Izjebana u sendviču sa mužem i nekim tipom

loading...

Šta da kažem, prvi put je uvijek prvi put. Još kad je iznenađenje, ne može biti bolje. Sanjala sam to ali nisam ni u snu očekivala da će mi to muž predložiti, ili još bolje, napraviti. Bili smo vanka u disku. Nismo davno bili izašli. I primjetim tipa, pogledam u njega, on mi se smije – crn, mišićav. Ja se nasmješim, on mi priđe, neka špreha.

Ja se skroz navlažila, al’ tad mi priđe muž i tip se udalji. Ništa dalje. Već ga skoro zaboravljam, računam kako ću se nabijati mužu na kurac, i dođe kraj večeri i pođosmo kući. Muž pripit, vidljivo napaljen, počne me skidati i uzme lisice i veže me za krevet. Uzme maramu i veže mi oči. Kaže mi:
– Idem po malo leda – i ja poludim od želje. Iz mačkice mi se već sve cide sokovi. Nakon nekog vremena počne mi on radit s ledom oko klita, ja luda! Počeo me je lizati, kad ono: dvi ruke na dupetu dok liže, a dvi ruke na sisama. Prvo svršavanje: bum!
– Šta je ovo? Ko je ovo? Skini mi povez! – On ništa. Svršavanje drugi put: – Aaaaaaa! – Jedan kurac u pički, a drugi u ustima. – Odveži me… aaah… – treći put.

Odvezali su me i vidim onaj tip iz diska me jebe u usta. Onda su me uhvatili i bila sam u sendviču. Nikad se nisam osjećala tako ispunjeno. Uhvatili su tako dobar ritam: unutra-van, unutra-van.

Ne mogu se više sjetiti, ali osam ili devet puta u jednoj noći. Tako izjebana nisam nikad bila. Kad je tip otišao, pitam muža šta je ovo bilo a on samo odmahuje rukom i kaže da kad mi je vidio pogled, da mu je sve bilo jasno; da sam morala imat dvojicu tu večer, te je došao do tipa, obajasnia mu. Pita ga ima li šta protiv da me skupa jebu, i to je bilo to. Samo sam mu morala obećati da će sljedeći put bit druga trojka…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments