Kako sam zavoleo mamina stopala

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Morao sam da ližem mamina stopala u znojavim najlonkama

Jedne noći, mama je neočekivano sišla dole i uhvatila me zagledajući jedan od njenih kataloga za ženske najlon čarape i žensko donje rublje, a moje pantalone su bile raskopčane, i dobro, ostalo već znate… Međutim dok je stavljala ruke na bokove pogledala me je sa osmehom, mogao sam reći da je malo ljuta na mene, ali i kao da ju je zabavlja ova moja ranjiva sramota.

– Nemoj čak ni pokušavati da poričeš to što si radio – nasmejala se mama. – Samo navuci se i podigni te pantalone, idi da se opereš i marš u svoju sobu. Uskoro ću biti gore i raspravićemo ovo.

Nervozno sam čekao u svojoj sobi više od pola sata pre nego što sam čuo korake maminih prodornih cipela na štiklu, koji dolaze uz stepenice, uzrokujući da se moje srce utrkuje od silne nervoze. Ona je ušla i sela na rub mog kreveta, pokazujući prstom da sednem pored nje.

– Želim da znaš da stvarno nisam ljuta na tebe zbog onoga što si uradio – rekla je mama blagim, iskrenim tonom. – Ali sam zabrinuta, jer te male navike mogu dati momku kao što si ti, mnoge nedolične ideje o nepoštovanju žena. Za početak, to je bilo nepoštovanje od tebe da uzmeš moj katalog, zar ne misliš tako? Te žene u tome, u katalogu, nisu snimile takve slike tako da tinejdžer može imati gadne misli o njima. Neki momci nisu zadovoljni gledajući fotografije gaćica i najlon čarapa – pa počnu gledati časopise ili slike koje su mnogo degradirajuće i bez trunke poštovanja. Razumeš li o čemu govorim?
– Mislim da razumem – promrmljao sam, crvenući na obrazima i pomičući se nelagodno.
– Ahaam, mislim da ti savršeno dobro znaš šta mislim o tome – rekla je mama. – Zabrinuta sam za tebe, znam da si velik momak, ali ja ne želim da imaš bilo kakve smešne ili neprikladne ideje u glavi. Znam da mladi momci žele da se diraju dole – (ovde sam pocrveneo deset puta više) – i to je u redu. Samo mislim da je to važno za nas oboje i da ja moram da vodim i nadgledam ovaj deo tvog razvoja – rekla je mama.

Kako sam zavoleo mamina stopala

– Na šta si tačno mislila? – Upitao sam nervozno nakon neugodne tišine.
– Ono što ja podrazumevam je da kada dobiješ one porive da se dodiruješ, ja ne želim da ih sakriješ, ili ukradeš moje časopise, ili da pogledaš prljave slike na računaru. Hoću da dođeš da pričaš sa mnom o tome. I želim da naučiš da koristiš te nagone i osećanja da bi postao bolja osoba, i nemoj da ti glava bude puna gluposti – rekla je mama odlučno.
– Nisam siguran da razumem – rekao sam snishodljivo.
– Pa, recimo, pričamo o tome zašto si gledao u moj katalog donjeg rublja i hulahopki, ženskih čarapa. Videla sam da gledaš moj katalog donjeg rublja, a to su uglavnom bile žene u najlonkama i hulahop ženskim najlon čarapama. Zašto si baš odabrao takve slike da gledaš?
– Ne znam – promrmljao sam, uznemirujući se. – Valjda zato što sam… Mislio sam da su te žene seksi ili lepe. Bilo je stvarno nešto drugačije u njima – rekao sam već uzdrmano.
– Da li možda voliš da gledaš njihove noge? Možda stopala recimo? – Progutao sam nervozno, ali klimnuo sam glavom. – Mmhmm, tako sam i mislila – nasmešila se mama. – Da li se uzbuđuješ gledajući žene sa tako glatkim svilenim hulahopkama i nalakiranim noktima na nožnim prstima? – upitala je kikotom.
– Mamaaa – zacvilio sam, i vidno zacrveneo.
– U redu je, slatkišu – reče mama tiho, prijanjajući ruku na moje rame. – Žene se tako oblače i puštaju nokte na sebi jer izgleda prilično zavodljivo i elegantno. Žena voli da bude zapažena i gledana, dokle god se to radi s poštovanjem. – Slegnuo sam ramenima, želeći da se ovaj čudan i neugodan razgovor završi već jednom… – Zašto ne sedneš na pod, mili – predloži mama, menjajući brzinu i zbunjujući me sve više. – Hajde – nagovarala je ona, i ne znajući šta drugo da uradim u tom momentu, kleknuo sam prekrštenih nogu u podnožju kreveta, gde su bila njena stopala. – Da li ti se sviđaju moje cipele? – Mama me je pitala, vrlo neobično. Nosila je crne špicaste kožne cipele sa niskim potpeticama (mada takve sam često i viđao po magazinima) i bila je u crnim tankim najlonkama ispod.
– Pretpostavljam da su u redu – odgovorio sam uplašeno i gledajući bojažljivo u mamin pogled koji je bio uprt u mene, ali sa zavodljivim osmehom.
– Samo su dobre? – Mama je zadirkivala, pretvarajući se da je uvređena.
– Sviđaju mi se tvoje cipele mama – priznao sam; moj glas je bio mek, ali bio sam praktično drhtao od uzbuđenja (koje je bilo više pomešano sa zbunjenošću i strahom).
– Dobro je, dragi – mama se osmehnula, ispravljajući noge i savijajući noge na zglobovima, tako da su bili samo nekoliko centimetara od mog lica.

Kako sam zavoleo mamina stopala

– Zašto da ne, pa i nisu tako loše? – pomozi mi sa njima, hoćeš?
– Mama je očigledno uživala u pogledu na moje nervozno petljanje oko njenih crnih kožnih špicastih cipela, dok je pritom naginjala nožne prste u najlonskom preklopu pred mojim očima. Ubrzo sam izuo njenu levu cipelu i bukvalno sam smežurao nos na neočekivano iznenađenje koji je zračilo iz maminih stopala u najlonkama. To je bio tako jak i opor miris njenih prstiju i stopala, koji me je bukvalno oborio na pod.
– Hihihi! Nisi razmišljao o tom delu, lepoto moja? – Mama se smejuljila, dok je pritom uporno mrdala i savijala nožne prste u najlonkama, da bi što jači smrad njenih stopala u iznošenim najlonkama, preplavio moju sobu.
– Kada dame nose ove najlonske hulahop čarape i cipele sa visokom petom, noge se baš mnogo oznoje, a tabani budu jako vrući, smrdljivi i ukiseljeni. Znam da mi noge uvek puno smrde. Dobro je da imam mog malog momka koji će se pobrinuti za njih… – Odjednom dok sam bio zatečen tom izjavom, mama je razmrdala nožne prstiće i pritisnula ih jako na moj nos, a ja sam bukvalno instinktivno udahnuo dublje nego sto sam hteo. Njeni prsti su baš puno smrdeli.

To je bio najveći ponižavajući čin, ali i najlepši trenutak u mom životu. Obožavao sam mamina stopala, bez obzira na sve.

– Bolje se navikni na taj smrad dragi moj – naredila je mama, zvučeći sve više dominantnija i uživajući u moći kojoj su mama, i mamina stopala u najlonkama, sada imali nada mnom. – Moraćeš mnogo češće da se navikavaš na moje smrdljive prstiće u najlonkama, ovaj gadan miris ćeš jos jako dugo mirisati dragi moj. Kad god dobiješ te neugodne misli i hoćeš da se dotakneš dole, ti ćeš udisati gadan smrad mojih stopala u iznošenim najlonkama, koje, kao što i sam vidiš, ne menjam baš redovno. Bilo kako bilo, osećaćeš mamina stopala u svakom slučaju, i u bilo koje vreme, kada imam težak dan na poslu, a noge su mi jako umorne i smrdljive, ili samo kada želim da zadirkujem stopalima mog malog momka. Zato se bolje navikavaj na to odmah. Hajde udiši duboko moje oznojeno stopalo, ljubavi moja. Njuškaj, hoću da čujem kako udišeš gadan smrad maminih prstića u najlonkama. Pomiriši kako mami smrde stopala. – I jesam… Mirisao sam sve jače i duže, a u glavi mi se vrtelo kao da sam na ringišpilu usred vašara. Predao sam se svojim unutrašnjim porivima i maminim komandama odozgore, i udahnuo taj vreli naznojeni miris njenog tabana, gladno pritiskajući moj nos ispod nožnih prstiju, da udišem još strašniji miris sve dublje preko njenih znojavih, ukiseljenih najlonki koje je stalno nosila na posao i po kući bez obzira na leto ili toplije vreme. – To je ono što želim da vidim – trijumfalno se nasmejala mama. – Sada otvori usta i kaži: Aaaaa – mama je naredila te sam to uradio automatski i bio sam šokiran dok mi je mama vukla njene smrdljive tabane preko mog nosa, i pritisnula ih, tako smrdljiva mamina stopala dole između mojih usana. – Sad ih sisaj. Poliži ih. Operi mi ove smrdljive najlonke usnama i jezikom.

on liže stopala svoje makle u samodržećim čarapama

Ja sam uzdahnuo od uzbuđenja, dok je osećaj mirisa tj. bolje rečeno smrada, i ukusa maminog oznojenog stopala u mojim ustima, bio još užasniji i gadniji nego što sam ikada zamišljao, željno sam pomaknuo glavu dok je mama radila neko čudno mrdanje nožnim prstima unutar mojih zahvalnih, sad već smrdljivih usta.

– Prvo pravilo koje će se od sada poštovati u ovoj kući jeste da obožavaš mamina stopala u najlonkama i moje noge – objavila je mama nakon nekog vremena, ritmički upumpavajući njene znojne prste u moja usta. – Ja ću biti tvoja boginja, a ta tvoja obožavanja, i tvoje fantazij, uvek će se vrteti oko mojih gadnih i smrdljivih prstića u najlonkama. Tu je tvoje mesto od danas. Moja stopala puno smrde i vladaju tobom i nikada ti neću dozvoliti da mi ih ljubiš ili masiraš kada su potpuno gola. Neću dopustiti da moj vlastiti sin dodirne moja bosa stopala sa istim rukama koje koristi za trljanje te smešne stvari između njegovih nogu. Razumeš li onda šta te čeka? – Ja sam zastenjao i klimnuo glavom najbolje što sam bio u mogućnosti. – Dobro ljubavi. Sada izvadi to iz pantalona. Pokaži mi tu glupu tvoju stvar, poigraj se malo za mamu. – Rekla je zadovoljno i sa osmehom trijumfa. Zacrveneo sam u sramoti, ali nisam oklevao trenutak da otkopčam moje gaćice, i moj kurac je iskočio, ali nije bio baš toliko tvrd, imajući u vidu da nisam očekivao da mami tako puno smrde stopala u najlonkama, imao sam težak zadatak. – Trljaj to kao mamin dobar dečak – pohlepno mahne mama. – Trljaj to dok sisaš mamina stopala, smrdljiva, u znojavim najlonkama. Pomeraj ga jače, dok ližeš mamine znojne najlonke na nogama, dok se sliniš nad svojom majkom i uživaš u toplom znojenju mojih stopala, uh osetim ih već odavde… ove najlonke nisam promenila od početka nedelje, baš su odvratne. Vidiš li ove okorele znojave tragove najlonki na mojim tabanima? Hajde trljaj tu smešnu stvar dok sediš kod maminih nogu i pusti je da te pretvori u svoj lični masažer za stopala i nožne prste u smrdljivim najlonkama. Pokaži mami da si dobar dečko; da si dobar momak koji želi da bude obožavalac maminih stopala i usmrdelih najlon čarapa.

Ja sam stenjao gladno, ispunjen stidom, ali vođen požudom, to je bilo čisto neopisivo obožavanje za mamu i mamina stopala, baš kao što je i rekla. Dok sam joj lizao kisele tabane i pete preko najlonki, sve više mi se kurac dizao na njena stopala, dok je mama zagledala i smejala se. Uskoro nisam mogao više da se zadržavam, i sa drhtanjem životinjskog oblika, eksplodirao sam na pod kao da su mi zvezde ispunile oči; Mama je gurnula njene smrdljive nožne prste u moje grlo putem dobrodošlice, tako da sam se izvio bukvalno i prihvatio ih još dublje. Bio sam slabo svestan da je mama zadovoljna dok mi je izazovno aplaudirala.

mlad momak liže milficina stopala u najlonkama

– Dobar dečko, mamin dobar dečkić – konačno se nasmejala, umirujući me polako je izvukla nožne prste iz mojih usta i nežno milovala moje lice i kosu tabanima koje sam malopre lizao preko gadnih najlonki svoje majke. – Činiš me veoma ponosnim mili. Naravno… – nastavila je ozbiljno, nekoliko trenutaka kasnije – od sada pa nadalje, nikada to nećeš raditi, osim ako mama tako kaže. I uvek ćeš moliti mamu da ti dopusti da to uradiš. Moraćeš stalno da pitaš maminu gadnu hulahop najlonku za dozvolu da se dodirneš, i da trljaš taj tvoj penis mili, mislićeš stalno o mojim smrdljivim najlonkama, to će biti jedina tema tvog razmišljanja – konstatovala je mama, sad već zadovoljna sobom. U tom momentu osećao sam se neverovatno ranjivim i… stid je preplavio moja osećanja i misli, ali želeo sam sve ovo više od ičega, klimnuo sam glavom željno svojoj mami.
– Da mama – tiho sam zacvilio – razumem.
– Dobar si ti dečko, ljubi te majka – ponosno je sijala mama od zadovoljstva. – Ali ne izgledaj tako zadovoljno dragi moj; postoji moje celo drugo stopalo, u ovim mojim znojavim najlonkama koje još nisi ni dotakao…

Ivancha22

Nastavak: Rob maminih stopala

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x