U selu me je tucao kurati rođak Goran

Registrovani korisnici ne vide reklame

Moji roditelji su u potpunosti podržali moju ideju da veći deo letnjeg raspusta provedem u selu i tako spremim preostala četiri ispita, tako da sam se već prvog dana raspusta spakovala i otišla kod bake u jedno zabačeno planinsko selo, koje polako ali sigurno, nažalost, izumire. Bakinoj sreći nije bilo kraja, kada je saznala da ću izvesno vreme provesti kod nje u gostima.

Uopšte mi nije bilo teško da se prilagodim novoj sredini, jer mi je ceo taj kraj bio poznat. Kao klinka sam često odlazila kod bake, tako da veći deo meštana tog sela poznajem. Jedino je novo to što u selu nigde mladog sveta. Svi su skoro zaboravili da dođu kod svojih najstarijih u goste.

I dok je baka po ceo dan bila u poslovima, ja sam na miru učila, mada sam joj puno puta pomogla oko zalivanja bašte i svakodnevnih poslova, na šta se baka uvek protivila. I učenje mi je dobro išlo… Sve dok nisam osetila potrebu za provodom, zezanjem, seksom… Ali, bila sam svesna toga da je sve to jednostavno predstavljalo žrtvovanje zarad škole. Najviše mi je nedostajao seks…

49

Već trećeg dana sam osetila nedostatak muškarca. Do tada seks sam imala i više nego redovno, a s obzirom da izgledam veoma dobro, muški svet mi nikada nije nedostajao, osim u tom selu… Razlog je jednostavan, svi su odavno prevalili šezdesetu godinu.

Nikada neću zaboraviti taj dan, to jutro… Baka je morala da ode u susedno selo na parastos nekog rođaka, tako da sam tog jutra ustala u 6:30. Baka mi je rekla da će doći neki naš rođak da popravlja prikolicu, tako da je to bio glavni razlog mog ranog ustajanja. Dok sam kuvala kafu, baka mi je objašnjavala o kom našem rođaku je reč. Kao kroz maglu, prisećala sam se Gorana, tog rođaka, kome je veoma primetno oštećen sluh i govor. Dolazio je kada sam bila klinka i od tada ga se sećam. Dugo ga nisam videla, desetak godina, ali kada se pojavio, znala sam da je to on. Nekako smo se sporazumeli pantomimom. Sva sreća što sam znala zbog čega je došao.

Primetila sam kako gleda u moje poveće sise, dok mi je objašnjavao zbog čega je došao. Prijali su mi njegovi pogledi… Ponovo sam osetila onu prijatnu mučninu u donjem stomaku…

1403000002

Dok je Goran u dvorištu radio na popravci prikolice, ja sam se prisećala svog detinjstva, a najviše tih susreta sa Goranom. Nije ih bilo baš puno, ali u tim momentima sam se sećala kako mi je uvek delovao nekako opasan, pa sam se u pojedinim trenucima plašila njegove pojave… Mada sam znala da je dobar i svi su ga hvalili kako je poslušan i vredan, ali da mu je bog oduzeo dobar deo sluha i govora.

Povremeno sam ga gledala kroz prozor i što sam više gledala, postajao mi je sve veća i veća seksualna želja. Jedino je on bio seksualno upotrebljiv od svih muškaraca koje sam srela u tih proteklih par nedelja.

Nije mi bilo prvi put da mi se to dešava, da se napalim do te mere da mi uopšte nije bitno sa kim ću se tucati, a Goran mi je tada bio jedina opcija u selu

Namerno sam skinula brus i obukla samo dugačku majicu do pola butina. Skuvala sam kafu i sišla da ga pozovem. Sve je teklo po mom planu, odmah se zagledao u moje sise, koje su se lepo ocrtavale na tankoj majici. Okrenula sam se i dok sam ulazila u kuću, namerno sam uvijala guzom.

tumblr_m2nngaf5ha1qbrjfso1_500

Opet smo se sporazumevali pantomimom, ali je to često bilo neuspešno, tako da smo više vremena provodili u ćutanju, a ja sam se stalno vrzmala po sobi, kao sređivala nešto i izazivala ga pokretima, čak sam se par puta i naguzila.

Sigurna sam da mi je video polutange, a par puta sam mu se i osmehnula, baš onako kurvinski, ali on je sedeo, ćutao i ispijao kafu. Neizvesnost koja me je ubijala, jer je sve bilo kao tempirana bomba, samo je trebalo povući osigurač.

Sela sam na krevet i savila noge u kolenima, tako da mi se majica podigla. Goran je mogao jasno da vidi moje tanke gaćice. Opet sam mu se osmehnula i pozvala ga prstom da mi priđe. Videla sam da je progutao knedlu kad je ustao sa stolice.

Dok mi je prilazio, nije sklanjao pogled sa mojih gaćica. Ćutali smo oboje dok sam mu opipavala napet šlic. Osećala sam kako mu se kurac diže i kako postaje sve veći i veći. Goran je uzdisao.

tumblr_nmik2ydsVV1twdj1wo1_500

Nisam ga ni jednog trena pogledala u oči, jer je ono njegovo u pantalonama postajalo sve veće i veće. Polako sam ga izvadila i skoro vrisnula kad sam ga ugledala. Ogromna kurčina nalik onim crnačkim iz pornića. Nisam mogla da verujem da neko ima takav i toliki kurac, a da je taj neko moj rođak.

Ni jednog trena mi nije prošlo to kroz glavu, to da mi je Goran rođak… Rođak čiji sam kurac držala i stiskala u ruci, a on primetno uživao cvileći kroz jecaje.

Polako sam ga drkala i navlačila mu kožicu preko celog krupnog glavića, na šta se Goran stresao od miline i počeo da pomera kukove, pa je sve izgledalo kao da me tuca u šaku. Jasno sam osetila kad mu je kurac zadrhtao stisnut u mojoj ruci.

U selu me je tucao kurati rođak Goran

Znala sam da je blizu orgazma, pa sam prestala da mu drkam. Tek tada sam ga odozdo pogledala u oči… Videla sam osmeh i izraz lica svog napaljenog rođaka. Oči su mu sijale od sreće, a kurčina poskakivala od žestine.

Opet sam ga uzela u ruku, a Goran je opet glasno i zadovoljno uzdisao. Skinula sam majicu, a Goran je odmah rukama poleteo ka mojim sisama i počeo da ih stiska.

Kikotala sam se, dok mi je Goran stezao sise a ja ga držala za veliku kurčinu…

Namestila sam se malo bolje, a Goran je ostao da stoji pored mene. Naglo sam mu drkala kurac i usmeravala ga u pravcu mojih sisa. Samo nekoliko puta je bilo potrebno da navučem kožicu na glavić da bi Goran uz vriske počeo da prosipa vrelu i gustu, belu spermu po mojim sisama, a pojedini jaki mlazevi su me udarali i po licu.

tumblr_neiz3hRIl71s00varo1_400

Nisam prestala da mu drkam sve dok nije prestao da prska i sve dok mu nisam rukom iscedila nabrekli kurac. Klecao je kolenima i zadovoljno uzdisao.

Tek kada sam pustila kurac iz ruku, Goran je otišao da sedne. Prišla sam mu odmah i spustila se na kolena, a za sve to vreme sam ga gledala u oči. Opet sam uzela Goranov izmoždeni i omekšali kurac, ali ovog puta usnama…

Sisala sam mu glavić, a Goran me je mazio po kosi i cičao od miline. Ukus Goranove sperme kao da je bio drugačiji od ostalih. Mumlala sam u njegov kurac koji je nakon nekog vremena opet počeo da raste i dostiže impozantne dimenzije.
Oh, bože, koliki je… – prostenjala sam.

U selu me je tucao kurati rođak Goran

Gledala sam u kurac koji je, čini mi se, narastao veći i deblji nego malopre. Namestila sam ga malo između, spermom isprskanih, sisa i stisnula ga tako. Pogledala sam Gorana u oči i tiho mu rekla:
– Hoću da me tucaš.

Sa usana je pročitao moje reči i potvrdno klimnuo glavom. Ustala sam i opružila se na krevet. Dok mi je prilazio, ja sam skinula gaćice i raširila noge.

Nisam iz pogleda ispuštala njegovu zaista moćnu kurčinu…

Čim mi je prišao, rukom sam ga uhvatila za kurac. Dok se nameštao među moje butine, ja sam usmeravala vreli glavić u moju pičkicu.

Stenjela sam i kriknula kada je pomalo grubo ušao u mene. Izvila sam se, a Goran je pratio svaki moj pokret i počeo ne baš polako da me tuca.

U selu me je tucao kurati rođak Goran

Sada sam ja cvilela i trzala se, dok je Goran zabijao nešto više od polovine svoje debele kurčine… Samo toliko je bilo dovoljno da me nabubrelim glavićem udara u matericu.

Dok me je tucao i zabijao svoju veliku karinu u mene, ja sam se stalno meškoljila i nameštala, jer me je u pojedinim trenucima kroz pičkicu parao jak trenutni bol, ali veoma brzo bi se pretvorio u neopisivo uživanje…

Cvileli smo oboje dok smo se tucali. Goran je neprestano i ujednačenim tempom zabijao kurčinu u mene, a ja bih na svaki njegov ubod kratko vriskala od lepote koju mi je pružala rođakova kurčina.

tumblr_mghwm8J7d01s2c2tmo1_500

Možda sasvim nesvesno, nogama sam jako stegla Gorana oko struka i naglo ga povukla ka sebi, tako da je njegov ceo užareni kurac nestao u mojoj pičkici.

Kriknula sam i jasno ga osećala duboko u stomaku, kako poskakuje i podrhtava… Izvila sam se i počela da svršavam.

Tresla sam se, a Goranov celi kurac sam oblivala sokićima iz pičkice.

U selu me je tucao kurati rođak Goran

Vrpoljila sam se i pičkicom stezala Goranovu kurčinu, dok je i on primetno i vidljivo uživao. Opet sam mu rekla da me jebe, a on je odmah i poslušno nastavio da me tuca, samo što je tada skoro celom dužinom velikog kurca ulazio u mene.

Čulo se kako mi pičkica šljapka, dok me je tucao. Namestila sam se tako da mogu da ga gledam dok me jebe, taj prizor me je totalno raspametio. Gledala sam kako njegova kurčina cela nestaje u mojoj klizavoj pičkici. Opet sam svršila i tresla se dok me je neumorno tucao.

Stezala sam svoje sise i čupala bradavice. Uživala sam kao nikada do tada. Osetila sam kako se i Goranu bliži vrhunac, jer je postajao sve glasniji i glasniji. Zatim sam se u jednom trenu munjevito povukla sa kurca i odmah ga zgrabila.

tumblr_nod7zufIJ31u1py42o1_400

Počela sam brzo i vešto da mu drkam na šta je vrlo brzo svršio polivajući me preko razjebane pičkice i stomaka. Njegova sperma se lepila po mom golom telu, gusta i topla… Tako mi je prijalo, dok me je prskao da nemam reči da to opišem.

Dok sam mu stiskala mlitav kurac, šaputala sam mu da ne sme nikome da kaže šta se desilo između nas i ni na kakav način to ne sme da pokaže. Čitao je sa mojih usana i samo klimao glavom.

Ubrzo je otišao kući, a ja ostala sama. Posle tuširanja, učila sam, sva srećna i lepo pojebana.

Baka je došla pridveče i onako, kao nemarno, se raspitivala o Goranu i saznala da je pismen, tako da mi uopšte nije bilo teško da se dogovorim sa njim za još jedan tajni susret…

I mogu sa sigurnošću da kažem da mi je Goran, moj rođak, dosta pomogao u učenju i spremanju ispita, jer me je svakondevno tucao onim njegovim stablom od kurčine. Spremam se da opet odem kod bake, ali samo na par dana… da se vidim sa Goranom.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x