Labelo je odlično za podmazivanje guze

Moram se pohvaliti svim damama, sjajan recept za vrhunski užitak. Izašla sam prošli vikend sa kumom i jednom prijateljicom. Momke smo ostavili, tako da su i oni otišli u štetu. Počele smo kod kume da se opuštamo uz vino. Pričale smo o svemu i svačemu i tako se dotakle vrućih tema. Kuma nam je priznala da je kum već nekih mesec dana rastavlja u guzu. Ispričala nam je kako joj jezikom prvo oliže anus, a onda pređe na macu i sisa joj kliću. Na kraju nategne kurčinu i prvo umoči glavić u uzavrelu ribicu, a onda do kraja u guzu. Inače, ja sam otvorena za sve varijante i ako mi je lepo, gurni ga još jače i dublje. Guza je tako moćna kad se dobro jebe, a na kraju obilno napuni spermom. Na početku zaista malo boli i zato je treba dobro podmazati.

Cela priča nas je jako napalila i rešile smo da odmah krenemo u kafić. Sele smo i nastavile da pijemo. U jednom trenutku sam primetila svog dečka i pogledom mu rekla da krene ka toaletu. Ženski toalet, mi zaključani u kabini. Seo je na šolju, zgrabio me za struk i okrenuo ka vratima. Zadigao mi je suknju i pljesnuo me po dupetu. Raširi mi je noge i radvojio guzove. Osetila sam pljuvačku, a onda i njegov jezik. Lagano je i sočno oblizivao moju rupicu. Vrhom jezika ju je povremeno bockao. Stenjala sam od zadovoljstva:
– Uhhh… Liži, dušo… Tako… Daj mi ga…

Inače, labelo je sjajna stvar za iznenadna cepanja finih ženskih guza. Vrhom prsta zagrabite malo i umočite u rupicu. Ustao je i, tako me je jednom rukom držao za bok, drugom je nadrkvao svoj krupni glavić. Još više izbacujem guzu, a lice prislanjam na vrata. Prodire u laganom ritmu bez zaustavljanja, a onda sve više ubrzava tempo. Silovito ga nabija, dok me sa obe ruke čvrsto drži. Nemoćna sam. Rastura mi guzu od uboda. Orgazam me je stresao kad me je on dobrano nafilovao, duboko u meni.

Volim što sam žensko. Uživam i ponosna sam što se strašno tucam i što me moj mužjak ne štedi ni malo, jer ja volim da budem jebana!

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments