Seks deluje lekovito kod mnogih zdravstvenih tegoba

loading...

Višak kilograma, glavobolja, loše raspoloženje… samo su neke od tegoba kojih se možete osloboditi vođenjem ljubavi. Pogledajte na šta još seks deluje lekovito.

Vođenje ljubavi ima isceliteljske moći naročito za bolesti koje imaju psihosomatsko poreklo. Naučnici smatraju da je redovno upražnjavanje seksa i neprevaziđen eliksir mladosti, kao i tajna gipkih mišića.

Lek za srce

Za vreme seksa dišemo ubrzanim tempom, a to podiže nivo kiseonika u plućima. Poznato je da kiseonik blagotvorno deluje na rad svih vitalnih organa. Seksom se podiže i količina ženskog hormona estrogena koji blagotvorno deluje na srce. Tako da seks deluje lekovito i na pluća i na srce.

Smanjuje holesterol

Kod muškaraca tokom seksa se povećava se nivo testosterona. Muški hormoni pomaže očuvanju teških kostiju i mišića, a osim toga seksom se smanjuje i nivo holesterola.

tip nabija ribu na kurac u stojećem položaju

Ublažava artritis

Seksom se možete osloboditi glavobolje i bolova uzrokovanih artritisom. Ukoliko ste konstantno pod stresom i želite popraviti raspoloženje, ne postoji bolja terapija od seksa. Odličan je i za očuvanje prostate.

„Ubica” kilograma

Ako posle seksa osećate umor, znači da ste se dovoljno iscrpeli, što je pozitivno. Naučnici tvrde da samo strasno ljubljenje tri puta nedeljno „sprži“ čak 7.500 kalorija godišnje, što je kao da pretrčite 120 kilometara. Ne treba ni da vam računamo onda koliko kalorija se možete osloboditi kada biste imali seks tri puta nedeljno.

Olakšava PMS

Seks olakšava menstrualne tegobe. Istraživanje u kojem je učestvovalo više od 1.000 žena pokazalo je da žene koje redovno uživaju u seksualnim odnosima nemaju menstrualne bolove. To se dešava zbog toga što stezanje materice tokom orgazma smanjuje napetost mišića.

milfica pokazuje sise u teretani a mladić je špijunira

Izvor: Blic Žena

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments