Jebaću te kad se najmanje budeš nadala, sada ne!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Uzbudio sam se na scenu da je drugi pozadi u kolima jebe prstom

U CG smo proveli četiri dana i svaki ću vam ponaosob opisati jer su to možda moja najbolja četiri dana što se tiče seksa… Nakon sjajnog seksa koji sam imao sa Anom, odlučio sam da malo odmorim na terasi. Ana se u međuvremenu istuširala i odlučila da odspava, znajući šta noć donosi. Velika terasa je bila spojena sa čitavim apartmanom, a izlaze na nju imali smo svi. Mi iz svoje spavaće sobe, Nemanja i Stejsi iz svoje…

Ležao sam u ćošku na ležaljki, ispijao flašicu hladnog belog vina (načuo sam da je sperma od njega kvalitetnija :-), posmatrao more i Mogren u daljini. Prizor je bio divan, jer je plaža bila jako blizu. Pomislih u sebi – glupane, zašto nisi poneo dvogled – kada se na terasi pojavila Stejsi. Sama… Na sebi je imala roze bokserice i sivu majicu na bretele sa tankim roze prugicama. Na nogama sandale od plute na štiklu. Verovatno ih je obukla da zadovolji Nemanju – prošlo mi je kroz glavu.

– Odmaraš? – upitala me je.
– Odmaram i uživam u pogledu – rekoh kroz osmeh.

Jebaću te kad se najmanje budeš nadala, sada ne!

I Stejsi se nasmejala. Znala je na šta mislim. Znala je jer je bila iskusna droljica. Znala je da i ja znam da je droljica, ali je sigurno i znala da ne mogu ni naslutiti kolika je u stvari kurva.

– E, pa uživaj u pogledu – rekla je i sela na ležaljku nasuprot mene. Ni blizu ni daleko. Taman toliko koliko joj je bilo potrebno za njenu igricu.

Raširila je noge, ne previše napadno, ali dovoljno da kurac krene da mi se diže. U ruci je držala Somersbi i pri svakom gutljaju sve češće i češće je oblizivala grlić simulirajući pušenje. Polako bi ga progutala unutra i prilikom izvlačenja oblizivala vrh. Povremeno je stavljala jezik u rupicu kao da liže onu na glaviću.

Iako sam pre samo pola sata žestoko izjebao Anu i svršio, Stejsi mi je ponovo digla kurac. Ne znam šta se to dogodilo u meni, ali sam ga izvadio iz šortsa i počeo polako da drkam.

– Imaš lep kurac – samo je dobacila i nastavila da se mazi. Još više je raširila noge i krenula da se mazi po butinama. Od kolena pa naviše, unutrašnjom stranom, klizio je srednjak njene desne ruke… Kada je došla do pičke, polako je krenula odozdo, sve do klitorisa. Njega je malo protrljala. Samo se začulo „ahhhh”, da bi prst potom ponovo krenuo niz butinu. Levom rukom je mazila levu sisu i grickala je bradavicu. Ja sam nadrkavao svoju kurčinu i još više je palio.
– Stavi flašicu u usta i zamišljaj da pušiš moj kurac – rekao sam joj. – Poslušala me je. Lagano je krenula da nadrkava flašicu u ritmu koji sam ja diktirao svojim kurcem. Flašicu je vrlo brzo prebacila među noge i nadraživala već vrelu picu.
– Stavi je na ulaz i zatvori oči – naredio sam joj . Poslušala me je. – Sada polako zamisli da sam pored tebe i da te mazim glavićem.
– Ahhhh – oteo se uzdah.
– Lagano je uguraj u sebe i polako se jebi.

devojka gura flašu korona piva u pičku

Slusala je bez pogovora a prizor je bio fenomenalan. Rasna pička bila je ispred mene i jebala se flašom, samo za moje oči.

– Dođi… Ahahah… Dođi i jebi me – zvala je.
– Ne, ja kurvice jebem samo kad ja hoću. – Palio ju je moj pogan rečnik i sve više je ubrzavala.
– Jebi me molim te.
– Jebaću te kad se najmanje budeš nadala, sada ne. Jebaću te da će te pola CG čuti kako vrištiš. Jebaću te i kad se vratimo u BG. Doci ću na posao i jebaću te u kancelariji, a onda ću nazvati Anu da joj kažem kako pušiš kurčinu njenom mužu. Jebaću te kad hoću i kako hoću. Jebaću te da ćeš me moliti da prestanem, jebaću te dok ne postaneš suva! – Njena ruka je sve brže i brže radila i ubrzo je krenula da se trese:
– Ahahah… joj… ah, to, to svršavaaammmm – krenula je Stejsi da vrišti, ali je ubrzo stavila ruku na usta.

I ja sam bio na vrhuncu i isprskao sam terasu. Osećaj je bio divan, a Stejsi je nedugo zatim ustala, poslala mi pusu i otišla u sobu.

I ja sam krenuo u svoju. Đavo mi nije dao mira kada sam video Anu kako raširenih nogu, na leđima, spava. Ne znam šta se sa mnom dogodilo i kada sam počeo samo o seksu da razmišljam… Zavukao sam glavu među njene noge i krenuo da joj ližem pičku preko gaćica. Jezik je samo klizio gore-dole. Ana je počela da se meškolji. Kurvici je prijalo ovakvo buđenje.

– Oh – otrglo se – ah, kako je lepo – rekla je Ana i počela da mrda guzom.

Lizao sam joj pičkicu koja je već natopila gaćice. Dovoljno da joj povremeno preko njih ubacim jezik u rupicu. Dva-tri kratka uboda za Aninu ekstazu. Bila je spremna za finale. Raširio sam joj noge, polako svukao gaćice, mazeći butine, i krenuo da je jebem jezikom.

– Ah ljubavi kako me dobro jebeš jezikom. Niko to ne radi kao ti. Ahhh… Samo nastavi – stenjala je Ana. Razvukao sam joj pičkicu obema rukama i silovito joj napao klitoris. – Uuu, ohhhh, tooo – sada je već urlala Ana dok sam je palacao vrhom jezika. Ubrzavao sam pokrete i po njenom grčenju shvatio sam da je blizu. Uvukao sam klitoris u usta i počeo da ga sisam. – Aaaaaaaa, svršaaaavammm – odzvanjalo je sobom dok me je Ana stisla nogama oko vrata, ne dajući da prekinem. Tresla se i udarala leđima i guzom o krevet… Napokon se smirila, pomazila me po kosi i rekla da me voli. Poljubili smo se i okrenuo sam se da napokon malo odremam…

Jebaću te kad se najmanje budeš nadala, sada ne!

Ni sâm ne znam koliko sam spavao, ali već je padao mračak kada sam se probudio. Ana nije bila tu… Umio sam se, dosao sebi malo i krenuo prema dnevnom boravku. Čuo sam žamor. Ana, Stejsi i Nemanja su ćaskali uz piće. Začudio sam se zašto nisu na gomili. Nekako mi je to bilo logično. Zastao sam i polako osluškivao o čemu pričaju.

– Sutra oko podneva će u apartman doći Milošev sestrić. Obećao je da će ga poslati kako bi doneo namirnice za preostala tri dana. Nije stigao danas. Budite dobre prema njemu, klinac ima tek 18 godina – cerekao se Nemanja.
– Moraću da mu izmerim kurac sutra. Dugo u rukama nisam držala mlado meso – istakla je Ana.
– Kada smo već kod kurca, moram priznati da tvoj Boris ima sjajan primerak – nadovezala se Stejsi govoreći Ani.
– Da znaš da ima. Daleko od toga da me loše jebe, naprotiv… Ali ja sam takva. Volim da isprobavam i druge – rekla je Ana, pritom mazeći Nemanju preko šortsa – danas me je lizao, dugo nisam onako svršila.
– Kad smo već kod isprobavanja, da li bi se ljutila da i ja isprobam Borisov? – upitala je Stejsi Anu.
– Slobodno. Samo navali. Ja imam spremnu zamenu – nastavila je Ana da trlja svog jebača, čiji kurac je poprimao željene konture.

Jebaću te kad se najmanje budeš nadala, sada ne!

Nisam mogao da verujem šta slušam i gledam, ali sam se obradovao Stejsinoj želji. Bila je rasna pička…

– Srce si – poslala je Stejsi pusu mojoj ženi koja je izvadila Nemanjinog pitona i počela da ga nadrkava.

Polako se spustila u njegovo krilo i krenula da ga obrađuje…

– Mmmmljam, mmmmm – čulo se iz dnevnog boravka dok je Nemanjin kurac nestajao pod naletima moje žene. Vadila ga je do kraja, a potom ponovo gutala. Uživala je… – Neće ti smetati da se nas dvoje malo zabavimo? – upitala je Ana svoju drugaricu, koja nije imala ništa protiv. Štavise, počela je da se mazi preko gaća i uživa u prizoru… Ana je ubrzo skinula šorts i ostala je samo u crnim tangicama koje su imale mašnicu pozadi. Opkoračila je Nemanju i bez problema se nabila do kraja.
– Ahhhh – oteo joj se uzdah. Počela je da se nabija. Preuzela je inicijativu. – O Bože kako je dobro – jecala je Ana i nastavila sama da se jebe. Nemanja je samo držao ruke na njenim guzovima i uživao. Za to vreme Stejsi je trljala svoj klitoris preko šortsa i grickala je levi prst. – Oh, jebi me – vikala je moja žena – puni ovu pičkicu. Puni je. Rasturi je… Ah, ah, ah – stenjala je, gurajući mu sisu u usta – grickaj mi bradavicu. Sisaj je kao ja tvoju kurčinu… Ahghhh, to, to, to… Požuri, jebi me. Muž samo što mi nije ustao.

To kao da je dodatno napalilo Nemanju koji je ustao, okrenuo moju ženu na leđa, podigao joj noge u vazduh i držao ih jednom rukom dok je drugom razvukao tangice u stranu. Silovito je ubadao pičku moje žene koja je stoički primala sve nalete. Svaki ubod išao je do kraja i jaja su udarala o njenu pičku, primajući svaki milimetar čudovišta od 25 cm. Bilo je jasno da se navukla.

devojka se nabada na kurac dok druga to gleda i drka pičku

– Joj, joj, joj, ubićeš me tom kurčinom. Ahhhh, ah… O Bože, šta mi radiš? Napravio si kurvicu od mene, jebi meee – ponavljala je moja ženica. Nemanja nije usporavao ritam, a njihovo stenjanje i šljapkanje pičke prekidao je samo tihi uzdah koji je Stejsi s druge strane ispuštala.
– Joj, kurvice šta ti večeras spremam. Dva kurca već čekaju da te probaju. Jebaćemo te u sve tri rupe. Jesu te ikad jebavala trojica? – pitao je Nemanja Anu.
– Ne, ahhhh.
– Nećeš moći da hodaš. Tako izjebanu dovešću te mužiću da ti stavlja obloge na pičku, a dok se budeš oporavljala, ja ću jebavati ovu malu dromfulju tamo – pokazivao je Nemanja na Stejsi. – Toliko ćemo ti raširiti pičku i čmar, da nećeš više moći bez debelih i velikih kurčeva. Muževa kita će se gubiti u tvojoj pički. – Te reči samo su dodatno palile Anu, koja više nije mogla da izdrži. Počela je da se trese u momentu kada joj je Nemanja dodirnuo klitoris. Potresao ju je višestruki orgazam propraćen kricima.
– Svršavaaammmmm – vrištala je – aaaaaaahhhh…
– Tiše kurvo, probudićeš muža – vikao je Nemanja, vadeći kurac iz Anine pičke. Isprskao ju je po licu, stomaku, kosi… To je bio okidač i za Stejsi, koja je ubacila dva prsta u pičku, pritisnula klitoris i svršila skoro kao i Ana.

jebanje i svršavanje u misionarskoj pozi, ffm

Pobegao sam u sobu, znajući da će se Ana uskoro vratiti, mada je u suštini bilo svejedno… Posle par minuta, eto ti nje. Sva umazana od sperme.

– Vidim da si provela kvalitetno popodne – rekao sam joj.
– Joj ljubavi, kako sam dobro svršila. Ne znam šta se događa sa mnom. Stalno sam sve napaljenija i napaljenija. Uh…
– Šta će se to dogoditi večeras? – pitao sam je, pritom dodajući da sam sve gledao.

Horny_Woman

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x