Nagužena je čistila pod i jedva čekala da primi kurac

Ova priča nije istinita, kao i mnoge ovdje… Priča je o mojoj komšinici na koju se odavno ložim, a počinje ovako… Sunčano i toplo jutro me probudi, i onako iz sna, sav napaljen, kurac već dignut, ustajem i bez bokserica izlazim na balkon. Pošto su nam balkoni spojeni, primjetim komšinicu Ajlu koja ima 38 godina. Crnka sa velikim guzovima, a sise onako, nisu nešto pretjerano velike…, kako sagnuta na koljena čisti balkon ispred svojih vrata od sobe, nagužena prema meni u crvenoj suknjici, i bez gaćica, kao prava kurvica.

To me je toliko napalilo da nisam znao šta radim; držim dignut kurac u ruci i polako joj prilazim da me ne primjeti. Prišao sam iznad nje, nije me još skontala. Gledam tu lijepu guzu i pohotnu pičku koja mi stoji ispred očiju. Uh, osjecam da sam već gotov. Primjetila me je i još se vise se nagnula tako da joj je skoro cijela pička vani. Hmm, bože, tako sam napaljen – govorim sebi – da je danas moram izjebati. Brže joj prilazim i grubo hvatam za kosu, i zabijam joj kurčinu u usta. Na trenutak se izgubila, ali ga nije odbijala. Sve brže i brže joj stavljam kurac duboko u grlo i udaram, šamaram.
– Puši ga droljetino, toooo, toooo…

Dok je jebem u usta, dižem joj suknjicu i udaram je po vlažnoj dlakavoj pičkurini… Vadi ga iz usta i govori da pređemo kod nje u stan. Po ulasku kroz vrata od balkona gledam gdje bih je mogao izjebati kao pravu kučku i vidim trepezarijski stol. Držim je za kosu i govorim:
– Sad ćeš kurvice da vidiš kako se jebe!

Osjećam da joj se sviđa to što joj govorim, bacam je preko stola i gledam je onako naguženu kako jedva čeka da ga primi. Skidam joj suknjicu, raširim guzove i počnem da joj ližem guzu.
– Mmm, uhh, to, jaoooo – ispuštala je razne zvukove. Podižem se i glavićem joj prelazim preko dlakave pičkurine, i luđački joj ga zabijam. Jebem je kao da sutra ne poštoji, ubijam je od kurca i šamaram je po guzi… Pljujem na prst i obilazim joj oko čmara, govori mi da je jebem u guzu:
– Želim da me jebeš u guzu i da je napuniš vrelom spermom! – Nije mi trebala dva puta reći, a moj se glavić već našao u njenoj guzi. Govori mi da je jebem polako jer je boli, no kurvice se ne jebu tako; divlje je počinjem jebati i razvaljivati taj čmar, a ona: – Aaaa, ne, molim te prestani, boli me! – Ja:
– I treba kučko da te boli, da sutra ne možeš sjediti – i tako svršavam u njenu guzu, ostavljam je na stolu svu izjebanu i vraćam se u kuću na tuširanje!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments