Mirišeš na tuđi kurac, kurvo!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ležala je na krevetu potpuno gola, sa licem zaronjenim u jastuk, blago raširenih nogu i guzova. Posteljina je bila čista i tako mirisna. Uživala je u tom osećaju sigurnosti i sreće. Bila je u njegovom krevetu, nije bila u tuđem autu, ni u mraku na autobuskoj stanici. Niti je pušila nekom na klupici u parku, bila je tu gde jeste, gde je zabranjena ljubav postajala stvarnost. Obraćao joj se sa „kurvo”…

Jednom rukom je milovao njenu guzu, glatku i čvrstu. Tako savršenu. Prstima bi skliznuo unutar njene pičkice, na kratko, pa bi onda žurno izvlačio svoje duge prste iz nje i prinosio ih svom licu i mirisao. Mirišeš na tuđi kurac, kurvo – govorio bi u sebi. Sa koliko njih si bila danas, koliko njih su te imali? Zabadali svoje velike i smrdljive kurčine? Osećam li ovo smrad njihovih neopranih jaja i ukus sperme na svojim usnama?

Usnama je klizio duž njenih leđa, ostavljajući trag svoje pljuvačke, kao kad pas mokraćom obeležava šta je njegovo. Imao je nežne i pune usne, i tako su joj prijali njegovi poljupci, vlažni i topli. Tu je po njenom vratu, i nezni ugrizi i nežno sisanje. I prodor njegovih prstiju unutar njene guze. I taj čudan osećaj ispunjenosti u njenom dupetu, i grickanje ušne školjke, i vlažan jezik u njenom uhu. Žmarci duž cele kičme, žar topline.

Mirišeš na tuđi kurac, kurvo!

Trne od slasti ali ćuti, ne želi da mu dâ do znanja da uživa, da joj prija. Okreće je na leđa, gleda je u oči. Sijaju. Miris njenog parfema pomešan sa kapljicama njenog oznojenog tela, pretvarali su ga u životinju. Ponovo ju je ljubio. Celom težinom tela legao je preko nje, a jezikom prodro duboko u njeno grlo. Sisao je njene usne i njen jezik, upijao je njenu pljuvačku. Jesi li ovim ustima pre mene pušila nekom kurac? – mislio se u sebi. Osecam li ja ovo gorak ukus tuđe sperme u svojim ustima? Pušim li ja sad isto tako taj isti kurac koji si držala u ustima i cedila do zadnje kapi smrdljive sperme?

Ništa mu nije smetalo. Skliznuo je do njenih grudi. Okrugle, srednje veličine, sa tako sitnim bradavicama kao nekog nezrelog devojčurka. Gde su ti bre bradavice? – mislio se dok joj je sisao nežno njene grudi. Jesu li ti ih izlizali tvoji jebači?

I njen pupak, savršen, sa rupicom, lepo obrađen. Voleo je tu da je ljubi. Nije skliznuo dalje ka butinama i njenoj pičkici. Samo se podigao gore ka njoj. Uzeo je svoj tvrdi kurac u svoju ruku, namestio ga je na ulaz njene sad tako vlažne i pripremljene pičke, i polako skliznuo u njoj. Njene usmine su se otvorile i usisale njegov tvrdi i napaljen kurac. Podigao joj je jednu nogu i savio je u kolenu. Prihvatio ju je za guzove, savio je i drugu i onda je silovito nabio na svoju kurčinu. Zgrabio je njene usne svojim i počeo je da je grize zubima i ljubi nežno i grubo u isto vreme.

nežno i grubo karanje u misionarskoj pozi

Njegov kurac ispunjavao je njenu pičkicu. Prijao joj je jako. Volela la ga je da ga oseti tamo dole, tvrdog, u sebi. Stenjala je u sebi, ne želeći da mu dâ i malo do znanja da uživa, da joj prija, da se oseća da je voljena, posebna. Bila je sa drugima, ali ne ovako iz zadovoljstva, nikada ovako pre njega. Bila je navučena na debele kurčine bez milosti, do jaja, koji su je samo bušili, i bez osećaja, kao sivonje pumpali. Na ogromne, kao u konje, kurčine, na male, tanke, obične i prosečne. Kakvih sve nije bilo koji su se pentrali i balavili po njoj, sve zbog malo para i verovanja u bolje sutra.

A on je bio takav. Tvrd, lepog izgleda, crvenog i šeširastog glavića, sa lepom kratkom kožicom koja nije štrčala preko tog istog glavića. Prosečan i lep kurac, kakav joj je bio potreban.

Uživala je svaki put kad bi je on uzimao i odvodio u krevet….

Raskliman krevet škripao je pod njima, zabijao je svoj kurac iznova i iznova u njen vulkan pun magme i strasti. Očekivala se erupcija zadovoljstva na obe strane. Primaš ga kurvo? – ponovo se mislio – lepo ti je, zar ne? Ko zna, kučko, koliko si ih isprimala do materice, možda su ti bili do grla.

A ipak njegova frustracija se nije prenosila van njegovih misli. Njegove ruke po njenim grudima, njegove usne po pamučno mekoj koži i njegov kurac koji nije prestajao da je buši i buši. Bila je previše mokra, osetila je kraj. Žmarci su joj prolazili telom, obrazi su joj goreli. Klitoris joj je bio toliko tvrd da je cela pičkica pulsirala od strasti. Bože – pomislila je u sebi – opet je to uspeo. Izdrala se jako u grču:

– Jebi me, jebi me jako! Samo ti to umeš, moj voljeni! Jebi me jako, srećo!

jebanje u misionarskoj pozi

Svršavala je nabodena na njegov kurac. Stiskala je njegov kurac svojom pičkicom svakom sekundom svog grčenja, stezala ga je jače i ljubila. Po prvi put je ona ljubila njega. Tako sretna, mokra i vlažna, stenjala je i govorila nešto sebi u bradu kako je sretna. Prija ti moj kurac? – mislio se – koga foliraš, a? Možda i ne glumi? – mislio se. Možda je to istina?

Zaustavio se na tren i zagledao se u njene oči. Bile su nekako suzave i čudne. Crvena u licu, svršila je… Mislio se – bio je siguran. Opet sam je naterao na to… Ćutao je sekund-dve i onda sve pokvario svojim rečima:

– Ajde ustaj kurvo, na noge. Želim da te jebem u dupe. Nemoj da misliš da si nešto posebno, kurva si, kao i sve druge. – Ništa mu nije rekla, samo je ustala, stala uza zid, raširila noge, nagla se napred i naguzila se tako jako, zatvarajući oči, da ga ne bi gledala.

Raširio je njene guzove i pljunuo po njenom anusu. Pljunuo je po njenoj guzici, njenoj rupici. I još jednom da potvrdi, da je do kraja ponizi , čisto nešto da pokaže sebi. Zatim je nabio svoj kurac do jaja, bez zadrške, bez imalo nežnosti i osećanja. Ciknula je od bola ali je sve podnosila.

– Tako – govorio joj je pohotno – tako te volim kurvo. Šta si mislila, da ću svršiti u tvojoj pičkici možda? Da ću ti napuniti stomak svojom spermom? Da nećeš možda bebu da ti napravim? To bi htela? Bebu, je li? Da budeš majka možda?

Pumpao je njenu guzicu, stiskajući njene guzove, nabijajući svoj kurac do samih butina svojih nogu. Bio je na vrhuncu. Tako moćan. Uzima ženu potlačenu, bespomoćnu, u dupe, i jebe je bezdušno. Izbacivao je svu svoju ljutnju i frustraciju direktno u njenu raširenu, i od bola pocrvenu guzicu.

Mirišeš na tuđi kurac, kurvo!

– Pokazaću ti ja kakav sam jebač, draga moja. – Čula je najzad te reči, znala je da je gotovo, još malo i svršiće. Biće opet normalan. – Tako lepotice, mešaj tim svojim vrećastim dupetom, lomi mi kurac još malo. Evo svršiću ti u guzici, po tvojim crevima, da te podmažem malo.

Opet je bio grub. Nešto se promenilo – pomislila je. Onda se odvojio od nje.

– Na kolena, puši ga. – Ovo je nešto novo – govorila je sebi. Okrenula se ka njemu, spustila se na kolena i brzo uzela njegov kurac u svoja usta. Nije se bojala da je prljav. Pripremila je sebe dobro pre njega, oprala se i sredila, kako je i očekivala da će je uzeti. Sisala mu je kurac sa puno strasti, nadrkavajući mu jednom rukom nisko do samih jaja, dok je ostatak gutala ustima. – Tako srećo. tako, tu ga volim u ta lažljiva usta… – Sisala ga je još malo a onda ju je prekinuo. – Brzo na krevet zlato, lezi na leđa, svršiću, ajde požuri. – I brzo se namestila i za čas je bio na njoj ponovo.

Njegov kurac duboko zabijen u njenu pizdicu. I opet je bio nežan i opet ju je ljubio i podsetio je da je ipak posebna. Nije mrdao kukovima, nabijen kurcem do kraja, svršavao je u njoj. Njegova sperma velikom brzinom slivala se duž pičkice u njen stomak, u njenu matericu. Želi li da je napuni, želi li da je oplodi, napravi joj bebu? Kakve su mi bile namere? – mislila se. Dobro je, uzela sam pilulu, ili možda nisam – razmišljala se. Uzeću je posle – i da je oplodi, ta beba neće imati nikakvu šansu za normalan život.

Mirišeš na tuđi kurac, kurvo!

Da, kad svrši, skinuće se od nje i vratiće se svojoj ženi. Licemer i kurvar, eto šta je on bio, pun kompleksa i skrivenog besa. Ko zna ko mu je sve guzio ženu, a on se iživljavao nad njom. Pa ipak, kad je svršio, spustio se na njene čvrste grudi, naslonio glavu i slušao je kako joj kuca srce. Počeo je da plače i jeca. Opet nešto novo – mislila se:

– Ssssss… ćuti, šta ti je? – tešila ga je. – Ti si veliki momak, ssssss…
– Razvešću se od nje – govorio joj je – dosta mi je svega.

No, ipak nije mu ništa rekla, znala je da će ona za njega ostati samo kurva… Nije mu se radovala, ni njemu ni njegovim rečima.

Plavakrv

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x