Vreli noćni ženski razgovori

Smestila se iznad mene i, takoreći, skroz mi sela na usta. Predivno je mirisala, njena vlažnost prekrivala je celo moje lice. Slasno sam lizala njene sokove. Tako su izgledali naši vreli noćni ženski razgovori.

– Da li ti je iko ikada ugurao kurac u čmar? – postavila mi je pitanje moja prijateljica Sanja, dok smo zajedno ležale u njenom krevetu.
Potvrdno sam klimnula glavom.

885139BrIK

Tu noć smo puno razgovarale o seksu i to zaista iskreno i veoma slobodno. Verovatno, baš takav razgovor probudio je u nama skrivene strasti i želje za ostvarivanjem tajnih erotskih želja. Naši međusobni dodiri više nisu bili prijateljski, već su iskrili suptilnom erotikom a uskoro i tvrdim seksom. Ništa nas u toj nameri više nije moglo zaustaviti.

Skidale smo jedna drugu diveći se međusobno oblinama. Oduvek sam bila svesna Sanjine lepote, ali videvši je skroz golu, još s takvim erotskim nabojem, imala sam osećaj kao da sam tek sada postala svesna njene privlačnosti.

Imala je ogromne čvrste grudi, za razliku od mene. Obrijana pičkica krasila je njeno međunožje. A tek njena divna, čvrsta, okrugla guza! Ta njena guza bila je zaista jedinstvena. Sam pogled na nju, mislila sam, sigurno podiže svaki kurac.

Vreli noćni ženski razgovori

No, moram da se pohvalim ni moje telo nije manje privlačno od njenog, bez obzira što su mi grudi malene. Kao i njena, i moja je pička obrijana. Ponosna sam na nju i često je gledam u ogledalu, mazeći je pritom različitim predmetima. Ipak, najviše volim da se samozadovoljavam svojim razigranim prstićima.

U takvim trenucima uvek zamišljam neki jezik na njoj, to me jednostavno dovodi do ludila. Mnogo puta sam zamišljala kako je liže baš ženski jezik, a verovatno to isto, shvatila sam, zamišljala je i Sanja.
– Moram da ti pomirišem pičku. Oduvek sam se pitala da li i druge pičke mirišu poput moje – rekla je Sanja i brzo gurnula glavu među moje noge.

tumblr_ni2d68ZJxO1seah2vo1_500

Posmatrala sam je s velikim uzbuđenjem dok je proučavala moju pičkicu. Čas ju je širila prstima, pa ju je nežno ljubila i neprestano pri tome uvlačila njen miris u sebe.
– I, kako ti se čini? – upitala sam.
– Hm… Super ti miriše i veoma je sočna. Sad ću malo žešće da je okusim – rekla je i odmah gurnula jezik duboko u moju pičku.

Vreli noćni prstići dovodili su nas obe do neslućenih orgazama

Zadrhtala sam celim telom, primila sam je za glavu i gurala je još više prema sebi. Znalački je jezikom prelazila preko cele moje pičke, koja je sve više vlažila i bubrila od neopisive strasti.

Vreli noćni ženski razgovori

– Htela bih nešto da ti gurnem u čmar – strasno je izjavila Sanja kružeći prstom oko mog anusa.
I pre nego što sam uspela da joj odgovorim, gurnula je ceo kažiprst u njega. U prvom trenutku malo sam se ukočila, ali kasnije sam sve više uživala u tome i prepuštala se njenom ubadanju koje je bilo sve brže i dublje.

– Daj da i ja okusim tvoju pičku, molim te! – zavapila sam molećivim tonom.
Sanja je poljubila moje usmine, pomazila je moje guzove, pa se nakon toga namestila tako da i ja mogu da obrađujem njenu glatku pičkicu. Smestila se iznad mene i, takoreći, mi skroz sela na usta.

Prekrasno je mirisala, a njena vlažosti mi je prekrivala celo lice. Slasno sam lizala njene sokove.
Toliko sam to želela u svojim mislima i napokon mi se ostvarila želja. Pogled na njenu rastvorenu pičku i na njene prekrasne guzove je bio predivan. Kao i ona meni, sada sam i ja ubadala njen čmar prstom.

Vreli noćni ženski razgovori

Tako smo se neko vreme zadovoljavale međusobno i nikako da se zasitimo. Posle je Sanja legla na leđa i držeći svoje grudi nežno mi je rekla:
– Dođi tu gore do mene i namesti pičku na moje bradavice. Želim tako da te zadovoljim.

Nije mi trebalo dvaput ponoviti. Odmah sam to učinila. Strasno sam trljala svoju pičku o njene bradavice osećajući pritom poseban doživljaj još nedosegnute strasti. Sanja je snažno tresla svojim grudima izazivajući tako kod mene još veću strast.

U tom trenutku, moram priznati, osetila sam i silnu želju za kurcem. Počela sam da se nabadam na njene grudi. Bila sam sve bliže vrhuncu, ali da bih svršila morala sam da osetim nešto tvrđe i čvršće. Posegla sam rukom prema malom stolu i uzela sveću koju sam gurnula Sanji u ruke.

Ona je odmah znala što treba da radi. Prvo ju je uzela malo u usta, ovlažila je pljuvačkom, a onda je počela da je gura u mene, sve dublje i sve brže. Čučnula sam iznad nje i počela brzo da mešam bokovima. Moji uzdasi bili su sve glasniji i kad sam počela da svršavam, celo telo mi se trzalo od strasti i velikog zadovoljstva.

– Meni samo poliži pičku. Želim da je celu posišeš. Ja želim tako da svršim – rekla mi je uzbuđeno Sanja i brzo mi gurnula glavu među svoja bedra.

Podigla sam joj noge i celim svojim licem masirala njenu pohotnicu, gnječila njene guzove i prstom ponovo ubadala njen čmar. Slasno sam sisala njen nabrekli klitoris, koji je postajao sve tvrđi i tvrđi.

tumblr_mxex8mdSWM1rmc6c9o1_500

Imala sam osećaj kao da će me celu ugurati u sebe, što sam zapravo i želela. Celo moje lice stapalo se s njenom pičkom i guzovima, i jedva da sam mogla da dišem. Napokon sam osetila njene slatke orgazmičke sokove koje sam sve polizala. Njeni vreli noćni mirisi su se širili prostorijom…

Eto, tako smo se zabavljale i uživale moja prijateljica i ja. I dalje se viđamo, družimo i seksamo. No, nismo zaboravile ni muškarce. Sad zapravo razmišljamo da se udružimo s dvojicom, ili više njih, i da na taj način još više obogatimo naš seks. A ako to i ne ostvarimo, bićemo ipak srećne u našoj, samo ženskoj, strasti; strasti punoj mirišljave vlage i grlenih uzdisaja punog užitka.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments