Pi Didi u vezi sa bivšom devojkom svog sina

Šon Kombs, poznatiji Pi Didi, i mlađana Lori Harvi su u vezi! Američki mediji prenose da veza repera i manekenke ne bi bila ništa neobično da lepa Lori nije bivša izabranica njegovog sina prvenca Džastina!

Didijev naslednik je neko vreme bio u vezi s lepom brinetom, a sada ju je, izgleda, prepustio svom ocu. Lorina majka je udata za famoznog američkog komičara i voditelja Stiva Harvija. Ova veza glavna je tema tabloida širom sveta, a ni Didi ni Lori se nisu još uvek oglasili da je potvrde ili demantuju.

Koliko je ova tema postala aktuelna u poslednje vreme, govori i podatak da je ime Lori Harvi prvo u trendingu na društvenoj mreži Tviter, gde korisnici na posprdan način komentarišu njenu vezu s reperom.

Pi Didi u vezi sa bivšom devojkom svog sina

Pi Didi može se pohvaliti time da je uspeo da zavede mnoge lepotice, među kojima je i Dženifer Lopez. Njih dvoje su bili u vezi od 1999. do 2001. godine, kada ga je pevačica ostavila i udala se za koreografa Krisa Džada. Međutim, ostali su u prijateljskim odnosima, pa su ih američki mediji često sretali zajedno u javnosti, a Pi Didi je uvek lepo govorio o bivšoj devojci.

– Njen talenat, odlučnost… Ona nikada neće odustati. Dženifer je moja velika prijateljica i to će uvek biti – rekao je jednom prilikom Didi, koji je, nakon što ga je pop diva ostavila, promenio gomilu devojaka.

Izvor: Kurir

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Preporučeni tekstovi:
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments