Sad ćeš da vrištiš da te tata čuje

Ćao svima. Redovan sam čitatelj erotskih priča, pa odlučih da sex od sinoć podjelim sa vama. U vezi sam sa momkom dvije godine. Sex nam je neprocjenjiv. Kad god imamo vremena jebemo se. Nekada i više puta dnevno. I svaki put je eksplozija strasti na vrhuncu. Mnogo volim da mu pušim kurac.

Sinoć je došao kod mene, inače živim sa tatom u stanu, i naravno počeli smo da se vaćarimo i ljubimo tako strasno da je zvuk mljackanja od poljubaca mogao i tata da čuje u susjednoj sobi. Jedva sam dočekala da ga stavim u usta. Mmmm, taj okus je nezamjenjiv. Počeo je da mi ga nabija duboko u grlo. Grcala sam. U jednom trenutku sam čula da nešto šuška. Pretpostavila sam da je tata iza vrata. Tad se napalih još više i počela sam doslovno da ga gutam. Momak je počeo da stenje. Skinuo mi je glavu i rekao:
– Sad ćeš da vrištiš da te tata čuje. – Inače, kurac mu je 23 cm.
– Blago meni, aaaa… – iscurilo mi je kroz zube kada me je nabio na kurčinu poput neke drolje u kerećoj pozi. Počeo je da me nabija žestoko. – Aaaaaaa obožavam taj osjećaj, aaaa svršiiićuuuu taticeee aaaa. – Odjednom je stao. Pitala sam šta se dešava… Rekao je da je neko ispred, rekla sam da znam i da ćuti, jer me to loži nevjerojatno. – Razbij me kao nikada, radi od mene šta hoćeš. Aaaaah! – Opet me je nabio, pljeskao me je po guzovima. – Aah ah ah daaa aaaa, svršićuuuu aaaaaaa – počela sam da se grčim i tresem. AAAAA! Svršavanje za pamćenje.
– Tako je ljubavi, ‘ajde sad mene završi – rekao mi je. Opet sam ga halapljivo primila u usta. Mmm… miris mojih sokova na njegovom kurcu me je dodatno napalio. Onda je rekao: – Ipak ne još. Okrenuo me je, dva-tri puta prešao preko čmara i sjurio mi se u guzu.
– Aaaa! – počela sam da vrištim. Začepio mi je ustao i karao me kao najveću drolju. Mmmm kako me to loži. Osjećala sam kako mi pucaju crijva, kako me cijepa. Ali zadovoljstvo je bilo mnogo jače. Smakla sam ruku sa usta i počela glasno da vičem: – Aaaaa tooo jebiiii meee, aaaaaa, karaj mi guzu… Aaaa, svršaaaavaaaaaam, aaaaaaaaaaah! – Kakav je to orgazam bio… Dok sam se još tresla osjetila sam vruću spermu koja se razlila po mojoj unutrašnjosti crijeva. Izvrnula sam se, poljubila ga i rekla: – Nadam se da je i tata uživao.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments