Ljubio sam joj kurac

Na samu pomisao ženske dominacije sam imao reakciju u gaćama. I prvi trans filmovi su mi bili fascinantni. Da žensko ima kurac i da može da tuca – genijalno. Pomislio sam da to moram probati kad mi se ukaže prilika. Na filmu je okej, ali u stvarnosti mora da je još bolje. Kada sam počeo da zarađujem i sebi po koju sitnicu ispunjavam, skupio sam hrabrost i okrenuo broj. Rekla je svoju cenu i gde i kad da dođem.

Ušao sam u zamračen stan, pojavila se krupnija devojka piskavog glasa i velikih grudi. Ja sam joj, k’o hipnotisan, svukao gaćice i poljubio đoku, prvi put u životu. Lizao sam ga kao prava droca. Kurac joj je bio mirišljav i lizao sam ga desetak minuta. Lubio sam joj kurac. Nije mi verovala da to prvi put radim.

Kad joj je bio dovoljno čvrst, digla mi je noge i namazala guzu nekom kremom. Polako me je navukla na kitu. Nije me u potpunosti otvorila, jer je brzo svršila i bila je poprilično bucka. Nakon toga je ona moj kurac strpala u usta. Dala mi je i da joj poližem guzu, pre nego što me je opkoračila. Mesio sam joj krupne grudi, dok se nabijala na kurac. Ubrzo posle toga sam svršio. Sve u svemu, lepo i neobično iskustvo.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments