Izgubio sam nevinost sa dva kurca u guzi

Imao sam 18 godina, a njih dvojica po 19. Upoznali smo se na jednoj utakmici i dogovorili se da posle odemo do mog stana na piće pošto mi roditelji nisu bili tu.

Čim smo stigli, smestili smo se na krevet. Seo sam u sredinu između njih dvojice. Pričali smo i odjednom me je jedan od njih uhvatio za kurac i rekao mi da, ako to želim, mogu da me malo jebu. Pravio sam se da mi nije do toga, ali sam zapravo umirao od želje da to i učinim. Na kraju sam prihvatio. Zgrabio sam njihove nabrekle kurčine i sisao njihova jaja puna sperme. Radio sam to po prvi put u svom životu i uživao sam.

Onda je jedan od njih nabio svoju kurčinu u moj šupak, a nešto kasnije i drugi. Namestili smo se tako da su me obojica jebali istovremeno. Bio je to sjajan osećaj, primati dva kuraca u isto vreme. Iako me je puno bolelo, uživao sam u toj boli. Jebali su me divljački! Vrištio sam od bola, ali sam bio srećan. Na kraju, jedan po jedan, svršili su mi u usta. Sperma mi se cedila po bradi.

To je bilo moje prvo iskustvo sa lizanjem sperme i pušenjem kurca. Iako ga više nikada nisam ponovio, nadam se da ću opet imati prilike da nekome popušim kurac i poližem mu spermu.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments