Muž + vibrator

Došli smo iz štenje gradom. Videli se sa prijateljima, popili piće. Naša ćerka je još u gradu tražila da spava. Znala sam da će zaspati čim dođemo kuči. Namestila sam krevet i smestila malu da spava. Legla sam pored nje i zaspala.

U neko doba noći osetila sam kako me nečije ruke pipaju po grudima. Osetila sam da pokušava da mi otvori usta. Pošto je televizor ostao uključen, a kad sam otvorila oči, videla sam muža koji pokušava da mi nabije kurac u usta. Iznenađeno sam ga pogledala. Rekao je:
– Samo otvori usta.

Onako pospana, nisam ni znala šta radim… Podigao me je i pozvao u drugu sobu da ne probudimo dete. U drugoj sobi je gledao neki pornić, navukao je roletne i legao na krevet. Već sam bila jako napaljena. Napalilo me je njegovo iznenađenje u mojim ustima. Skinula sma gaćice i ostala u svilenoj spavaćici. Privukao me je sebi, zavukao mi je ruku pod spavaćicu. Rekao je: – Kurvo, napalila si se!

Znao je da volim kad mi kaže da sam kurva! Zgrabila sam njegov kurac i počela ludački da ga sisam, uvlačila sam ga do grla. Uhvatio me je za kosu i rekao da prestanem i da ima iznenađenje za mene. Nisam znala o čemu se radi! Izašao je iz sobe i doneo nov vibrator. Kaže:
– Kurvo, znam da si želela nov!

Prstima mi je mazio klitoris dok sam lizala nov vibrator! Onda sam naizmenično lizala klitoris i pušila svom mužu. Mislim da mu kurac nikad nije imao lepši ukus nego tad. Uživala sam u svakom milimetru njegovog kurca. Osetila sam sokove iz njegovog kurca i molila ga da nikad ne svrši, da nam ta noć večno traje.

Naguzio me je i nabio mi vibrator u picu. Polako ga je vadio i nabijao. Videla sam kad je dohvatio ulje i znala sam da ćemo imati analni sex! Polio mi je guzu uljem. Osetila sam da lagano gura svoj nabrekli i podebeli kurac. Počela sam da vrištim od bola. Moje vrištanje ga je samo ohrabrivalo da nastavi.

Gurnuo ga je do kraja, a ja sam nastavila da guram vibrator sama dok me je tucao u guzu. Vrištala sam i uživala kao nikad do tad. Vukao me je za kosu, udarao po guzi. Prelepo je bilo! Svršavala sam kao luda! Nabijao mi ga je i izvlačio mi ga iz guze ogromnom brzinom. Izvadio ga je, okrenuo me je na leđa i svršio po mom licu i sisama.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments