Vlažne gaćice sam morala pokloniti bahatom taksisti

To jutro sam kasnila na posao. Alarm na mobilnom nije zvonio, a moj divni muž verovatno nije želeo da me budi, iako je znao da sam taj dan imala veoma važan poslovni sastanak. U firmi gde radim, najavili su svoj dolazak strani partneri iz Francuske. Njihov ugovor, kao i njihova donacija bila je od velikog značaja za firmu u kojoj radim. Kao koordinatorka marketing tima, imala sam važnu ulogu u celoj priči.

Skočila sam iz kreveta i otrčala u kupatilo. Svukla sam spavaćicu i uletela pod tuš. Hladna voda me je u trenutku razbudila. Obožavam da se tuširam hladnom vodom. Dopada mi se osećaj kad su mi bradavice tvrde, kad se sva naježim. Često se tad setim prvih poljubaca u osnovnoj školi i prvih dodira od kojih je celo moje telo zahvatala prijatna jeza.

Dok sam mazala kupku po telu razmišljala sam o današnjem danu na poslu, o tome da ću morati da animiram te poslovne partnere za koje znam da su muškarci u zrelim godinama i da od njih zavisi firma u kojoj radim.

vlažne gaćice i samostojeće čarape

Obukla sam za tu priliku suknju iznad kolena krem boje, belu providnu bluzu, krem blejzer, crne samostojeće čarape i cipele sa visokom potpeticom. Stavila sam večernju šminku iako sam mislila da je trebalo diskretnije da se našminkam, ali moj direktor voli kad koketiram sa poslovnim partnerima i tako može lakše da ih ubeđuje dok me gutaju pogledom.

Pogledala sam na sat i bilo je skoro 9 i već sam trebala da budem na poslu. Izletela sam napolje i zaustavila prvi taksi. Sela sam pozadi, rekla taksisti odredište i kucala poruku mužu da kasnim na posao i da je trebao da me probudi. Slučajno sam pogledala u taksistu koji me je gutao pogledom u retrovizoru. Taksista je bio neki klinac od dvadesetak godina, ne baš nešto lep, niti šarmantan. Bila sam nevozna što kasnim na posao, posebno zbog današnjeg važnog sastanka, a sad i taj tip koji me guta i proždire pogledom… Nisam želela ni da flertujem sa njim, niti da koketiram, drsko sam ga pitala:

– Izvini, znamo li se odnekud kad me tako gledaš? – Taksista se na trenutak zbunio i rekao mi je:
– Ne poznajemo se ali si tako jebozovna da bih hteo bolje da te upoznam.
– Možeš samo da sanjaš o tome – rekla sam mu i vratila mobilni u torbu.

U tom trenutku sam se setila da sam zaboravila novčanik, kao i sva dokumenta…

Totalno sam se izgubila, celu torbu sam pregledala ali novčanik je ostao na stolu u stanu. Šta ću sad – pomislih. Da se vratim kući nema šanse, već uveliko kasnim. Počela je da me hvata nervoza. Taksista je to primetio i pitao me je onako provokativno:
– Gospođa ima neke probleme?

Moja drskost prema njemu odjednom je nestala. Bilo mi je skroz neprijatno ali morala sam da ga zamolim da li može da me sačeka ispred firme da se popnem i da mu donesem novac. On se samo perverzno nasmejao i nastavio da vozi. Prolazeći pored Košutnjaka, skrenuo je sa puta i zaustavio automobil u šumi. Uplašila sam se. Celo telo mi je preplavila jeza.

Vlažne gaćice sam morala pokloniti bahatom taksisti

– Šta hoćeš – drsko i pomalo uplašeno sam ga pitala.
– Da naplatim vožnju – rekao je.
– Na šta ti ja ličim dečko? – obrusila sam mu.
– Na kurvu kojoj treba dobar kurac – rekao je smeškajući se i počeo da otkopčava farmerke.

Bila sam na granici da zaplačem. Molila sam ga da me odveze na posao, da imam važan sastanak, da već kasnim, da ću mu platiti duplo, ali on me je presekao rečenicom:
– Ovu vožnju ja častim, a ti da nisi kurva, ne bi se tako provokativno oblačila i našminkala. A i ne bi imala toliko vlažne gaćice.

Svukao je pantalone do kolena. Počeo je da nadrkava svoj mladi kurac koji je već bio u punoj erekciji. Tip je imao ogroman kurac, naročito za svoje godine. Molećivo sam mu govorila da me odveze na posao, ne skidajući pogled sa njegovog kurca. Moje uzbuđenje otkrivao mi je glas koji je podrhtavao od uzbuđenja dok sam gledala u njegov kurac koji je još više rastao dok ga je on polako drkao.

– Sviđa ti se kučko, a? – reče mi taksista smeškajući se. Nijedna se do sada nije žalila, pa nećeš verovatno ni ti. Hajde pređi na prednje sedište da se malo družimo. – Kao hipnotisana izašla sam napolje i sela pored njega. – Podigni suknju, hoću da ti vidim vlažne gaćice – rekao mi je. – Podigla sam suknju i crne čipkane tangice ukazale su se pred očima taksiste. – Ah, kučko – uzdahnuo je taksista – znao sam da tražiš kurca čim sam te video. – Uhvatio me je za kosu. – Puši ga kučko – rekao mi je.

Vlažne gaćice sam morala pokloniti bahatom taksisti

Polako sam jezikom prešla preko glavića. Bio je tako vreo i podrhtavao je od uzbuđenja. Počela sam da mu ližem taj ogromni glavić. Nežno sam ga sisala i uživala u njegovoj veličini. Zaboravila sam i na posao, i na satanak, i na muža, htela sam samo da se prepustim osećaju dok pušim tako mlad i veliki kurac. Taksista je zabacio glavu i uživao dok mi je prstima prolazio kroz kosu.

– Ah, kučko, kako si dobra, kako samo znaš da ga pušiš – govorio mi je.

Gladala sam ga u oči i smeškala se dok mi je njegov kurac ispunjavao usta

Gutala sam ga celog, zastavši kad ga stavim u usta do kraja i praveći se da se gušim u njemu. To je taksistu još više raspalilo i on me uhvati za glavu i poče silovito da mi ga nabija. Osetila sam kako mi njegov kurac udara u krajnike. Primetila sam da su mi vlažne gaćice. Izvadila sam ga i počela da mu ližem jaja. Jedno, pa drugo. Naizmenično sam ih uvlačila u usta dok je on sve jače uzdisao.

Osećala sam da je blizu vrhunca. Počela sam divlje da mu pušim kurac koji je sve više podrhtavao. Htela sam da osetim spermu iz tog mladog kurca. Palacala sam jezikom po glaviću iz kojeg je krenula lavina sperme. Borila sam se da progutam svaku kap sperme koja je punila moja usta. Taksista je urlao dok je svršavao:

– Uh, kučko jedna, kako si dobra – govorio mi je. Olizala sam mu glavić koji je bio sav natečen i zamolila ga da me odveze na posao.

Devojka puši kurac tipu koji joj svršava u usta

Usput sam popravila šminku i navukla suknju. Kad smo stigli ispred firme, taksista mi gurne ruku pod suknju, svukavši mi vlažne gaćice do kolena.

– Skini ih kučko, želim uspomenu od tebe. – Nema veze i tako se neće primetiti – pomislih i skinuvši vlažne gaćice koje sam mu ostavila, izletela sam iz kola i utrčala u zgradu.

Na vratima kancelarije čekao me je direktor koji je bio totalno besan zbog mog kašnjenja.

– Ivana, da li ste Vi normalni? – dreknuo je na mene. Sva zbunjena, nisam znala šta da mu odgovorim. Samo sam slegla ramenima dok me je on ljutito posmatrao. – Naši poslovni partneri iz Francuske su došli a Vi kao šef marketinga niste bili tu – nastavio je direktor sa kritikom.
– Gde su sad? – tiho sam pitala.
– U sali za sastanke, idemo sad kod njih, budite svesni, Ivana, da ste napravili veliki propust u radu Vašim kašnjenjem i potrudite se da ga ispravite na svaki mogući način – reče direktor…

Creativ666

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments