Šta kažu, a šta zapravo misle momci koji vas muvaju onlajn

Ukoliko neko krene da vas muva preko interneta na neki od sledećih načina, slobodno pretisnite dugme “x” i izađite iz prozora jer svaka dalja komunikacija sa ovim i sličnim tipovima je suvišna, jer se ispostavlja da jedno govore a zapravo misle sasvim nešto drugo.

Verovatnoća da upoznate kretena preko interneta je mnogo veća nego u realnom životu, s obzirom da virtuelni svet mnogima daje za pravo da se ponašaju kako hoće. Baš zato se mnogi frajeri u tim situacijama „okuraže”, zbog čega sebi dozvoljavaju mnoge katastrofalne ulete kod žena koje muvaju preko interneta.

Naiđete li na neke od sledećih tipova onlajn muvanja, slobodno ugasite kompjuter, jer komunikacija sa muškarcima koji započinju razgovor na sledeći način nisu vredni vaše pažnje. Često kažu jedno, a evo šta zapravo misle:

„Ej!” – Ti si deseta sa kojom sam se čuo danas i više nemam volje ni živaca da smišljam zanimljiv ulet. Ali na profilnoj fotografiji izgledaš jako seksi.

„Jako si seksi” – Ja nemam pojma kako da pričam sa ženama.

Šta kažu, a šta zapravo misle momci koji vas muvaj onlajn

„Prekrasna si, ne mogu da verujem da ti treba ova stranica” – Pretpostaviću da je tvoje samopoštovanje toliko nisko, da će ovakav kompliment proći dobro.

„Želim seks s tobom” – Želim seks s tobom.

„Čime se baviš?” – Gledao sam ti samo slike i nisam pročitao ništa o tebi, što je i dobro, jer me ni ne zanima.

„Ja sam dobar dečko” – Toliko sam dobar, da ti to moram napisati, umesto da pokažem. Inače, ako ne odgovoriš u roku od 24 sata, nazvaću te svakakvim ružnim imenima.

„Uopšte nisi lepa kao što misliš” – Ja još uvek živim u zabludi da žene trče za muškarcima koji se loše ponašaju prema njima.

„Volim te” – Na ovoj stranici sam tri godine, ne izlazim, živim sa mamom i isto toliko nisam imao seks.

„Želim svašta da ti radim” – Jadan sam, jer me juče odbila cura i sad pod hitno želim nešto u svom krevetu.

Šta kažu, a šta zapravo misle momci koji vas muvaj onlajn

Izvor: Telegraf

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments