Trudna sam se jebala i sa ženom i sa muškarcem

loading...

Nakon nekoliko godina pokušavanja, konačno sam ostala trudna. Sreći nikad kraja! Zbog straha da se ne dogodi nešto loše, suprug je izbegavao da vodi ljubav sa mnom. Pokušavala sam da ga ubedim da ne može ništa loše da bude, ali uzalud.

Meseci su prolazili, moj stomak je rastao, dojke natečene kao baloni, a želja za seksom nikad jača… Bilo je noći kada sam se kraj njega samozadovoljavala, međutim, on je ostao hladan.

Moj ginekolog, mlada doktorica, bila je prema meni veoma ljubazna. Odlazila sam redovno na preglede. Otvoreno smo razgovarale o svemu kao dve prijateljice. Šesti mesec kako sam trudna… Očajna jer suprug ne želi da budemo intimni. Odlazim na pregled, tužna i razočarana… Ležim na krevetu, noge raširene, podignute na držaču. Doktorica me pregleda.

Od dodira po intimnoj zoni postajem uzbuđena. Osećam vrelinu koja me obuzima. Kako bi mi sad trebao kurac… Primećuje moje uzbuđenje. Ostavlja instrumente, i zaranja glavu u moje međunožje. Igra jezikom po mom klitorisu. Uzdišem, stenjem… Gura dva prsta u mene koji lagano klize u dubinu moje gladne pičke.

Trudna sam se jebala i sa ženom i sa muškarcem

Hvatam se za sise i čvrsto ih gnječim. Tuca me prstima, dok se jezikom sladi sokovima koji teku kao voda sa izvora. Doživljavam jak orgazam, cunami koji je protutnjao kroz moje telo. Odlazi do stola i iz fioke vadi dildo. Navlači kondom na njega. Trlja ga po mojoj uspaljenici, a zatim ga uranja u pičku…

Oooohhh… Kako mi je ovo bilo potrebno! Dok me jebe, zamišljam čvrstu kurčinu, prošaranu venama. Grčim se, drži ga u meni. Ne mogu da kontrolišem mišiće jer sam trudna. Mlaz mokraće prska po njenom mantilu. Zatvaram oči i padam u trans. Plačem i smejem se istovremeno. Dildo je i dalje duboko u meni. Nekoliko sekundi kasnije, osećam olakšanje i popuštanje grča… Izvlači ga i gleda u mene. Zadovoljno se smeškam.

Ustajem, stojim pred njom. Do neba zahvalna što mi je pomogla da se ponovo osećam ženom. Usne nam se spajaju u nežnom poljupcu. Spušta glavu na moje grudi. Sisa mi bradavicu. Instiktivno, hvatam sisu i vršim blagi pritisak. Dojim je kao bebu. Mleko curi u njena usta. Pridiže glavu i ponovo nam se usne spajaju. Kaže mi da se obučem. Odlazi do stola, piše nalaz… Zakazuje novi pregled za mesec dana.

Trudna sam se jebala i sa ženom i sa muškarcem

Došla sam kući. Nisam mu ništa rekla, samo da je sve u redu… Uzburkala je moja osećanja, ušla u moje misli. Želela sam je, iako sam sebe pokušavala da ubedim u suprotno. Noćima sam se budila vlažnog međunožja, upravo zbog nje. Morala sam je nazvati… Isprva je pomislila da imam problem. Tiho i stidljivo sam joj rekla:

– Želim da vodimo ljubav. – Ćutala je… Pomislih… – To je to, zasrala si. Od sramote, htedoh da prekinem vezu, kad začuh…
– Za sat vremena, u ordinaciji.

Iako sam bila trudna, a možda baš zato, bila sam neverovatno napaljena

Laknulo mi je… Sva uzbuđena i napaljena, stigla sam do klinike. Pokucala sam na vrata ordinacije. Duboki muški glas me pozvao da uđem. Otvorila sam vrata i zbunjeno gledala u mlado i veoma sexy muško biće u belom mantilu. Prišao mi je i ljubazno pružio ruku predstavljajući se. Kroz tanke bele pantalone, izazovno se ocrtavala njegova muškost.

Znala sam da ovo nije slučajnost… Sela sam na stolicu. Stajao je ispred mene. Bez razmišljanja, svukla sam mu pantalone. Oduševljena ogromnim penisom, obuhvatila sam ga šakom, palcem masirajući rumeni glavić. Ne čekajući dugo, primakla sam usne, ljubeći ukrućenu zver celom dužinom, znatiželjno opipavajući tvrda muda.

Trudna sam se jebala i sa ženom i sa muškarcem

Halapljivo ga stavljam u usta i dudlam polako, puštajuči pljuvačku da klizi niz kurčinu. Hvata me za glavu i nabija kurčinu duboko u grlo nekoliko puta, a zatim ga izvlači iz usta. Podiže me sa stolice.

Oslonila sam se rukama o sto, izbacujući guzu. Svukao mi je trenerku i gaćice ispod kolena, sagnuo se i jezikom zaplesao po mojoj pici, povremeno uranjajući u guzu. Tada bi uposlio prste kojima je masirao klitoris. Podigao se.

O daaaa!!! Prodire u mene, širi vaginu do maksimuma. Ogromna kita je duboko u meni. Započinje seriju laganih uboda. Noge mi počinju klecati. Padam u ekstazu… Doživljavam orgazam. Ne raznišljam ni o čemu, samo želim da me dobro izjebe.

Izvukao ga je napolje. Trlja ga o moju gladnu pičku. Bilo je to kratko zatišje pred buru. Silovito ga sjurio u mene, a ja sva izbezumljena, vrištala sam od zadovoljstva. Tucao me je kao niko do sada, iako sam trudna. Orgazmi su se nizali jedan za drugim, a on me jebao i jebao… Guza mi je bila nevina, do tada. Iako nikada nisam dozvolila da mi razdeviče guzu, ovaj put sam poklekla pred ovim moćnim pastuvom. Bolelo je, a kako i neće kad takva zverina probija uzanu rupicu. Srećom, bol je trajala tek toliko dok je nije malo razradio.

ginekolog jebe trudnu ženu od pozadi

Tucao me je lagano, prstima masirajući pičku. Umor me je savladao, a noge su klecale toliko da sam morala da ga prekinem. Vratila sam se u stolicu. Želela sam njegovu spermu u ustima. Naizmenično sam mu pušila i drkala, sve dok nije počeo da mi puni usta toplom, oporom spermom, koju sam zadovoljno gutala. Iscedila sam ga do poslednje kapi…

Obukla sam se i bez reči izašla iz ordinacije. Porodila sam se u terminu i postala najsrećnija mama na svetu, jednog preslatkog dečaka. Nekoliko meseci kasnije, povratila sam moju sexy figuru. Moj odnos sa suprugom se ohladio zbog njegovog ponašanja dok sam bila trudna.

Povremeno sam se viđala sa doktoricom, koja mi je otvorila šire vidike u sexu. Zahvaljujući njoj, moj seksualni život je postao mnogo kvalitetniji. Sada sam razvedena i slobodna žena koja uživa svim čulima podjednako i sa muškarcima i sa ženama.

Trudna sam se jebala i sa ženom i sa muškarcem

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments