Gospodin Zverka – zašto je on i dalje san svake žene?

Zašto svaka žena pored sebe želi Zverku? Zašto je čuveni Mr. Big iliti gospodin Zverka i dalje san svake žene, i posle toliko godina? Kultna serija „Seks i grad” ostaće zauvek upamćena među ženama, naročito zbog neobične ljubavi glavne junakinje Keri i njenog Gospodina Savršenog, o kakvoj mašta gotovo svaka pripadnica nežnijeg pola…

Žene, romantične duše, sanjaju o savršenoj ljubavi, nalik onoj koju je doživela Keri sa svojim gospodinom Zverkom. Ljubavna priča između novinarke sa Menhetna i njujorškog biznismena zarazila je čitav ženski svet koji je i godinama nakon završetka serije nastavio da mašta o komplikovanoj ljubavnoj priči koja se završava hepiendom.

Žene su sanjalice, vole da veruju u princa na belom konju, ali taj princ je uvek nekako upakovan u omot lošeg momka, dobrice ipak nisu poželjne! Zašto je gospodin Zverka želja svake mlade dame koja želi da se skrasi? I koliko je gospodin Zverka zaista idealan muškarac? Saznaćete upravo.

Gospodin Zverka - zašto je on i dalje san svake žene?

Spoticanje o isti kamen

Gospodin Zverka ima tu sposobnost da nas povredi mnogo više nego bilo ko drugi, a da čak ni ne primeti, pošto su mu na prvom mestu on sam, njegov posao i pozicija u društvu. Nazivamo ih „ljubav života”, ali ne zato što zaista jesu deo slagalice koja nedostaje, već zato što to konstantno spajanje i razdvajanje uveličavaju i idealizuju vezu.

Zaista mislite da su najveće ljubavne priče pune turbulencija, uspona i padova, i da tako treba da bude? Ali kao i uvek, naš gospodin Zverka vratiće se ponovo i uništiti sve svojim egoizmom, jer samo mi osećamo magiju i samo mi smo spremne da stavimo u drugi plan naše želje, posao, prijatelje kao i same sebe zarad njegovih želja. Kada razmislite hladne glave ovo i ne zvuči baš sjajno… Prava ljubav uvek pobeđuje, a ovakva to svakako nije.

Opčinjenost lošim momcima

I tako, idući kroz život gubimo one dobre momke… Studija koju je uradio jedan univerzitet u Kolumbiji došla je do zaključka da žene ne privlače nasmejani, srećni i muškarci simpatičnog izgleda. U ovom istraživanju koje je prikazalo fotografije muškaraca sa različitim izrazima lica, žene su birale one ponosne, prkosne i sujetne. Zar nije bolja ljubav koja nas prihvata takvim kakvi smo i za koju ne moramo da uništavamo naš život i našu ličnost?

Gospodin Zverka i Keri bredšo, Seks i grad

Najveća slabost

Gospodin Zverka predstavlja našu želju za ljubavlju, najslabiji aspekt našeg bića koji idealizuje čoveka koji nije u ravni naših želja. Ta misao da ima sreće što je sa tako moćnim, inteligentnim, jakim čovekom duboko se urezala u nas i najgori stav koji prati nju predstavlja onaj u kom sebe vidimo kao ženu koja ne zaslužuje sve to. A ako ne zaslužujemo, onda on može da nam radi šta god poželi?

Treba da radimo na samopoštovanju tako što ćemo da odbijamo da obnovimo ljubav sa čovekom koji nas je već jednom povredio ili da budemo sa čovekom koji je vrlo sličan prethodnom. Čak iako boli.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments