Crvenokosa gazdarica i moja mama obrađivale su mi kurac zajedno

Da se prvo predstavim svima. Koristiću svoj nadimak zbog diskrecije. Sebe ću nazvati Marko, a jebozovna crvenokosa gazdarica, neka ostane kako joj i jeste ime – Bosa.

Živim u kući sa svojom mamom Jelenom, ocem Nikolom i sestrom Damjanom. Živimo kao jedna otvorena porodica bez tabua, tj. u incestu, ali o tome ćemo u drugoj priči. Fokus na sve ovo jeste moja crvenokosa gazdarica kod koje smo podstanari. Ima 55 godina. Udovica. Kratke crvene kose, velikih sisa i krupnije građe tijela. Od kada znam za sebe, nešto me je privlačila. Da li je to što se stalno družila sa mojom mamom ili što sam uvijek imao pretenzije ka starijim ženama, ne znam ni sam. Dolazi barem jednom dnevno da zapale cigaru ona i moja mama. Druže se godinama. Kao mali bih svako jutro bio u prisustvu nje, dok piju kafe i puše cigare. Ima nešto u tome što starije žene puše cigare. Ali da se vratimo na temu.

Jedan dan ja i moja mama sjedili smo i pričali o raznoraznim stvarima, kada je ona zakucala na vrata. Dijalog se odvijao na sljedeci način.

– Ćao ćao, kako ste duše moje?
– Ćao Boki, hajde uđi da zapalimo jednu, nemoj mi stajati na pragu – i namignu joj.
– Dobar dan teta Bose. – Dok je ulazila pogledala me je onakvog u šortsu i malo pridignutog kurca i reče:
– Masja sine, ne moraš mi persirati. Ja i tvoja porodica se znamo ima 20 godina. Slobodno sa mnom „na ti” – i nasmija se
– Izvinite teta Bose, khm, pardon, Bose, navika od malena. Tako sam odgajan. – I nasmijah se.

crvenokosa gazdarica

Vrela crvenokosa gazdarica Bosa i mama su nešto bez veze pričale i pušile cigare. Gledajući sve to, polako sam nadrkavao kurac i gledao ih. Uzeo sam telefon i pravio se kao da nešto gledam ali sam u tajnosti snimao Bosu kako puši i namješta se. Kako su se samo sise ljuljale… Nedugo zatim Bosa je otišla. Posle par minuta mama je ustala i rekla:
– Šta si radio sa telefonom dok smo pričale?
– Ništa majko, gledao nešto po internetu.
– Marko, ne laži me, znam te i znam da si snimao nas dvije. Zašto si nas snimao?
– Nisam majko, ozbiljno ti kažem. – Idući trenutak spucala mi je šamar i otela telefon. Listajući, naišla je na snimak kako one puše i pričaju.
– Zašto si nas snimao?
– Nešto sam isprobavao na kameri mama – pokušavao sam se izvući.
– Ne laži me. Bolje da odmah kažeš da te ne bih kažnjavala.
– Znaš da volim kad me ti kažnjavas mama – i namignuh.
– Znam, ali reci mi, znaš da između nas nema tajni.
– Dobro mama, oduvijek sam se ložio na Bosu i želim da je dobro izjebem, ali ne znam kako da to ostvarim. Bojim se, ako nešto pokušam, da će ispasti frka.
– Sine, zar ti se sviđa ona? Stara je.
– Ne znam majko zašto, ali ima nešto zbog čega bih je pojebao, i dok pričamo kurac mi je tvrd. – Izvadih ga pred mamom i počeh se igrati sa njim. Oči su joj se fokusirale na ono što radim i nasmija se.
– ‘Ajde sine, poigraj se a ja ću da vidim da li mogu da učinim nešto da ti pomognem da je izjebeš, ali ako uspijemo, moraćeš mi se odužiti.
– Mama, znaš da bih sve učinio. Samo mi je nabaci.

devojka momku drka kurac

Posle par dana sjedio sam kući i igrao se sa kurcem. Mama je ušla u sobu i rekla u fazonu kao da ću debelo morati da joj se odužim.

– Zašto ću morati debelo da ti se odužim majko?
– Znaš ono u vezi Bose? Završeno ti je, ali ja moram prisustvovati.
– Zezaš me da si je uspjela nagovoriti da spava sa mnom?? Kako si to uspjela?
– Veliki majstori ne otkrivaju svoje tajne. Ti se samo spremi za večeras, doći ćeš kod nje a i ja isto. Biće nam lijepo sine.
– Mama zar si joj rekla za našu vezu??
– Ne brini sine ništa, ne smije nikome ništa reći, ti se samo spremi i da je počastiš, kupi joj cigare i kondome.
– Hoću mama, ne brini, biće i za tebe nešto.
– Meni je dovoljno da izjebeš nju, da te vidim sretnog a kasnije ćeš meni dati svog macana.
– Hoću mama.

Sa nestrpljenjem sam iščekivao tu noć. Kada je pao mrak mama i ja smo se pozdravili sa ukućanima koji su naslućivali šta će se desiti i otišli smo kod Bose. Bosa, seksi crvenokosa gazdarica, nas je dočekala i fino počastila. Bila je vidno postiđena ali i uzbuđena jer nije primila kurac odavno. Ušli smo i krenuli smo u neku šalu i neobaveznu konverzaciju, kada je moja mama sve to prekinula.

– Sine, ‘ajde ustani i skini se da vidi Bosa sa čime raspolažeš.

dve devojke puše jedan kurac

Ja sam se odmah ustao i skinuo gol, kao od majke rođen. Počeo sam se igrati sa kurcem i zamahivati pred Bosinim i maminim očima. Bosa ga je u tajnosti gutala očima, kao i mama. Prinio sam ga njenim usnama i polako joj ga stavljao u usta. Prvo se nećkala ali kada ga je probala, nije ga ispuštala iz ruku. Sve se odvijalo spontano.

Samo nekoliko sekundi dijelile su me od svršavanja, ali sam se suzdržao…

Spustio sam se na koljena i raširio njene krupne noge. U tome mi je pomogla mama koja ju je ljubila sa cigarom u ruci i pomalo mazila po pički. Pička joj je za ženu u tom godinama bila veoma dobra. Velikih sočnih usmina obraslih dlakama. Bosa se izvinjavala što nije obrijala pičku, ali smo je tiješili i govorili da ništa ne brine. Dok sam je lizao, moja omiljena crvenokosa gazdarica puštala je sokove neopisivog ukusa. Nisam mogao prestati, dok mi se kurac ukrućivao. Kada sam završio sa lizanjem stao sam ispred njih dvije.

– Bose, hoćeš li da te jebem sa kondomom ili bez? Cigare moraš pušiti.
– Ne znam ljubavi, šta je bolje?
– Radi naše sigurnosti da ne ostaneš trudna, bolje je sa kondomom, ali ako se ne bojiš, nije nikakav problem da te jebem bez.
– Prvo ćemo sa kondomom, pa ćemo onda bez.
– Dogovoreno, ali ima još nešto. Želim da obučeš nešto kožno, to me posebno pali.
– Obuci ću, ali hoću da mi ti pomogneš u tome.
– Naravno.
– Pa hajde da počnemo.

jebanje jedne devojke koja se oslanja na drugu

Ja je zagrlih i odvedoh u sobu. U međuvremenu smo je obukli u kožne helanke, duboke kožne čizme, kao i kožni grudnjak. Mama je pošla sa nama i sjela u fotelju. Zapalila je cigaru, Marlboro 100s, i dok smo se mi zagrijavali, ona je raširila noge i drkala pičku.

Ja sam zagrlio Bosu i legli smo prvo u misionarsku pozu. Pomogla mi je da joj stavim kurac u toplu nedojebanu pičku. Posle nekoliko uboda, rekao sam da želim da mjenjamo poze. Pristala je. Nakon toga sjela mi je u krilo i nabadala se. Njene ogromne sise njihale su se u kožnom grudnjaku. Tek pomalo sa strane sam ih vadio i sisao. Moja crvenokosa gazdarica stenjala je kao nijedna žena koju sam do sad jebavao.

Smogao sam snage i uzeo je u naručje, kao u pornićima. Čitavo vrijeme dok smo se jebavali pušila je cigare. Malo smo odmorili i nastavili. Upozorio sam je da bih mogao brzo svršiti i onda smo se namjestili u moju omiljenu pozu. Dogi stajl. Pošto je bila krupna žena, jedva sam se namjestio. Polako sam ubadao dok je ona stenjala. Moja mama je prišla i legla ispod nje da je ljubi i grli. Ubrzavao sam ritam i dahtao. Uhvatio sam je za sise i rekao da zapali novu cigaru i da ruku sa cigarom stavi na moju ruku, da ću svršiti. To se i desilo. Zavalili smo se svo troje prezadovoljni.

– Sine, moram te zvati od sad ovako, nikad bolji seks u životu nisam imala. Prodrmao si me.
– Vidiš Bose kako moj mali jebe. Jesam li ti rekla da se nećeš pokajati. – I uhvati je i poljubi je.
– Hvala vam moje dame na ovoj nezaboravnoj večeri. Nadam se da ćemo opet ovo ponoviti. – I poljubih prvo Bosu u usta, pa onda mamu.
– Hvala ti na svemu. Što se mene tiče, možeš doći svaki dan da me guziš. Na raspolaganju sam ti 24 sata.
– Hvala, ali imam ja i drugih žena za jebati. Ali ćemo dogovoriti nešto.
– Sine nemoj zaboraviti šta si mi obećao – rekla mi je mama.
– Neću mama – i poljubih je.

jebe jednu devojku dok joj druga liže pičku

Dugo u noć smo ležali nas troje tako u krevetu, mazili se i igrali smo se pomalo. One su pušile, a meni se kurac stalno dizao. Ovo je tek početak naših igrarija.

P.S. Sve ovo je moja fantazija. Ali crvenokosa gazdarica postoji. Biće još, nadam se. L.P.

Neko123

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments