„Zeka vibrator” je preporuka i „Očajnih domaćica” i „Seksa i grada”

Mnoge holivudske zvezde su otvoreno pričale o svom seksualnom životu, ali izjava Eve Longorije o tome kada je u seksu počela da uživa je definitivno izazvala najveće oduševljenje.

– Nisam uživala u seksu dok nisam počela da masturbiram. Pre toga zaista nisam bila seksualna. Kupila sam sebi prvi vibrator pre tri godine. Šteta što ga nisam otkrila ranije – rekla je glumica 2005. godine. Eva je tada čak rešila da pomogne i najboljim prijateljicama. – Sada ‘zeka’ vibratore poklanjam svim svojim drugaricama. Vrište kad ga otpakuju. Najbolji poklon koji mogu da im dam je orgazam – rekla je Eva.

Inače prodaja vibratora je doživela bum od serije „Seks i grad” u kojoj je Šarlot kupila baš „zeka vibrator”. Od tog trenutka i zvezde i obične žene su počele mnogo otvorenije da pričaju o upotrebi seksualnih igračaka. Osim Eve Longorije, i njena koleginica iz „Očajnih domaćica”, Teri Hačer, i Hale Beri su otvoreno rekle da ih koriste.

„Zeka vibrator" je preporuka i „Očajnih domaćica" i „Seksa i grada"

Teri Hačer je izjavila da ne zna za šta bi joj bio potreban muškarac:
– Da budem iskrena, ne znam šta želim od muškarca. Imam neke fenomenalne elektronske igračke umesto toga. A svaka žena koja vam govori da to ne koristi – laže – rekla je ona.

Izvor: Krstarica

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments