Čitao sam sa sestrom erotske priče, a onda sam je deflorisao i nabio joj kurac u dupe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imao sam 21 godinu… Posle Nove godine sam raskinuo sa devojkom i čak sam imao udes u kolima dok sam se vraćao sa društvom iz grada. Srećom, svi smo prošli dobro, a ja sam samo uganuo ruku. Sve je išlo uz kurac, loše mi je počela godina! Bio sam depresivan, nisam imao posla niti para, ništa mi nije išlo…

Par meseci kasnije, počeo sam da radim u jednom magacinu sokova. Plata usrana, šef drkadžija, nepodnošljiva temperatura, ali barem sam imao zanimaciju i koju kintu, kao i sokove koje sam mogao piti dok mi je volja, haha. Kući bi me čekala majka, otac, i moja četiri godine mlađa sestra, Aleksandra. Sa matorcima se nisam baš najbolje slagao, ali sestra i ja smo oduvek bili bliski i razumeli jedno drugo.

Večerali smo, a seka je otišla u svoju sobu da gleda seriju i da spava. Ušao sam u moju sobu, upalio komp, proverio Fejs i gledao porniće… izdrkao sam kurac i legao da spavam.

Još jedan usran dan… Posle buđenja usranom melodijom stare nokie, ustadoh nekako, umih se, popih kafu i odoh na pos’o. Sve više me je posao smarao, uglavnom zbog monotonog pakovanja u kamione i kombije, i šefa koji je kenjao ceo dan… Smaranje!

Kada sam se vratio kući, bio sam slomljen od umora. Matorci su gledali TV i pili kafu, a ja onako umoran nisam ni večerao nego sam se odmah uputio u sobu da se opustim cigaretom i Internetom. Otvorio sam vrata sobe i video sestru kako sedi za mojim kompjuterom i gleda porno klip sa interneta u kome jedna tinejdžerka prima kurac u dupe, otpozadi. Primetila je da sam ušao u sobu i odmah je pritisnula „X” dugme kako bi zatvorila stranicu na Internetu. Jao, koja sam ja budala, nisam obrisao istoriju stranica koju sam posećivao, i ona je, dok je bila za kompom, ušla u istoriju i gledala. Pocrveneo sam i ćutao… Ništa šokantno, ali vrlo neprijatno za mene, mnogo sam perverzan, ko zna šta će da pomisli o meni sada, ona zna da ja volim sex i devojke kao i svaki normalan dečko, ali nije morala da zna šta baš volim, ipak mi je mlađa sestra… Ustala je sa stolice, gledala na dole dok je izlazila iz sobe i stidljivo mi prošaptala:
– Samo sam proverila šta imam na Fejsu, laku noć…

Rekao sam joj da je OK i kiselo sam se nasmejao zbog neprijatnosti. Poljubila me je u obraz i otišla da spava.

devojka mesi svoje sise

Konačno vikend! Planirao sam da spavam do podneva i posle da odgledam neki dobar film i da uveče izađem u grad sa drugarom da se napijemo i možda smuvamo neke ribe. Kada sam se probudio, jeo sam, pio kafu, zapalio jednu i pozvao drugara da se dogovorimo za izlazak. Ali kurac, rekao mi je da se čuo preko Fejsa sa jednom ribom i da mora da ide kod nje večeras, možda se ovajdi, kaže on. Izvinio mi se, a ja sam mu rekao da nema problema… a u sebi sam pucao što mi sve ide uz kurac u zadnje vreme, sve što isplaniram! Ma šta ga jebem, ostaću kući ceo dan i gledaću porniće na Internetu i čitaću erotske priče, to me opušta i vadi iz depresije.

Pridveče su me zabolele oči od kompa i hteo sam da legnem, kad sam čuo kucanje na vratima. Baš u tom trenutku sam čitao erotsku priču o bratu i sestri. Pitao sam ko je, a sestrin glas mi je odgovorio:
– Ja sam, mogu li da uđem da proverim Fejs? – Odgovorio sam joj da uđe i brzo sam sakrio to što sam čitao.

Ušla je u moju mračnu sobu dok je jedina svetlost bila svetlost od monitora. Sela je pored mene i ušla na njen Fejs. Imala je na sebi tesne crne helanke u kojima su se ocrtavale njene divne zategnute noge i njena okrugla izbačena guza… Gore je nosila crvenu tesnu bodi-majicu sa dekolteom preko koje su se ocrtavale poveće grudi za devojku od 18 godina, najviše su mi pažnju privukle bradavice koje su se napadno ocrtavale, kao da će iscepati majicu… Imala je dugačku crnu kosu, mlečno beo ten i bila je visoka svega metar i po, ali tako dobro spakovana da je to nešto neverovatno!

Još više mi se ukrutio ionako dignut kurac, čak je počeo i da se vlaži!

Rekao sam joj da idem da se istuširam dok je ona na kompu, pa da spavam. Istuširao sam se, zamotao u peškir, i krenuo u sobu. Polako sam otvorio vrata i primetio da na kompjuteru umesto Fejsa čita erotske priče koje sam ja čitao dok nije ušla. Jao, opet ista greška, opet nisam obrisao istoriju Interneta! Ušao sam u sobu a ona me je pogledala i zaćutala.

– Šta se radi? – pitao sam je.
– Ovaj… ništa… samo sam gledala šta ima na Internetu… – Ustala je, poljubila me za laku noć i otišla u sobu.

plavuša drka pičku u fotelji

I ja sam legao i pokušavao da zaspim, ali sam u glavi zamišljao telo moje sestre i maštao kako je jebem… Više od sat vremena sam se okretao po krevetu, nisam mogao da se otrgnem misli i odjednom sam začuo kucanje na vratima. Sestra je ušla i rekla da ne može da zaspi i da li nije problem da bude još malo za kompjuterom. Rekao sam joj da je OK i da ni ja ne mogu da zaspim.

Ustao sam, bio sam samo u gaćama a ona u pidžami. Upalio sam komjuter i seli smo jedno pored drugog Pitao sam je da li hoće neku muziku da sluša na Youtube, a ona mi reče da ne bi bilo pametno jer spavaju roditelji.

– Hm… pa šta onda da radimo? Onda nesmemo ni film da gledamo… Da li ćeš na Fejs? – upitao sam je.
– Ma jok, smorio me i Fejs, hoću da čitam nešto interesantno… ali  ne znam šta… šta ti voliš da čitaš bato?
– Ma neke stvari koje momci čitaju, zezanje i to… – odgovorio sam joj.
– A mogu li da vidim šta voliš da čitaš? – pitala me je dok je ulazila u istoriju sajtova koje sam posećivao i kada je videla erotske priče, kliknula je na njih i otvorio se sajt. Ukočio sam se i zbunio, šta li se ovo dešava? – pomislih u sebi… Ona me je samo pogledala u oči i krenula da čita incest priču o bratu i sestri… Ja sam nepomično sedeo, ćutao i krenuo i sam da čitam priču. Kurac je počeo da mi se diže i posle desetinu minuta samo što gaće nije iscepao koliko sam bio uzbuđen! U sebi sam zamišljao mene i moju seku Aleksandru kako se jebemo i kako je dodirujem svuda po telu…

Osetio sam da i ona teško diše, mala se napalila!

Odjednom me je pogledala i upitala:
– A da li mogu nešto da te pitam?
– Mozeš seko – odgovorih uzbuđenim glasom.
– A da li bi i ti ovo radio sa mnom? Sa tvojom sestrom? – Ukočeno sam je gledao skoro ceo minut i onda joj odgovorio:
– Iskren da budem, stvarno te volim najviše na svetu, samo tebe imam i stvarno mi se sviđaš, nema toga što ne bih radio sa svojom sestrom koju volim najviše na svetu! – uzbuđeno joj odgovorih… Pogledala me je sa stidljivim osmehom i upitala me:
– A želiš li da mi pokažeš kako i šta bi radio sa mnom?

brat sestri liže pičku

U tom trenutku sam je uhvatio za ruku i bacio na krevet, toliko sam se uzbudio da sam se pretvorio u životinju. Osećao sam grižu savesti ali je strast bila jača od toga! Počeo sam da je ljubim, da joj svlačim pidžamicu i ugledao sam tangice natopljene jenim sokovima, skinuo sam joj i gornji deo i velike čvrste sise su se razlile po njenim grudima…

Počeo sam dole da je ližem i ljubim, ništa nismo govorili… Usisavao sam ustima njene sokove i pokušao da nabijem jezik u njenu prekrasnu obrijanu pičkicu, kad sam osetio da jezik ne moze da uđe duboko. Pogledao sam je i upitao:
– Pa ti si nevina?! – Pogledala me je i stidljivo mi klimnula glavom potvrdno.

To me je ekstra uzbudilo i skinuo sam moje gaće i prislonio na ulaz u njenu nevinu rupicu. Počeo sam da ulazim ali se od bola i straha seka otimala i nije mogao da uđe. Okrenuo sam je na stomak i legao preko nje. Namestio sam ga opet i počeo da guram, ovoga puta sam svu svoju težinu usresredio na njeno telo kako se ne bi otimala i osetio sam kako njen krhki himen, taj divni cvet mladosti – puca! Kako prodirem u njenu vrlo usku i vlažnu pičkicu. Nisam nikada pre jebao nevinu devojku, tako da mi je ovo bio prvi put. Toliko je bila tesna da mi se zamračilo pred očima i da sam joj rekao da ne mogu više i da ću svršiti! Rekla mi je:
– Nemoj, svrši na neko drugo mesto, molim te bato!

U zadnjim sekundama prisebnosti sam ga nažalost izvadio iz njene deflorisane rupice i video krv na kurcu. Zastao sam na trenutak i obrisao ga maramicama kojim se inače brišem kada ga izdrkam uz porniće. Prišao sam njenim sisama, tako čvrstim a tako nežnim, sa velikim bradavicama koje su se ukrutile, a cela koža na njenom telu naježila. Počeo sam da joj mesim sise i da ih ližem, namerno sam što više pljuvačke ostavljao na njima kako bi isprobao jednu od mojih fantazija iz pornića.

Opkoračio sam je preko njenog stomaka i namestio kurac među njene sise. Rekao sam joj da ih sklopi čvrsto uz kurac. Po prvi put sam stavio kurac među nečije sise, i to kakve sise! Počeo sam da se pomeram napred-nazad zaglavljen među njenim toplim nežnim sisama, a ona ih je sve više i više pripijala zajedno praveći sendvič sa mojim kurcem među njima…

kurac među sisama svršava joj po faci

Rekao sam joj da malo podigne glavu na jastuk i da isplazi jezik ka sisama, kako bih mogao da glavićem dodirujem njen mali slatki jezik dok je polako jebem među sise. Kako ne bih svršio prerano, želeo sam da maksimalno iskoristim svaku sekundu… Kada nisam više mogao a ni želeo da izdržim, počeo sam da jecam od uzbuđenja i da se praznim među njenim sisama i po njenom jeziku i licu! Nisam nikada u životu toliko svršio, nisam mogao da poverujem! Oko 10 obilnih mlazova je prokuljalo iz mene!

Dok sam svršavao, sestra je još više izbacila jezik i jos jače stisnula sise oko mog kurca. Ostao sam još malo preko nje dok mi kurac među njenim mesnatim jastucima nije splasnuo i gledali smo se u oči ćuteći. Samo se nasmejala, a ja joj uzvratih osmeh, gledajući njeno prelepo lice i grudi sa kojih se sperma polako slivala… Legao sam pored nje i zagrlio je. Ćutali smo dok sam joj češkao kosu a ona meni grudi. Odjednom se okrenula prema meni, poljubila me i rekla da ide da spava. Poljubio sam je za laku noć i rekao da je volim. Osmehnula se i otišla u njenu sobu.

Sutra dan, nedelja… Ustali smo svi da doručkujemo, a ja i sestra smo se gledali pogledima punim ljubavi i strasti… Majka nam je rekla da danas pere veš i da idemo da donesemo iz naših soba veš za pranje. Ustali smo i otišli u naše sobe po veš. Odjednom je sestra ušla u moju sobu i rekla da je zaboravila tangice od sinoć u mome krevetu i nasmejala se kurvinski. Rekao sam joj da pogleda da ih nađe ako može.

Krenula je ka krevetu i sagnula se preko njega tražeći tangice, a ja sam kleknuo iza nje, spustio joj trenerku i gaćice i počeo joj lizati čmarić, tu slatku malu rupu na njenoj slatkoj guzi. Iznenadila se i pitala me šta radim, na šta sam rekao da ćuti i da se opusti. Poslušno je stavila ruke na krevet kako bi se bolje natrtila, dok sam joj vlažio čmar mojom pljuvačkom. Nabijao sam srednji prst unutra i rekao joj da želim da nešto probam i da se opusti. Rekla je da samo požurim jer nas majka čeka za veš. Rekao sam da sam toliko napaljen da u svakom slučaju neću moći dugo!

Ustao sam i izvadio nabrekli navlaženi kurac iz gaća, razmakao njene mlečno bele, okrugle tople guzne polutke, i namestio glavić na ulaz u njenu nevinu guznu rupicu. Uhvatio sam je snažno za kukove i počeo da ga nabijam unutra… Kakav osećaj… neopisiv… zavrtelo mi se u glavi od uzbuđenja… Na svo iznenađenje, toliko joj je guza bila opuštena, da mi nije trebalo previše napora da uđem do pola… Kada sam pokušao jos dublje, rekla mi je da počinje da je boli, tako da joj nisam nabio do kraja. Jecala je pri svakom mome ulazu.

devojka prima kurac u dupe sa spuštenim helankama

Čuli smo majku kako se dere da donesemo veš i kako nema ceo dan da čeka. Seka mi reče:
– Hajde bato, hajde, svrši, napuni mi guzu! – Dohvatio sam je za sise, čvrsto ih stisao i rekao joj:
– Evo seko još 2 minuta, molim te.
– Misliš? – upitala me, nasmejala se i počela da se sama nabija sve više i više, do korena mog kurca, i posle petnaestak sekundi sam se zgrčio i počeo da joj punim guzu mojom vrelom i obilnom spermom! Srce je htelo da mi iskoči od jačine orgazma! Polako sam vadio kurac iz njene doflorisane guzne rupice i gledao kako iz nje izlazi obilna bela sperma i kako se razliva po njenim butinama i listovima, kao i prema pičkici… kako curi i curi… Nisam video erotičniji prizor u životu!

Maramicama sam joj obrisao butine, čmarić i picu, i odneli smo veš na pranje.

Creativ666

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Mama se opustila i primila me u guzu
Odjednom trznu se mama: - Hej, šta je to? - I dotače se moje tvrde kurčine... – Promucah: - Izvini mama - i ona poče da paniči ...
Teča, pa šta? - V deo
- Boško, dođi kod mene i Mileta, a ovog mog malog prepusti svojim dobrim drugarima! - reče teča „univerzalcu“. Teča i Mile su seli ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x