Svona… sva plava, sva jebežljiva…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ljeto je što se tiče ševe, postalo prava katastrofa. Ništa od priželjkivanog uobičajenog bludnjičenja sa razuzdanim, uspaljenim turistkinjama. Sva tri mjeseca koja sam proveo u svome zadarskom apartmanu nisam uspjeo poševiti ni jednu ženu. Dobro, bilo je nešto pipkanja, mahom sa pripitim Britankama i Slovenkama, nacijama koje su prevladavale u obližnjem kampu. Gdje-kada i sa ponekom našom curom, ali to bi pipkanje, uglavnom počelo i završavalo na skoro pa nevinom opipavanju njhovih guzova i cica, sa moje, i moga kurca sa njihove strane. Sve bi se u pravilu okončavalo negdje na rubovima gaćica i prestajalo bi zapravo već u samom začetku. A ako bi prsti i prešli tu famoznu granicu, i našli se u gaćicama, to bi se svelo na tek kratkotrajno maženje, ali ne i na puno više od toga, nijedna nije bila dovoljno jebežljiva.

Požalio sam se Marku na tu činjenicu. Marko je radio u obližnjem kafiću, u kojem sam provodio veći dio dana. Kako je, kao sezonac, godinama radio u tom kafiću, znao je koje su sve lokalne cure sklone upuštanju u neobvezne seksualne avanture. Ali i sve one svakogodišnje turistkinje iz kampa, koje osim mora, kupanja i sunca, žele i malo akcije i seksa. Osim vrhunske kave koju je spravljao, baratao je i vrhunskim, pouzdanim informacijama o curama željnim i sklonim seksu. Pa ako si htjeo savjet o tome kojoj se curi upucavati, radi seksa, Marko je bio najbolja adresa za to. Nazovi „M” radi ševe.

– A jesi li probao sa Svonom? – upitao me je Marko nakon kraćeg razmišljanja.
– Svonom? – pokušao sam se sjetiti o kojoj to curi govori.
– Svona. Ma znaš ju. Mala, plava Šveđanka, jebežljiva. Svake godine je u kampu. Jutros je sjedila tu, kada si bio na kavi – prst je uperio u stol za kojim je jutros sjedila.
– Aaaa… sad znam – prisjetio sam se male plavuše od jutros. Kao što sam se sjetio da sam joj pošteno odmjerio dupence, sa kojim je zanosno njihala dok je izlazila iz kafića.

Svona... sva plava, sva jebežljiva...

– Ta ti se, navodno, praši na veliko. Jebe se kao luda okolo. Mislim da nema galeba u županiji, i u dvije susjedne, ha, ha, ha, da ju nije povalio – uvjeravao me je Marko.
– Vrijedi probati. Engleski? – (Marko osim što je znao za svaku curu željnu seksa i spremnu upustiti se u ljetnu avanturu, znao je, zbog prirode svog posla, i kojim jezikom dotična govori.)

Ako je Svona recimo znala samo svoj maternji, švedski jezik, time bi moje ambicije da joj se zavučem u gaćice postrale sasvim mizerne, zbog nemogućnosti komunikacije. Jer, što se tiče Švedskog jezika, moj se vokabular svodio na svega dvije riječi: “ABBA” i „Volvo”.

– Da, govori i engleski. Ali, slušaj ono najbolje: Svona sasvim solidno razumije i govori hrvatski – raportirao je moj omiljeni konobar, pri tome uzbuđeno kimajući glavom. Gledao sam ga upitno, iznenađan. Unatoč šoku spoznajom da Svona govori hrvatski, silno sam se razveselio toj informaciji. Kao da mi je, u najmanju ruku, Marko otkrio niz brojeva koji će za vikend biti izvučeni na lutriji.
– Da pogodim – pokušao sam. – Otac Hrvat, majka Šveđanka? Ili djed Bosanac, trbuhom za kruhom šesdeset i neke put Švedske?
– Ne, ne… ništa takvo. Studij Slavistike. Hrvatski, Bugarski, Ruski… sve prolazi.
– Opaaa! – usta sam razvukao u široki osmijeh, dok me je zahvaćao val optimizma.

Nije bilo niti malo teško upoznati se sa Svonom…

Ta se dvadesetšestogodišnja Šveđanka iz Arjeploga, smještenom na dalekom sjeveru te države, uz obale jezera Nornavog, pokazala se kao iznimno komunikativna osoba. Vrlo brzo smo se sprijateljili i počeli družiti. A pokazala se i kao izrazito privlačna. Pravi stereotip Šveđanke. Baš onako kako uvriježeno i zamišljamo te Skandinavke. Visoka, dugih nogu, jebežljiva, plave kose, zavodljivih, takođe plavih očiju. Čak joj je i kupaći kostim bio plave boje. A kupaći kostim ispunila je punim, zrelim oblinama. Izgledala je savršeno u tim plavim gaćicama i grudnjaku kupaćeg kostima, koji su joj se upijali u kožu, tijesno pripijeni. Erotičnost je izbijala iz svake linije toga, predivno oblikovanog tijela.

Sa Svonom nije išlo ni lako ni brzo, unatoč Markovim sugestijama da se jebe na veliko. No moja nastojanja da joj zavučem između nogu znatno mi je olakšala činjenica da je prihvatila moju ponudu da se preseli i smjesti, u moj apartman. Tako je ona dobila priliku da dobivajući besplatan smještaj produži svoj boravak na moru i uštedi nešto novca, a ja mogućnost da lakše ostvarim svoj naum. A ostvarivanje tog nauma išlo je, malo po malo, i postepeno, ka cilju.

Svona... sva plava, sva jebežljiva...

Najprije sam, dok sam joj kremom za sunčanje mazao leđa, prste uvukao dva centimetra ispod gaćica kupaćeg kostima. Prsti nisu stigli ni do guznog kanalića kada ih je sklonila, ali to je bila samo priprema za ono što će uskoro usljediti.

Kako su proticali dani njenog boravka kod mene, tako se i ona počela sve slobodnije i opuštenije ponašati. Tako da se, po povratku sa plaže, počela presvlačiti preda mnom. Doduše, preda mnom bi skidala samo gornji dio kupaćeg kostima, i bila bi mi okrenuta leđima. Ali taj dan je, slučajno ili ne, to učinila u susjednoj sobi sa širom otvorenim vratima. Tako da sam sasvim jesno vidio njene pune, okrugle sise. Kada je primjetila da ju posmatram, samo se nasmijala i načinila prijekornu grimasu, kao da sam ja krivac što je nesmotreno se skidajući uz otvorena vrata sobe, svoje tijelo izložila mome pogledu. To je bila situacija koja je obećavala da će prerasti u nešto konkretnije, ali ono odlučujuće se desilo kasnije te večeri, dok smo sjedili na terasi i pili rashlađenu votku.

Komentirala je kako sam sretni, muški perverznjak, koji sa apartmanom pokraj plaže ima neograničeni pogled na ženske sise i guze koje se sunčaju i prošetavaju uokolo. Što mi je bio dobar uvod da temu skrenem na njenu guzu, i kažem joj kako ona po mome ukusu ima najbolju guzu koju sam ikada vidio. A kako je i sama kazala, vidio sam ih mnogo. Kompliment je prihvatila sa neskrivenim smješkom.

– To je zato što vježbam. Idem često u teretanu. A uz to, posebnim programom vježbi oblikujem i učvršćujem guzu – ponosno mi je objasnila i nagnula tijelo u stranu, pokazujući mi desnu polovicu guze, kako bih se, valjda uvjerio u istinitost te tvrdnje. Sljedeći trenutak već sam opipavao tvrdoću te guze iskušavajući njenu reakciju. Kada je rekla „idemo unutra”, osjetio sam ogromno olakšanje.

Svona... sva plava, sva jebežljiva...

Svukao sam hlačice koje je nosila, a ona je majicu. Nije bilo potrebe da skidam crvene tangice, bilo je dovoljno da joj ga zavučem pokraj njih. Samo sam ga namjestio na prorez i utiskao. Jedva da je uspjela otkopčati grudnjak, a ja sam u nju trpao kurac, bušio, probadao, svrdlao, a ona se tiskala tijelom ka dolje, snažno, silovito. Želeći što više primiti. Nije me obuzdavala niti usporavala, već je i sama prihvaćala suludi tempo koji sam nametnuo, pa je prijetilo da ću prebrzo svršiti. Utješno je bilo to što je njezino jebozovno tijelo bilo čvrsto jamstvo da će mi se poslje moći ponovo dignuti.

Moja najezda, potpomognuta i od nje same, bila je potpuna. Sveobuhvatna. Osim kurca zarivenog u njenu uskomešanu pičkicu, torpedirao sam joj i guzičicu, prstom srednjakom, a ona je davala podršku timarenjem klitića. Kako sam i slutio, brzo se okončalo. Kovitlac naših isprepletenih tijela vodio nas je ka neizbježnom, i ja svrših, dlanova snažno utisnutih u polutke njene, po posebnom programu oblikovane i učvrsnute guze.

Jebežljiva Svona mi je pičkom gutala ud

Tijelo joj je govorilo da je i ona blizu. Uvijala se i dahtala posežući prstima u međunožni prorez kako bi što prije okončala. Odmah sam joj pomogao uposlivši svoje prste, pa smo obadvoje, zajedničkim snagama vrlo brzo pičkicu pretvorili u natopljeno polje. Ja sam se posvetio usminama a ona klitiću. A oboje bismo, povremeno, posjećivali dublje predjele, skrivene zakutke, istraživali geografiju tog sočnog pizduljka. Sve dok je teklo iz njega…

tip jebe plavušu u hotelskoj sobi

Pustio sam da uzbuđenje splasne i tijelo joj se primiri, a već iduće sekunde, moj obnovljeno ukrućeni ud, izvrši prepad u njenu tvrđavicu koja se, očekivano, predade bez otpora. Pa sam ju stao pustošiti i silovito razarati. Ako je prvi put i završilo prebrzo, ovaj put sam znao da će potrajati.

Potrgao sam onaj crveni komadić svile, njene tangice, ne toliko što su mi smetale, koliko u naletu strasti i erotskog ludila, koje me je obuzelo, prožimajući me cijelog. Svona se davala sva. Cijelim bićem. Kao da je sve svoje koncentrirala u onaj maleni, međunožni dio sebe. Svu snagu, energiju, strast, sve što posjeduje. Ako sam beskrajno uživao, a jesam, ni ona nije ostala uskraćena za užitak. Zatvorenih očiju govorila je meni nerazumljivim materinskim jezikom. Ali i bez prevoda, znao sam suštinu. Šarao sam i vrludao po tom njenom švedskom pičiću, a ona se, u valovima, dizala i spuštala. Osjećao sam se kao da mi se glavić žari, dok mi ga je drobila stiskom pice, gdje-kad zarivajući zube u moje rame, na kojem su ostali vidljivi tragovi njenih ugriza.

Ne volim pretjerano pričati za vrijeme ševe, ali Svonino vrelo tijelo i ponajviše spermom okupana pizda izmamili su mi par komentara:
– Pička ti je sjajna! Dobro se jebeš! Najbolja si!

Osvajao sam njen bezdan u sada ujednačenom, usporenom tempu dovodeći nas, oboje, blizu svršavanja. Skandinavski pičić prvi je procurio, obilato pustivši sok, a nakon nekoliko malo žešćih uboda, i ja sam prokapao. Izvadio sam ga iz plavooke Šveđanke u zadnji čas, točno na vrijeme, da sperma ne završi u noj, već negdje u rupici pupka i svuda oko nje.

tip svršava devojci po stomaku i sisama

Ući u tu svoju famoznu stražnjicu ipak mi nije dala. Nisam se osjećao previše uskraćenim zbog toga. Ni najmanje. A kada mi je, nakon što mi je odbila ulaz straga obećala, da će mi ga čim mi se ponovo ukruti, popušiti, ili kako se to ona izrazila, „ugoditi ustima”, mogao sam se samo zadovoljno nasmješiti i prepustiti.

 

Dado Jović (1975), Piše kratke priče i poeziju, te erotsku prozu i poeziju. Svoje radove objavljivao je u tiskanim izdanjima časopisa: „Smokvin list” i „Erotika”, zatim u časopisima za književnost: „Kvaka”, „Zvezdani kolodvor”, „Diskurs”, te portalima: „Strane”, „Očaravanje”, „Poezija noći” Erotsku prozu objavljivao je na nekoliko portala, a „Pusica” i „Najlepše erotske priče” su samo neki od njih.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x