I noge bih mu lizala… što sam i uradila

Registrovani korisnici ne vide reklame

Polako svlačim farmerice… Uf, peče… Opipavam jagodicama prstiju bolna i naborana mesta na guzi. Tek jedno ili dva mesta mogu opipati, a da mi se ne pojavi bolna grimasa na licu. Pogled na guzu u ogledalu me dodatno uplaši, teget fleke koje su u pojedinim delovima prelazile u tamno ljubičasto, su delovale zastrašujuće, ali mi ubrzo sećanje na to kako su modrice nastale, vrati osmeh na lice. Dva i po centimetra debela bolna štrafta celom širinom desne polovine moje guze je, sigurna sam, posledica konopca, a ove dve okrugle fleke na mestu gde se polovine spajaju mislim da su plod sveukupnog delovanja pruta, biča, kaiša, konopca i svih onih instrumenata koje je moj Gospodar koristio.

Razmaknuh guzu da vidim koliko duboko idu; na levoj polovini je modrica precnika od neka četiri centimetra stizala sve do anusa, mog nadraženog anusa, dok je sa druge strane modrica bila za mrvicu manja.

Čudna je ta moja guza. Još pre odmora je određeno da ću ja svaki dan dobijati po deset udaraca kaišem ujutro, čim ustanemo, i uveče pre spavanja. To nije bilo povezano sa kaznom. Čak i ako sam bila kažnjavana su menjale drastično i veličinu i boju.


Konopac

Konopac sam, shodno naređenju mog Gospodara još odmah ujutro, nakon jutarnje serije kaišem, potopila u vodu. Guza mi je još uvek bridela dok je debeli ribarski konopac kojim se vezuju čamci tonuo u lavabo skoro do vrha napunjenog toplom vodom. Gospodar me je kasnije pitao zašto sam se odlučila za toplu vodu, a ja odgovor nisam imala; možda sam mislila da će manje boleti tako, ili da će se brže natopiti vodom, zaista ne znam. Znam samo da je konopac i suv bio težak, i uz blagu jezu sam gledala kako postepeno tamni upijajući vodu.

Iako je kišica lagano prskala i nismo mogli baš da uživamo u šetnji polupraznim ulicama Budve, vreme provedeno sa mojim Gospodarem je kao i uvek uspelo da odagna sva druga razmišljanja iz moje glave. Masline, pršut i sir i visoke koktel čaše sa dovoljno alkohola da nam ugreje prozeble noseve, a da nam ipak ne pomuti uživanje jedno u drugome, su zaokruživali sliku sreće u čijem smo središtu bili moj Gospodar i ja. Upijala sam svaku njegovu reč, pokret, osmeh, željna njegovog dodira, prstiju u kosi, nežnih i divljih poljubaca. Željna njega.

Ušli smo u sobu, pomogla sam mom Gospodaru sa skine jaknu i tek po ulasku u kupatilo se setila konopca koji je tamo ležao, sad već prilično deblji u srednjem delu koji je bio pod vodom. Podigla sam ga, morala sam osetiti njegovu težinu, i osetila kao mi sokovi kvase gaćice.

Vratila sam se u sobu i zatekla mog Gospodara kako sedi na jednoj od fotelja dok je druga bila pomaknuta ka sredini sobe, tačno ispred velikog zidnog ogledala. Teško dišući klekoh kraj njegovih nogu i spustih mu glavu u krilo. Mazio me je po kosi, želeći da mi ulije samopouzdanje, jer ovo nije trebalo da bude kazna, već mali test izdržljivosti njegove male robinje.

Po izbočini na njegovim farmericama se videlo da je već uzbuđen, ali mi nije dozvolio da to i osetim.
– Spremi se.

Krenula sam da ustanem, a on me je zaustavio i uz osmeh mi spustio poljubac na usne. Nisam zatvorila oči kao što obično činim pri poljupcu, držala sam ih otvorene želeći da upijem tu toplinu što je duže moguće.

Bez odeće, potpuno naga, pažljivo sam se namestila preko naslona fotelje. Bila je to jedna od onih fotelja na razvlačenje sa tri strane, koje se mogu koristiti na više načina, ali je svakako najzanimljivije bio namestiti se popreko i praktično zajašiti naslon, te je fotelja u tom slučaju vršila ulogu „kozlića”.

Noge su mi bile raširene, guza i pičkica savršeno dostupne mom Gospodaru, a sa prednje strane je moja glava sezala tačno do kraja naslona, slobodnih obraza da primi Gospodareve šamare i proždrljivih usta da ih Gospodar napuni.

Iznenada mi priđe spreda i uz nagao pokret pričvrsti prvo jedan, a onda i drugi deo metalnih lisica na moje ručne zglobove. Instiktivno pokušah da razdvojim ruke, ali me oštar bol upozori na posledice koje bi metal mogao ostaviti na mojoj koži.

Videla sam u ogledalu kako dva-tri puta jako zamahuje da bi izbacio višak vode iz konopca uz jeziv zvuk koji je parao vazduh i terao moje telo da se grči. Iznenada spusti ruku na moju guzu, trgnuh se jako i zacičah od iznenađenja, a on se pobednički nasmeja…:
– Shshshshsh… prvo ćemo malo ugrejati guzu…

Udarac, dva, tri, otvorenim dlanom uz jak prasak dovoljno da moja guza primi grimiznu boju i da počne da gori, a onda spusti prste među moje međunožje koje je kapalo na fotelju i obrisa moje sokove o guzu, priđe mi spreda i, uhvativši me za kosu nabi mi ga u usta.

Iz tog položaja mi je zaista bilo teško bilo šta učiniti, jer nisam mogla pomeriti ruke u lisicama, a samim tim i celo telo je ležalo bespomoćno, izloženo volji mog Gospodara. Držeći me čvrsto za moje lokne nabijao mi je svoj nabrekli ud u usta, a ja sam se trudila da ih držim dovoljno otvorenim da ga ne bih povredila zubima.

Zatim ga naglo izvuče i, još uvek me držeći za kosu, opali mi dva jaka šamara. Jedan otvorenim dlanom i drugi, sa druge strane, suprotnom stranom dlana koji mi natera suze na oči. Zatim mi ga opet gurnu u usta i nastavi da me prilagođava svom ritmu pokazujući mi u ogledalu kako izgledam tako bespomoćna, tucana u usta. Crvenela sam od sramote, a opet ga i pohlepno gutala. Primetila sam kako steže mišiće u grču, a onda ga naglo izvadi pre nego što je pustio sokove u moja usta.

I noge bih mu lizala... što sam i uradila

Uzeo je konopac u ruke i spustio ga na moju guzu, pa na leđa, pa opet na guzu. Jeza i grč na mom telu. A onda je jako zamahnuo. Videći na ogledalu koliko visoko njegov zamah ide očekivala sam još jedan probni zamah kroz vazduh pre nego što počne da spušta udarac na moje telo, a onda iznenada osetih jak bol. Ciknuh i stisnuh oči u neverici i iznenađenju, a onda brzo ponovo otvorih oči i videh kako opet snažno zamahuje, visoko iznad glave, i spušta jak udarac samo centimetar ispod prethodnog. Poza mi nije dozvoljavala da se zaštitim, ni rukama ni nogama, te sam, nimalo se ne trudeći da budem tiha, pokušavala da učinim ono jedino što sam mogla, da uđem u ritam udaraca.

A to je bilo teško. Jer moj Gospodar nije dozvolio da ritam bude ujednačen. Dva u seriji, pa samo jedan, pa jedan slabiji, pa jedan jači. Posle prvih desetak napravi kratku pauzu. Pokušavala sam da dođem do daha. A onda je nastavio. Nimalo ne stedeći delove koji su već ranije bili nadraženi.

Osećaj je bio skroz čudan. Kao ni kod jednog instrumenta do sad. Prvo oštar bol po površini, a onda tek malo kasnije tup i jak bol negde iznutra. I to mi je prijalo. Koliko god da je ovaj trening bio za zadovoljstvo mog Gospodara, moram priznati da je uz ovakvu vrstu tupog bola “painslut” u meni uzivala topeći naslon fotelje svojim sokovima. Jecala sam, trzala se, grčila, ali nisam molila da prestane, nisam želela da prestane.


Nakon sigurno pedesetak udaraca i nekoliko kraćih pauza moj Gospodar oseti da nam je oboma potreban predah i stade, opet mi dozvoljavajući da mu usnama pružim dodatno zadovoljstvo. Usled neprirodnog položaja glave njegovi sokovi su mi se slivali niz bradu, a i u grlo, i bila sam prinuđena da gutam kako se ne bih ugušila. I gutala sam. Kada je opet bio blizu kraja zaustavio se. Imao je savršenu kontrolu. Pre svega samog sebe, a onda je lako bilo kontrolisati i mene.

Guza mi je bridela, bila sam ga željna, sva vlažna i klizava i znala sam da i on želi mene, dok mi je nabijao prste duboko. A onda sam se usudila da ga zamolim…:
– Molim Vas Gospodine… – i ućutala… Prešao je opet spreda, uhvatio me za bradu i uz osmeh koji više izaziva jezu, upitao:
– Šta me moja robinja moli? – Jedva sam disala… i iako sam jako želela da prodre u mene, ja prozborih:
– Molim Vas da me još istučete.

Još jedan osmeh, poljubac uz blag ugriz i već je bio iza mene sa konopcem u rukama. U tom momentu sam se uplašila i želela da stanem, ali nisam mogla… trebao mi je taj bol… Osetio je moj strah i blago dodao…:
– Moja hrabra robinjica je bila jako poslušna i zato je i zaslužila ovu nagradu… – i spustio prvi udarac.

I noge bih mu lizala... što sam i uradila

Pokušala sam da brojim udarca, da ga pratim u ogledalu, pa onda stiskala oči u strahu. Osećala sam kako je fotelja mokra od mojih sokova, i mokra od mog znoja. Guza je sve jače bolela kako su udarci počeli da se ponavljaju jer ubrzo nije više bilo mesta koje nije bilo nadraženo i pod masnicom. Jecala sam, trzala se, mrzela sam lisice koje su sekle zglobove i u momentu kada sam već poželela da izgovorim „ŽUTO”, on stade.

Bez davanja imalo šanse da bilo šta kažem, predložim, povuče me na krevet i sačeka sekund dok se ja kao dobro trenirana kučkica nisam namestila onako kako on voli, a onda mi ga gurnu naglo, duboko.

Iako sam bila vlažna, vrisnula sam od prvog bola prodiranja, a onda sam grizla i grebala čaršav cičući i cvileći pod naletima mog Gospodara. Trgnuo se jednom, dvaput, a onda, kao rezultat odlaganog uživanja, ispusti svoju vrelu semenu tečnost po mojoj guzi, leđima, krevetu.


Vezivanje

A konopac, debeli ribarski konopac se savršeno uklapao u sliku koju je moj Gospodar tada već imao u očima, a ja sam kasnije iskusila.

Moj debeli, kožni, crni, prelepi colar mi uvek on namešta i nikada, nikada mi nije dozvoljeno da ga sama stavim ili skinem. Moje je bilo da pognem glavu i sklonim kosu. Stavio mi ga je i ovaj put. Zatim mi je na ruke stavio široke kožne okove, koji su činili par sa colar-om. Svukao je prekrivač koji je bio preko mene i, iako je klima duvala maksimalno toplo, koliko smo je mogli podesiti, moje telo je blago drhtalo. Strepnja koju sam osetila u momentu kada mi je Gospodar pričvršćivao ruke za strane kreveta je dodatno stresla i naježila moje nago telo.

A onda je uzeo konopac. Namotao dva-tri puta oko leve noge i pažljivo i čvrsto me je povukao prema donjoj ivici kreveta. Ponovio je i sa desnom nogom. Konopac jeste malo parao kožu, ali je bio u principu bezopasan i nije sekao zglobove nogu kada sam pokušala da testiram njegovu izdržljivost. Bila sam ranije vezivana konopcem i mogu reći da sam ga volela jer čak i u toku same séanse… zna malo da se rastegne i time stvari učini lakšim. Ipak, činilo mi se da nije baš tako sa ovim konopcem. Suviše je bio jak i čvrsto upleten. Gospodar je proverio još jednom da li me okovi previše ne stežu da se ne bih ozledila i onda zategao konopce na nogama.

Ležala sam na krevetu, vezana, i ma koliko se trudim da nađem izraz prijatniji za uši, čini mi se da jedino reč „raskrečena” tačno opisuje moju pozu. Zamišljala sam sebe kako izgledam i crvenila prateći mog Gospodara koji je kružio oko mene kao oko plena.

U rukama mu se pojavise štipaljke… „krokodilke”… Razrogačila sam oči u strahu, u očekivanju boli, a on ih tako lagano, lagano spusti smirujući moj strah…
– Pssst… – I nije previše bolelo. Bar ne na prvi momenat. Osećala sam kako postaju sve teže i zarivaju se sve dublje, ali mi je bar prvi šok bio umanjen. Igrao se sa njima. Pomerao ih prstom gore-dole, levo-desno. Dražeći bradavice i pojačavajući bol u njima.I noge bih mu lizala... što sam i uradila

Ustade i uze bič… ma koliko tanko i bezazleno izgledao, kratki bič koji je koristio, ipak je on imao opasne i oštre krajeve. Možda i ne za moju guzu, koja može mnogo toga da izdrži, ali kako se približio mojim bradavicama, ja pretrnuh. Samo pređe lagano vrhovima preko bradavica, a onda spusti ne baš slab udarac na moj stomak.

Istog časa se pojavi crvena linija, a zatim još jedna, pa još jedna, pa još jedna na butinama, pa iznad grudi, pa iznad leve butine, pa iznad desne, i uskoro sam se jako trzala od sitnog bola koji je pekao različite delove mog tela.

A onda ga samo spusti između mojih nogu. Bez udarca. Nije me još bio ni dotakao, a suze su već lile niz moje obraze, i on zamahnu, i jak udarac pade na moje usmine, klitoris. Vrisnuh. Još jedan. Nisam mogla da skupim noge, da sakrijem moje najosetljivije delove, a on je spuštao, ne previše jake, ali konstantne udarce. Jedan za drugim. Stiskala sam oči. Grčila noge. Stezala ruke, jecala.

Videći da moje trzanje već stvara crvenilo na zglobovima, stade. Ne znam kako je osetio, ali bolji trenutak nije mogao izabrati. Bila sam na ivici da zatražim „CRVENO”, a onda bi mi bilo žao jer bi to značilo da se sve prekida… a ja sam tako želela da ga ne razočaram, da ga zadovoljim, da ga moje telo zadovolji.
– Shshshshs… – ljubio mi je uplakano lice i brzo, ali srećom, bez trzaja, skinuo štipaljke sa bradavica. Ponovo osetih zaboravljeni bol i trgoh se, a on ih uze lečiti poljupcima i jezikom.


Njegova muškost je pritiskala moj stomak. Od uzbđenja on poželi moj jezik na sebi i sede mi na lice. Halapljivo sam gutala njegove sokove koji su curili, lizala mu glavić, a on se pomerao omogućavajući pristup mom jeziku sve do korena, pa onda do anusa, gde sam jezikom pokušavala da pronađem put između mekane kožice.

Izgleda da ipak u toj pozi nije mogao da dobije uživanja koliko je želeo te me na brzinu i odveza i sede na krevet ne dajući meni šansu da se i mrvicu odmorim.
– Na kolena robinjo.

Spustila sam se kraj njega, a on me je uhvatio za glavu i navukao na svoju nabreklost.
– Zajaši moju nogu, kučkice. – Dokazujući svoje ime sa puno zadovoljstva namestih svoj vlažni lepljivi klitoris na pregib njegove noge i počeh se trljati ne puštajući ga iz usta. Uhvati me za kosu, odvoji me od sebe i uz dva jaka šamara doda: – Jel’ se trljaš kao prava mala kučkica?

Znala sam da ne smem da ne odgovorim i, od sramote, jedva tiho prozborih:
– Da, Gospodine. – Srećom, nije me terao da ponovim celu rečenicu već me ponovo navuče na sebe, ulazeći sve dublje, pa onda ispod samog obraza, pa sa druge strane.

Izvuče svoju nogu ispod mene:
– Pogledaj šta si, kučkice, napravila svom Gospodaru. Očisti svog Gospodara. – Suze su mi krenule od stida i uz oklevanje ga pogledah. Izraz lica je bio leden i ja se užarenih obraza spustih skroz do poda, poslušno ližući i ljubeći nogu svog Gospodara. Videvšii kako njegovo uzbuđenje raste potrudih se da budem što bolja i on me uskoro premesti na drugu nogu koju sam prekrivala svojim poljupcima, i uvlačila prste u usta.

Ustade zatim i podiže jednu nogu na krevet. Uvukla sam se među njegove noge, pomogla se rukama i pokušavala da mu pružim maksimalno uživanje mojim ukrućenim jezikom na mestu gde naborana kožica pravi otvor i gde mogu da ga bar malo uvučem.

Odjednom me zaustavi i naredi mi da se vratim na krevet. Ovog puta da legnem na stomak. Pokušala sam da se pobunim, jer sam ga jako želela i nisam želala da nastavi sa udarcima, trebao mi je unutra. Moje „ali…” ubrzo zaustaviše dva jaka šamara i ja legoh na stomak raširenih ruku i nogu…

I na stomaku

Ruke mi je lako pričvrstio nazad, a noge mi je ostao nevezane. Ne zato da bi meni olakšao, već zato da bi mu kasnije bilo lakše da mi uđe. Izabra par instrumenata i sputi ih na krevet bliže. Kaiš, koji je češće na mojoj guzi nego Gospodarevim pantalonama, prut, debeo kao moj kažiprst, savitljiv, i nešto što do sad nisam probala: birch.

Na terasi je rasla neka čudna biljka koja je imala četvorougaone grančice. U početku smo mislili da je zbog toga opasno koristiti ih kao prutiće, ali uz par proba, po mojoj guzi naravno, smo videli da su prutovi jako otporni, i što je najvažnije, ne cepaju i ne seku kožu. Tako da je taj dan, nakon što je mene poslao da mu kupim novine, moj Gospodar ubrao pet-šest prutova i upleo ih u birch koji nije izgledao preterano opasno, ali ja sam sumnjala u njegovu bezopasnost.

Uzeo je birch u ruku i mahnuo nime kroz vazduh. Samo jednom i odmah potom spustio udarac na moju guzu. Udarac nije bio previše jak i ja ga oćutah. što je mom Gospodaru bio znak da treba da pojača udarce. Uskoro sam cičala i cvilela pokušavajući da se nekako zaštitim od udaraca, a da ipak ne promenim položaj.

Oštri vrhovi su ujedali kožu moje guze i vrhova leđa. Uskoro sam sva bila prekrivena tankim crvenim linijama osećajući kako mi je posebno nadražena koža guze između dve polovine. Zadovoljan jaucima koji prate udarce po vrhovima leđa, Gospodar stade. Kako sam ležala na stomaku, nisam bila u mogućnosti da vidim šta sledeće sprema.

I noge bih mu lizala... što sam i uradila
Jak zvuk cepanja vazduha, a zatim udarac. Prut je padao od vrha guze, pa do samog pregiba sa nogama. Jecala sam, vrištala, trzala se. Izgubih pojam o broju udaraca, jer trening je trajao već više od sat vremena, sva čula su mi bila nategnuta, ja iscrpljena.

I moj Gospodar tu stade.

Podiže mi gornji deo tela i ulete u mene. Odveza mi desnu ruku, i meni su bila dovoljna samo dva-tri sekunda da počnem da se tresem i usisavam mog Gospodara u sebe. Ubrzo su me masnice na leđima pekle još više kako je vrela sperma prskala po njima…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x