijen u meni do kraja, a ja jednom rukom držala ga za glavu a drugom za guzu, nabijajući lagano nokte i mazeći, rekoh:
– Stani i pogledaj me dobro – uhvativši ga rukama za obraze nežno i gledajući ga pravo u oči: – Pa zar stvarno to misliš? Zar stvarno misliš da želim da te se otarasim? – Gledao me je tako još jedno minut tačno u oči, nabijen u mene, poljubio nežno i rekao:
– Naravno da ne, izvini, ali zašto me onda teraš a? Ludice moja, zašto? – Polako tucajući me dok me je to pitao i ljubeći me, nabijajući lagano sve do kraja. Rekoh:
– Ludo moje, pa imam ja i druge obaveze a već tri dana se samo jebemo. Moram i da se odmorim. Zato manijače moj. – Dok me je on ljubeći i jebući lagano milovao po kosi i gledao pravo u oči, rekao:
– Ne idem i tačka.
– Dobroo ajde kad si navalio, možeš da ostaneš, ali bez seksa. Još ovo i to je to, nema više, je l’ može?
– Važi, nema seksa, hoću samo da budeš pored mene i ništa više – i tad je počeo da svršava i da me puni po ko zna koji put. Ne brinite se, pila sam tablete protiv trudnoće dva meseca unazad jer sam planirala ovo sa njim, tako da sam bila sigurna i mogao je da me puni do sutra…

Ležali smo tako još jedno pet minuta, on preko mene sa kurčinom u meni, milujući me i govorivši da l’ je moguće da sam htela da ga se otarasim. Rekoh:
– Slušaj, rekla sam ti, ne vezuj se. Moje telo je tvoje, ja nisam tvoja, zapamti, zadnji put ti kažem zapamti i ovo sad ti opraštam, ali sledeći put nema praštanja, pogotovo što ti je već drugi put za večeras, prvo jer si bio previše grub kad sam rekla da ideš i na moje „polako” nisi prestajao nego sve jače i jače, tako da pazi šta radiš. Znači moje telo je tvoje, ja nisam, i to samo kad ja poželim a ne ti, je l’ ti jasno???
– Jasnoo gospodarice moja – i poljubio me… Rekoh:
– Ajmo na tuširanje pa da se zezamo i odmaramo, i nema sexa, ne zaboravi!

Sad sam ja razbijala njegov čmar...

– Nema, a? Imaaa? – Zadirkivao me je.
– Aman nema, kad kažem! Zar ti stvarno nije dosta?
– Pa naravno da nije, mogu da te jebem danima, ma mesecima, godinama, bez prestanka, a vidiš da svaki, ali svaki put i svršim. Pa ti nisi svesna koliko te želim i koliko si u stvari ti dobra riba, koliko si jebozovna? Ja tvog muža svtarno ne mogu da razumem. – Rekoh:
– O njemu nećemo, molim te.
– OK, nećemo, ali on je lud čovek, šta ima pored sebe a to ne koristi.
– Pa dobro, šta treba, da mu budeš zahvalan? Jer, da koristi, ne bi me imao ti.
– U pravu si draga, u pravu. Hvala mu na tome – povukao me je sebi, poljubio, uvhatio za ruke i odveo u kupatilo na tuširanje… Na brzaka smo se istuširali, bilo je negde oko sedam i nešto i legli… U stvari, nastavili da spavamo…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x