Posle nekoliko predmeta, primio sam i prvi kurac

Još od početka moje punoljetnosti imao sam želju da probam sex s muškarcem, no nisam imao prilike do moje 42. godine, kada sam već bio u braku i imao djete. Preko jednog gay oglasa počeo sam se dopisivati s jednim čovjekom mojih godina, a kako sam ja iz jedne male sredine u BiH, srednja Bosna, a on Zagrepčanin, bilo je teško dogovoriti se oko susrta, ali i to je se jednog dana desilo.

Tog dana dolazio je poslovno u moj grad i dogovorili smo susret, našli smo se ispred zgrade gdje je on unajmio stan i bez pitanja kako se zovemo, popeli na drugi kat i ušli u stan. Popili smo po viski i on je otišao do kupatila da se istušira. Do tada nisam nikada vidio drugi kurac, i kada je izašao iz kupatila, shvatio sam da ja imam mal, njegov je zaista bio ogroman i debeo.

S tremom i strahom po prvi put sam uzeo kurac u usta i počeo ga cuclati i pušiti. Osjećaj je bio predivan, ja sam već bio gol kada je on izašao i moj kurac je počeo da se diže i pulsira kako sam ja njegov pušio. Nakon pet-šest minuta uživanja u pušenju kurca rekao mi je da se postavim na sve četiri i malo dignem dupe.

Malo je popljuvačio moj šupak i stavio svoj glavić na početak mog čmara i počeo polako da ga gura. Pošto sam već odavno počeo razne predmete sebi gurati u šupak, njegov kurac je lagano ušao i počeo je da me jebe. Uh, bilo je predivno: slušao sam ga kako dahće i osjećao njegova jaja na mom dupetu. I nije mi trebalo puno da svršim. Nakon mene jednu minutu svršio je i on, duboko u moju guzu.

Otišao sam do kupatila, malo se oprao, obukao i samo s klimanjem glave izašao iz njegovog stana i više se nismo nikada vidjeli, na moju žalost.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
prvo stari
prvo novi najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments
Pedro
2 June 2020 01:19

Da li tvija supruga zna da volis kurac i da li te podrzava u tome? Trebao bi da joj otkrijes tu svoju stranu, mislim da bi imao punu podrsku.