Njen rob i njen rezervni jebač

Na nagovor svog prijatelja, pristao sam da budem njen rob, njegovoj lepšoj polovini. Rekli su mi da su sve živo probali u sexu, ali da ovo posebno loži njegovu suprugu, plavušu iz Sokobanje, sentiš pogleda. Da budem njen rob.

Ona je bila baš dobra pička, i na samu pomisao da ću joj lizati stopala u tankim svilenim čarapama, baš me je uzbuđavala. Kao i da ću joj samo omirisati pičkicu, kad nagviri ružičaste tange, dok trlja klitoris, i bičuje me po guzi. Da ću joj vezanih ruku u kanap, na kolenima, gol golcat, moliti da joj liznem slatku pičkicu, omeđenu žućkastom šumicom, oko mesnatih nabora vagine.

I evo me na njenim vratima od mahagonija, zvonim, a ona buržujka izlazi u krznenim belim papučama, sa, belim bade mantilom, a ispod njega je digla čarape boje kože, na haltere, i grudnjak iste boje, takve i tange.

– Daj ruke da te vežem. – Znam da me pritom rita stopalom u jaja, da osetim bol. – Da osetiš bol robe.

Njen rob i njen rezervni jebač

Onda mi zabija jezik u usta, i grubo me gura na francuski ležaj. Skida mi pantalone i kreće da me bičuje po guzi. Prilično sam uzbuđen, jer se ona širi nogama, na jastuku, i daje mi da samo omirišem njenu nabubrelu pizdu, koja je već navlažila, pa njeni prsti klize, i ubadaju se u njenu pičku. Meni fali malo da svršim, ali mi ona prosto ne daje, jer vidim da je tek počela našu sado-mazo igricu, rob i gospodarica.

Onda je kleknula iznad moje glave, sa zapovešću da mi se ispiša, pravo u usta, baš. I ja, tresući se od uzbuđenja, otvaram usta, dok ona posle orgazma i svršavanja, pusta mlaz koji šika, na sve strane, pa i u mojim ustima osećam slankast i opor miris njene pizdurine, dok mi puni usnu šupljinu, mokraćom iz vagine. Onda se čepi, briše vaginu taolet papirom, i navlači gaćice i onaj isti bade mantil.

Njen muž dolazi, sa kolegom, da gospodarici orgazma i ekstaze ispuni još neke pohotne želje. Ovo će biti dvostruka penetracija, slutim, jer je lubrikantom podmazala dupe, analni otvor, i ona seda na krevet, dok uzima kurac kolege njenog muža, da ga slatko popuši. Njih dvojica znaju za našu igru od malopre, i za sad sam ja rezervni igrač, jebač u slatkim hirovima jebozovne supruge mog druga, njen rob. Jebu je samo tako, ona stenje k’o ždrebica, njišti, grebe jastuk, jebu je za sve pare. I čini se da će je tako razjebati kao lutku. Jebu je čas u dupe, čas u pičku, zguza i napred, ona jaše na njihovim kurčevima, sve dok u mraku ne vidim nečiju ruku, od kolege, ili njenog muža, koja me poziva, da joj ga i ja spičim u usta, da mi ga pofafa i ona negoduje, u smislu „hoćeš i muzičku želju!?”

jebu je i u pičku i u guzu

Ona pogubljena guta moj kurac, i ja ja joj svršavam do krajnika, dok joj puštam i mlaz mokraće po licu, i ustima.

Neko od nas troje pali svetlo, i vidimo nju kako je zaspala, blaženo, od toliko sexa i zadovoljstva.

Duki

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 1 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments