Kako sam primila dve kite u pičku

Muž mi je bio prvi i jedini jebač u životu. Poslije 10 godina veze rekao mi je u strasti sexa kako bi bila velika šteta da tako dobra jebačica i tako sočna pica ostane na jednom kurcu čitav život. Na početku sam se odupirala njegovom predlogu, ali u mislima se odvijala jako burna mašta. Ja sam inače visoka brineta sa čvrsitim sisama srednje veličine i izrazito izbačenom guzom zbog koje sam u školi imala nadimak J Lo.

Otišli smo na kafu kod njegovog prijatelja i sve mi se činilo kao i obično dok nisam na oba koljena osjetila ruku. Muž me je pogledo i rekao:
– Znam da i ti to želiš, slobodno se opusti.

Ustao je i otišao u toalet. Ja sam pogledala Marka (muževog druga) a on me je u tom momentu stisnuo uz sebe ‘vatajući me obema rukama za guzu i ljubeći me divlje. Polako sam išla u nazad dok nisam udarila o ivicu kreveta. Polako me je spustio na krevet i počeo da ljubi po grudima (inače nikad ne nosim grudnjak) i rekao je da čvršće grudi a ni guzu nije osjetio. Stenjala sam od uzbuđenja, zadigao mi je polako suknju, tangice povukao na stranu i počeo da mi polako ulazi u pičku. Svršila sam kad je tek na pola bio u meni.

U tom sam trenutku vidjela muža kako stoji na vratima i kako nas posmatra sa laganim osmjehom. Prišao mi je i dok me je Marko jebao i stavio mi svoj kurac u usta. Marko je zastenjo a njegov kurac je u meni zatrzao. Osjetila sam kako mi njegova sperma curi iz pičke. Muž mi je izvadio kurac iz usta i počeo da me jebe sve jače i jače, dok me nije pitao:
– Jel’ ti se sviđa?

Stenjala sam i govorila da mi je predobo. I on me je napunio. Otišla sam u banju da se istuširam. Kad sam izašla van, obojica su se smješkali. Opet sam završila na krevetu, ali ovog puta sa dva kurca u pički. Marko je govorio Saši:
– Nisam vjerovo da žensko može bit ovako vlažno i elastično.

Par sati su me jebali. I od tada to često ponavljamo. Ako vam se svidjela priča pisat ću vam i dalje šta se dešava.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
prvo stari
prvo novi najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments

Nastavak obavezno 🙂