Obožavam tvoja stopala…

Sve se odvija u Nišu. Došao sam službeno, imam jedno noćenje u pristojnom hotelu. Činjenica da nisam u Beogradu me u startu opušta na dobar način. Naravno, ti saznaješ za ove sitnice preko četa i na vreme planiraš na koji način ćeš zapališ iz kuće celu noć. Inkognito seksualna akcija je sve što nam je u glavi i pomaže nam da budemo maksimalno tolerantni prema željama partnera, koje su nam možda i odbojne. U kasne sate dolaziš kod mene u sobu. Otvaram vrata, smeškam se i pozdravljam te. Ništa ne govoriš. Vremena za priču će biti kasnije, a ćutanje je deo predigre. Zajedno smo najpre zbog seksa, odnosno tvojih prelepih stopala, a sve drugo je u drugom planu. Ti prihvataš moju igru misleći kako je to upravo ono kako stvari možda baš i ne treba da se odvijaju, ali uspevaš da pronađeš skrivenu lepotu u tome i prepuštaš se.

Ja sam obučen oskudno, imam gore samo teget majicu, a dole uske bokserice. Vidiš sa vrata da je u poludignutom stanju.

Zamolio sam te da sedneš na fotelju. Sa daljine od dva, tri metra izvodim lagano skidanje, dajem ti priliku da mi osmotriš i guzu… Prvo izbacujem samo kitu i jaja. Praktično se samo to i vidi, majica i gaće su i dalje na meni…

Obožavam tvoja stopala...

Prilazim ti da bi mogla da ga vidiš izbliza, ali ne dozvoljavam ti@ da me pipaš. Dobijaš neodoljivu želju da se oblizuješ po usnama… To i radiš, dok posmatraš kitu i jaja, a ja posmatram tvoje usne i jezik.

Skidam sa sebe gaće i izuvam papuče. Počinjem da ga drkam samo sa dva prsta, polako… Blizu sam tvojih usta, ali opet tako daleko. On tada dostiže punu formu, ali još uvek nije tvrd kao kamen@. Da bi došao do tog stadijuma, molim te da počneš polako da se skidaš i ti to činiš.

Udaljavam se polako. Tvoja odeća je baš onakva kakvu ja volim. Majica, uske farmerke, dole obične patike i kratke čarapice. Počinješ od patika, jer znaš da obožavam stopala i nalakirane prstiće. Kada sam ih ugledao, moj je postao tvrd kao kamen i ti si to registrovala… Kapiraš i kako pulsira.

Više ne smem ni da pipam kitu, jer bih svršio brzo…

Za sada mi je dovoljno samo ono što se dešava. Kada sam se malo zadovoljio sa gledanjem u tvoja stopala, pitam te da skineš farmerke i ti to činiš neočekivano brzo, kao da nemamo vremena, a imamo celu noć…

I tvoja majica odlazi brzo. Ostaju samo crne, čipkane gaćice i brushalter. Gaćice ne skidaš, već se zavaljuješ u fotelju, širiš noge i ubacuješ prste u mačkicu koja je već veoma vlažna. Lagano ih pomeraš gore-dole, dok ja to posmatram sa daljine od dva metra i dalje ne dirajući kitu.

Obožavam tvoja stopala...

Shvatam da bih mogao i da svršim bez dodira, ako bi mi učinila jednu stvar koju ti, već sa željom da mi sve udovoljiš, veoma rado činiš. Pitam te da mi prisloniš tabane na facu, a da ja legnem dole ispred fotelje, na leđa, glavom prema tebi. Lice mi ne vidiš, vidiš mi samo kitu koja štrči ka plafonu i noge.

Prislanjaš tabane na moje obraze i maziš me. Grickam tvoju petu, lickam taban i shvatam da, ako udahnem duboko i osetim miris tvojih stopala, svršavam sledećeg momenta…

Ipak želim da to malo odložim, pa ustajem, klečim i počinjem da ti ljubim prstiće koji su nalakirani potpuno belim, sjajnim lakom. Za to vreme ti si zabila svoje prstiće u pičkicu i jezivo te pali moje igranje sa stopalima.

tumblr_ngqmumWYGp1seah2vo1_500

Osećaš se nadmoćno, kao da možeš da mi uradiš bilo šta, ali ipak to ne želiš jer si rešila da ovo bude moja igra i da ispuniš moje želje.

Meni se suviše sperme nakupilo u jajima, jer danima nisam imao seks, niti sam masturbirao, a sve da bi nam ugođaj bio jači. Stajem na noge uspravno, sa sobom povlačim i tvoja stopala. Jedan veliki udah ne bih li ih bolje osetio i u mojoj kiti se dešava eksplozija!

Udaljavam se na metar-dva. Konačno ga hvatam i usmeravam nekoliko jakih mlazova ka tebi. Otvaraš usta široko i nadaš se da ćeš dobiti malo mog soka. Posle par promašaja, dobila si malo i usta… Stenješ pomahnitalo i svršavaš u tom momentu mazeći svoj klitoris i gutajući spermu koja ti je uletela skoro direktno do grla osećajući kako je slatka i ukusna…

Obožavam tvoja stopala...

Ja sam sve vreme izdignut na prstima i ispuštam dubok zvuk, onako kako samo muškarac to može.

Sperma ti se svidela i želiš da progutaš sve, ali i da se sa istom pomaziš dole. Skidaš deo sa vrata koji je već počeo da curi ka grudima i stavljaš u usta. Skidaš sa sise i takođe stavljaš u usta i potpuno požudno je gutaš gledajući me u oči, dok ja cedim poslednje kapi.

Koristeći ih mazim te po pički prvo prstićem, a onda i jezikom. Ti si još u postorgazmičnom šoku. Veče je upravo počelo…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments