Moja mama je oduvek privlačila mene i mog druga Ivana…

Oduvek me je privlačila moja mama. Moja znatiželja je rasla kako bih se približavao, njoj. Miris njenih najlonki u sobnim papučama, gaćice, kada bi se pela na stolicu, kada bi sklapala veš, da ga odloži u orman nežnim belim rukama, namazanim noktima roze boje, i vrckala dupetom jer se ama baš svaki moj drug ložio na nju i posmatrao je spolja, preko zavesa.

– Uh, kako to radi, tvoja mama, Stevane! Vidi se da traži kurčinu – pohvalio bi mi se drug Ivan.

Kako sam je samo zamišljao kada je ribala tepih. Nisam mogao da izdržim, uzeo sam kurac u šaku, jebote… i drkao tako da sam svršio za dva minuta. Zavirim i ja u njene gaćice, često, one sa tufnicama, šatro kao tražim nešto sa poda. Klečim na tepihu, a onda mi vonj njene pičketine zamiriše toliko da trčim u kupatilo, da ga drkam, pred ogledalom, zamišljajući je.

Onda mi je došao ortak na gajbu, slavili smo moj rođendan, dvadeset treći. Još mi nisu bili došli svi drugari i drugarice koje sam pozvao, i kao zagrevanje, uvertiru, pred rođos, posle nekoliko čašica slatkog ženskog alkoholnog pića, likera od višnje, kojima mi je mama nazdravila, spustim usne na njene vrele usne, namazane karminom boje trule višnje…

Moja mama je oduvek privlačila mene i mog druga Ivana...

Rešim da je tucam, malo. Zgranula se kad sam joj šapnuo šta želim, kao:
– Joj Stevane!
– Ali mama, to mi je želja za rođendan.
– Stevane, ja sam ti mama. Spremila sam ti tortu, i svećice da duvaš.
– Duvaj ga ti 🎊mama! – Opirala se mama, još koji tren, a onda je uzela da me mazi po butini, da bi mi ga, izvukavši, već krutog od uzbuđenja, iz šlica, protresavši ga malo i zažuljivši kožicu preko glavića, uzela da ga slatko puši.
– To mama, tako uh. Duvaj mi ga ti – dobravao sam incestnu igru s početka mojih fantazija i želja.

Moj drug Ivan joj je prišao, i zguza joj svukao suknju. Ostala je moja mama samo u najlonkama boje kože, i tangama bež boje. On je krenuo da ulazi u nju i jebe je. Nije se opirala, jebala se je moja mama Slavica, kao krava za priplod.

– Šljap, šljap…
– Ahhh.
– Šljap – odzvanjalo je u mojoj sobi, u prigušenom svetlu, u jebačkoj atmosferi.
– To, mi radi, sine!
– Hoću mama, a da li voliš u dupe?
– Mogla bih, ali, boleće!

jedan je jebe u pičku a drugi u dupe

I onda je moj drug Ivan krenuo da je jebe u analni otvor a ja u pičku. Mislim da je trajalo satima a tek smo nastavili da je jebemo. Nakon „prve patke”, što se kaže, tražila je još, i još jebačine, još mladih kurčeva u sebi…

Bila je sva, znojava. U žaru sexa smo joj pocepali malo najlon čarape sa butina, bila je prava milfara iz nemačkih pornića na koje smo izdrkavali, svako za sebe, sa smart telefona, u kupatilu. A onda kad smo već bili na vrhuncu ekstaze, njen pijani muž, moj očuh, je krenuo da kuca na vrata.

Svršivši po tepihu, brzo smo sve pospremili, dok je mama navukla gaćice, čarape i suknju, popravila šminku u ogledalu, pospremila posteljinu, i otvorila pijanom mužu, mom očuhu Milanu, da s nama nazdravi!

dva tipa jebu jednu ribu

– Hik! Sine, koji rođendan slaviš…
– Dvadeset treći!
– E, pa mama je srećna, znaš? Baš!
– Jeste, tata!
– Ha, ha, ha – prasnuli smo u smeh, kao vatromet za rođendan, svi u glas. Nakon zdravice mog očuha, Milana.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments