FOTO: Caca ima novi fetiš

Još jedan poklončić od našeg vernog čitaoca i gledaoca, tj. naše verne Cace, koja je ovog puta predstavila svoj novi fetiš, ali i dalje održala svoje obećanje da će obradovati ljubitelje ženskog veša i najlonki, pred vama je nedavno pristigla galerija novih fotografija. Pošaljite i vi fotografije svojih seksi igrarija. Nemate čega da se stidite, podelite sa nama vaše uživanje u crossdressing-u i drugim raznim fetišima.

Ovako on to radi:

Mislila sam da je prigodan poklon iz dnevne štampe, ženske čarape. Joj. Nazuvice! Mhmmm.

Setila sam se da i mnoge muškarce koji su birali obuću pred izabranim mladama u satima za svadbu, obuju nazuvice. Tako sam i ja probala ženske sandale, ali su mi tesne. Uf. Onda i sa papučama. Ista priča, Ali sam u stvari htela da vama, muškarcima, pokažem, moj fetiš. Mhhmmm. Stopalo u nazuvici. I mogu vam reći da je uzbudljivo. Mogla bih da zamislim da je i vama!?

Caca-13

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments