Nisu svi crni veliki!

Pre nekoliko godina, dok sam bila u Americi, preko “Work and Travel” sam upoznala jednog momka crne kože po imenu Lukas. Imala sam tada momka koji nije bio baš obdaren, ali mu je kurac bio onako dobar i srednje veličine. Znao je kako da ga koristi.

Posle mesec i po dana bez sexa sam odlučila da ga ipak prevarim, ali da bar to bude sa nekim sa većim kurcem, tako da i ja osetim veliki komad u sebi. Prvi mi je pao na pamet Lukas, misleći da su svi crnci obdareni.

Zavela sam ga jedno veče, ali se ispostavilo da mu je kurac čak i manji nego Đoletu. Imali smo dobar sex, i to više puta, to jest dok se nisam vratila kući.

Mom momku nisam ništa rekla, posvađali smo se nakon par meseci zbog sasvim drugih razloga, a sa Lukasom sam još dobra prijateljica, a znamo i da masturbiramo preko kamera.

Sladkamala

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o